IPad Pro 10.5 用家討論區2

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
想分期可以去aeon 有幾間舖有電話賣
跟apple 價
我想問有冇背蓋配到smart keyboard

同問
諗住買smart cover keyboard

同問

用緊Torrii底殼配smart keyboard

同問

過幾日睇下角位會不會自然裂,iPad 5(2017)個時買過,用兩日會裂

同問

過幾日睇下角位會不會自然裂,iPad 5(2017)個時買過,用兩日會裂

同問

換過一次全新,都係兩日就裂,可能太緊,迫爆層膠

同問

用咗兩星期,冇事
除咗原裝差 嗰啲 quick charge 3.0 嘅差牛 差 ipp 夠唔夠快

同問

我部9.7 都用硬殻,又是冇啦啦自動角位裂
依家10.5都唔知買咩殼好

smart cover we 7
遲d諗住入手10.5,事關細佬我未用過Apple產品,有幾樣嘢想問下各位巴打。出面買定係apple store買抵玩d?大學生walk in有幾錢優惠?買唔買Apple care好?事關除非部機壞咗同埋mon爆咗我都唔介意。麻煩曬各位
遲d諗住入手10.5,事關細佬我未用過Apple產品,有幾樣嘢想問下各位巴打。出面買定係apple store買抵玩d?大學生walk in有幾錢優惠?買唔買Apple care好?事關除非部機壞咗同埋mon爆咗我都唔介意。麻煩曬各位

抵一定Wilson 豐澤個D,有visa card discount
但部機有事就番apple 度搞
想分期可以去aeon 有幾間舖有電話賣
跟apple 價

邊間aeon?屯門有冇?
有冇剪片APPS 好用?

ADOBE 同IMOVE 都放唔到字入去,一放就放成條片,定我唔識用

LUMAFUSION 有冇評價?

你可以quote一段片出黎加字加effect唔一定要成條做

係啊,宜家用要剪一段或者COPY一段出黎加

我想multi track 整一行字出黎 有冇方法?

其實邊有得驚咁多

咪係,早買早享受
唔通我5月中買ipad 2017 果陣又話唔知會唔會好快出,所以唔買咩
根本有需要就要買

between 有無人知ipad 2017 128gb cellular trade 到幾錢?

真,
12.9 其實無咩好更新,如果只係窄邊都唔會輕得幾多
咁大部都係放枱或者插KB 多,應該唔到拎上巴士用掛。。。

個Spec已經世界級,10X+4GB Ram,有排玩

啱啱先見到有個生意佬喺巴士用12.9

我都見過地鐵有人用surface pro

我試過係地鐵用 sp4

我果次係坐緊地鐵
隔離位個男仔無端端喺個袋度拎部sp出黎
Set左成個站都set唔啱個kickstand同kb個角度
直到終於set好左
然後手機分個Wi-Fi俾部sp
開份word打左幾隻字
就com埋部機放番入袋

我心諗搞左咁大輪嘢
點解唔用手機打算數

笑到hihi, 係地鐵用既野都係要快要即時,所以我先買4G版
有無咩無限上網plan岩?
有無咩無限上網plan岩?

岩ipad pro

同問

話時話會唔會有Pro 9.7版 我搵左好耐都無

同問

話時話會唔會有Pro 9.7版 我搵左好耐都無

9.7年代有幾間廠都出過
軟硬殻都有,都係$200+
硬果啲勁易爆

依家用10.5
$15人仔淘左個軟底全包
諗住自己界條邊俾個kb

同問

ok 喎
我都想買透明。
巴打邊度買
依加仲有邊到可以walk in Apple Pencil

四圍都有喎
早幾日喺馬鞍山蘇寧都見到有
有冇正app 推薦?
俾錢都ok.
Jot note, photo editing, drawing and mark up on drawing or PDF.

Thx r
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞