IPad Pro 10.5 用家討論區2

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
請問ipad電池損耗大唔大, 為左兩年後換電池而買apple care值唔值

我部iPad Air 1用咗三年,舊電仲係好襟用

+1 而家仲用緊

×2 機冇壞,只係唔夠ram..搞到下唔到決心換機

x3 仲用緊ipad 3咋...都仲未壞

有冇彈app?我玩pokemon go幾分鐘就彈app

彈到飛起

Air 1 同iOS 11 PB1

乜app都彈?

唔係全部app都彈
但lag到爆
iOS11 真係對Air 1 伏嚟
請問ipad電池損耗大唔大, 為左兩年後換電池而買apple care值唔值

+1 而家仲用緊

彈到飛起

乜app都彈?

唔係全部app都彈
但lag到爆

好彩之前未up

彈到飛起

乜app都彈?

唔係全部app都彈
但lag到爆

好彩之前未up

證明我俾部pro9.7老母
賣走佢部air1呢個決定係正確

+1 而家仲用緊

彈到飛起

乜app都彈?

唔係全部app都彈
但lag到爆

好彩之前未up

頭先reset咗
算係順返好多同無咁常彈app

btw
有d app唔支援iOS11 畀佢del咗同有d 就hold咗唔畀用等更新
之前up又無
係reset咗先講

+1 而家仲用緊

彈到飛起

乜app都彈?

唔係全部app都彈
但lag到爆

Air 1 keep 9.3.3 JB
神機黎
想出iPad pro
邊度有分期
有冇人知道誠哥9.7吋iPad Pro 賣緊幾錢?

仲出9.7?
唔係平好多咋喎

仲出9.7?
唔係平好多咋喎

Agger

仲出9.7?
唔係平好多咋喎

因為家母報左啲進修課程
諗緊如果9.7 最少GB 數個Verion 有3000頭都會考慮9.7
如果3000尾就索性10.5 算

仲出9.7?
唔係平好多咋喎

因為家母報左啲進修課程
諗緊如果9.7 最少GB 數個Verion 有3000頭都會考慮9.7

咁ok
Apple網啲9.7 32GB翻新機好似$3588
唔知賣哂未

仲出9.7?
唔係平好多咋喎

因為家母報左啲進修課程

咁ok
唔知賣哂未

3588 買部32gb 不如我放部9.7 256gb畀你啦 我放出去都係多一兩百
買左呢款

https://world.tmall.com/item/525385928099.htm?id=525385928099&ns=1&abbucket=11

其實原因買呢隻, 係我暫時搵到最輕身.

巴打呢個都可以long 起部機??
有冇用後感報告

so far 用無問題. 暫時叫搵到既套叫最輕. 不過pro 10.5 其實本身都重........ 係得打橫long 起. 打棟係無得long 起.
買左呢款

https://world.tmall.com/item/525385928099.htm?id=525385928099&ns=1&abbucket=11

有冇用後感報告

so far 用無問題. 暫時叫搵到既套叫最輕. 不過pro 10.5 其實本身都重........ 係得打橫long 起. 打棟係無得long 起.
http://c.b1yt.com/h.l0l4kp?cv=9udkZA9Kz6t&sm=4856f9
淘寶無雷射雕刻既smart keyboard,價錢喺正版嘅一半,有冇伏😵
尋日有巴打介紹logi base
睇過下 佢係長期叉住電用(如長期插線)
唔係唔好咩對部機
同埋個角度無得調 係缺點
打字應該都ok既個角度
但用筆就唔得了
買左呢款

有冇用後感報告

thx 明白
你地有無用保護套或者case?我早兩日訂左佢

巴打呢個12.9
無10.5

巴打呢個12.9
無10.5

我訂左12.9所以啱用

仲出9.7?
唔係平好多咋喎

因為家母報左啲進修課程

咁ok
唔知賣哂未

3588 買部32gb 不如我放部9.7 256gb畀你啦 我放出去都係多一兩百

有冇保養?
tg 我:https://t.me/SwitchMa

巴打呢個12.9
無10.5

我訂左12.9所以啱用

鬆少少10.5照用得唔得呢唔知
裸跑左兩個禮拜
個底已經花左

利申有AC+
裸跑左兩個禮拜
個底已經花左

利申有AC+

個突出鏡頭有無成日阻住晒?
有無巴打買黎jot note?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞