IPad Pro 10.5 用家討論區2

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
有冇正app 推薦?
俾錢都ok.
Jot note, photo editing, drawing and mark up on drawing or PDF.

Thx r

OneNote
有冇正app 推薦?
俾錢都ok.
Jot note, photo editing, drawing and mark up on drawing or PDF.

Thx r

OneNote

Good notes4 notability

Affinity photo

Pdf expert
有冇正app 推薦?
俾錢都ok.

Thx r

OneNote

Pdf expert

其實咁多個note app 邊個最好用 同可以icloud sync
有冇正app 推薦?
俾錢都ok.

Thx r

OneNote

Pdf expert

其實咁多個note app 邊個最好用 同可以icloud sync

我覺得內置嗰個Notes已經好好,又有間尺
有冇正app 推薦?
俾錢都ok.

Thx r

OneNote

Pdf expert

巴打講緊iOS 11嗰個?定係iOS 10?
好耐冇用iPad開notes

利申:mini 2 封緊塵
我反而驚年尾12.9吋有小改版,改左窄邊

我都驚驚地

10.5我覺得唔夠大
12.9又驚年尾有改版

唉,唔知出唔出好

不過咁快有改版我覺得蘋果會俾人插到飛起

12.9 岩先出完。。。。年尾仲有咩可以改

其實邊有得驚咁多

咪係,早買早享受
唔通我5月中買ipad 2017 果陣又話唔知會唔會好快出,所以唔買咩
根本有需要就要買

between 有無人知ipad 2017 128gb cellular trade 到幾錢?

5月中買依家就trade
我想問有冇背蓋配到smart keyboard

同問
諗住買smart cover keyboard

用緊Torrii底殼配smart keyboard

ok 喎
我都想買透明。
巴打邊度買

https://www.price.com.hk/product.php?p=264452&sh_ref=cl_0c99eb7e8d0a3d0fbb5524da1ff6fd63

我反而驚年尾12.9吋有小改版,改左窄邊

我都驚驚地

10.5我覺得唔夠大
12.9又驚年尾有改版

唉,唔知出唔出好

其實邊有得驚咁多

咪係,早買早享受
唔通我5月中買ipad 2017 果陣又話唔知會唔會好快出,所以唔買咩
根本有需要就要買

between 有無人知ipad 2017 128gb cellular trade 到幾錢?

蘋果嘅詭計
引啲人一年買兩部iPad
有冇正app 推薦?
俾錢都ok.

Thx r

OneNote

Pdf expert

ios10
去Note個App揀畫畫(蛇仔狀)嗰度,入去就有得揀筆啊,間尺嗰啲用

我都驚驚地

10.5我覺得唔夠大
12.9又驚年尾有改版

唉,唔知出唔出好

其實邊有得驚咁多

咪係,早買早享受
根本有需要就要買

蘋果嘅詭計

我明,我真係明 120HS

10.5我覺得唔夠大
12.9又驚年尾有改版

唉,唔知出唔出好

其實邊有得驚咁多

咪係,早買早享受
根本有需要就要買

蘋果嘅詭計

如果黎緊iPhone7s/8都係咁出法就好笑

其實邊有得驚咁多

咪係,早買早享受
根本有需要就要買

蘋果嘅詭計

如果黎緊iPhone7s/8都係咁出法就好笑

部8十成十都120hz 喇
有冇正app 推薦?
俾錢都ok.

Thx r

OneNote

Pdf expert

ios10
去Note個App揀畫畫(蛇仔狀)嗰度,入去就有得揀筆啊,間尺嗰啲用

有冇用apple pencil?
上代iPad Pro寫notes都仲係有少少延遲
今代係咪好咗好多
有冇正app 推薦?
俾錢都ok.

Thx r

OneNote

Pdf expert

ios10

今代係咪好咗好多

會唔會係你貼咗較厚嘅保護貼?
我有用Apple Pencil,都係用嚟記Memo多,無論上一代9.7"定呢一代10.5"都唔係太覺有有延遲喎

Pdf expert

ios10

今代係咪好咗好多

我有用Apple Pencil,都係用嚟記Memo多,無論上一代9.7"定呢一代10.5"都唔係太覺有有延遲喎

我係喺apple store試機咋
開GoodNotes寫字硬係覺得有啲lag
部10.5ipad 真是好撚毒

毒到要買埋佢d配件

除左keyboard已經入齊
今晚應該會買埋
有冇巴打知全新iPad Pro 10.5 256gb cellular+wifi 收幾錢?

毒到要買埋佢d配件

今晚應該會買埋

我有筆同keyboard
如果官方出埋個底我應該都會買

毒到要買埋佢d配件

今晚應該會買埋

我都係
而家冇個底爭咁啲咁

毒到要買埋佢d配件

今晚應該會買埋

我都係
而家冇個底爭咁啲咁

我反而掉轉,嫌Apple smartcover貴自己買左個淘寶野(同上幾頁紅色嗰個同款),係幾好不過個背殼好厚,搞到成部野好重
我因為都買左AC+,衣家考慮緊好唔好裸背用Smart cover算
有冇正app 推薦?
俾錢都ok.

Thx r

OneNote

Pdf expert

ios10

今代係咪好咗好多

寫notes同PDF markup都會響iOS11原生有,如果著重iCloud sync應該會最好選擇
當然Notability係俾要更多notes function既人,上講堂同經常開會呢d
Affinity Photo係幾勁,我買番黎玩左幾日都仲feel到玩唔夠一半functions,佢地好明顯比其他app dev更識用盡iOS去寫code,成件野用落完全無tablet感覺
另外Procreate我覺得就算唔係artist都應該買,有時想sketch野準d落layer等等呢隻app都幾好,支筆反應同埋control都好intuitive
有冇巴打知全新iPad Pro 10.5 256gb cellular+wifi 收幾錢?

Csl買全新都減3,4百
淘嘅Apple Pencil套同cap cover到咗,都算ok
遲d諗住入手10.5,事關細佬我未用過Apple產品,有幾樣嘢想問下各位巴打。出面買定係apple store買抵玩d?大學生walk in有幾錢優惠?買唔買Apple care好?事關除非部機壞咗同埋mon爆咗我都唔介意。麻煩曬各位

可以等back to school
而家apple一出門就冇得退
所以其實差唔多

不過就算係有員工答下問題,其他優惠唔多清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞