IPad Pro 10.5 用家討論區2

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
死啦
用左一個月10.5
有少少想轉12.9

12.9好撚爽

同意 我由9.7 轉12.9

btw我想問下有無人知,點解我由iphone airdrop 啲野落ipadpro 會開唔到個檔,但ipad 過iphone 又無問題

過咩嘢 Excel嗰啲

過相過片都唔得
iphone顯示傳送完成但ipad 無反應

Different iOS version?
死啦
用左一個月10.5
有少少想轉12.9

12.9好撚爽

同意 我由9.7 轉12.9

btw我想問下有無人知,點解我由iphone airdrop 啲野落ipadpro 會開唔到個檔,但ipad 過iphone 又無問題

過咩嘢 Excel嗰啲

過相過片都唔得
iphone顯示傳送完成但ipad 無反應

Different iOS version?

一樣呀
ipad airdrop 過iphone 又得喎
Ios11正式版幾時出 等得好辛苦

就快啦
9 月出喇
死啦
用左一個月10.5
有少少想轉12.9

12.9太大部,因為我要拎出街用,對我嚟講10.5好夠用。
有冇人知apple store個隻揀顏色,之後成版會轉色既game叫咩名

this one?
有冇人知apple store個隻揀顏色,之後成版會轉色既game叫咩名

this one?

this one?

定係依個

this one?

定係依個

呢個?

就係呢個
Thanks bro

就係呢個
Thanks bro

enjoy
有無人淘左d 正既smart keyboard 可以分享#

都係用返原裝啦

都係用返原裝啦

有非原裝咩

都係用返原裝啦

有非原裝咩

其實唔知點解iPad pro出左咁耐
好似除左原廠同Logitech之外都冇人出過同smart connector有關嘅嘢
淘左Switcheasy 有apple pencil holder 果個back case
淘左Switcheasy 有apple pencil holder 果個back case

Switch Easy網站都無2nd gen版本,淘寶大把,而且百零蚊就有。諗咗好耐都唔知信唔信係正貨好。
中銀卡無優惠
有無人用埋手制打機
有無人用埋手制打機

Apple Store 有個好似Switch 咁嘅手制 又幾好用 不過打機拎住部ipad pro 應該幾攰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞