IPad Pro 10.5 用家討論區2

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
窮學生想免息分期
誠哥唔俾

DG恆生可分12個月

我東亞

試下問下其他
我反而驚年尾12.9吋有小改版,改左窄邊
弟左4 日仲PI

我都驚驚地

我都驚驚地

10.5我覺得唔夠大
12.9又驚年尾有改版

唉,唔知出唔出好

不過咁快有改版我覺得蘋果會俾人插到飛起

我都驚驚地

10.5我覺得唔夠大
12.9又驚年尾有改版

唉,唔知出唔出好

12.9 岩先出完。。。。年尾仲有咩可以改
弟左4 日仲PI

Order 左4 日仲PI 緊

我都驚驚地

10.5我覺得唔夠大
12.9又驚年尾有改版

唉,唔知出唔出好

其實邊有得驚咁多

我都驚驚地

10.5我覺得唔夠大
12.9又驚年尾有改版

唉,唔知出唔出好

其實邊有得驚咁多

咪係,早買早享受
唔通我5月中買ipad 2017 果陣又話唔知會唔會好快出,所以唔買咩
根本有需要就要買

between 有無人知ipad 2017 128gb cellular trade 到幾錢?

我都驚驚地

10.5我覺得唔夠大
12.9又驚年尾有改版

唉,唔知出唔出好

其實邊有得驚咁多

咪係,早買早享受
唔通我5月中買ipad 2017 果陣又話唔知會唔會好快出,所以唔買咩
根本有需要就要買

between 有無人知ipad 2017 128gb cellular trade 到幾錢?

真,
12.9 其實無咩好更新,如果只係窄邊都唔會輕得幾多
咁大部都係放枱或者插KB 多,應該唔到拎上巴士用掛。。。

個Spec已經世界級,10X+4GB Ram,有排玩

我都驚驚地

10.5我覺得唔夠大
12.9又驚年尾有改版

唉,唔知出唔出好

其實邊有得驚咁多

咪係,早買早享受
根本有需要就要買

真,

各位講嘅都有道理
我應該都搭埋心水呢兩個星期出部12.9加枝筆
有無巴打淘過smart cover, 有無好介紹
我想要啲簡單款,好似apple三摺咁
但係一search,大部分都係好多摺

我都驚驚地

10.5我覺得唔夠大
12.9又驚年尾有改版

唉,唔知出唔出好

其實邊有得驚咁多

咪係,早買早享受
根本有需要就要買

真,

各位講嘅都有道理
我應該都搭埋心水呢兩個星期出部12.9加枝筆
有無巴打淘過smart cover, 有無好介紹
我想要啲簡單款,好似apple三摺咁
但係一search,大部分都係好多摺

Smart Cover 一定係原廠最好
其實淘寶賣果d"原廠" Smart Cover 真唔真

你覺得呢?

你覺得呢?

各位有無全包套推薦?
想係Apple store買個Logitech slim combo
想問下如果唔岩心水係咪可以14日內退返俾Apple

你覺得呢?

Pro 9.7果時買咗個
同係ARS買嘅放埋一齊真係分唔到邊個打邊個
窮學生想免息分期
誠哥唔俾

窮學生就唔好買啦,慳番啲錢
有冇剪片APPS 好用?

ADOBE 同IMOVE 都放唔到字入去,一放就放成條片,定我唔識用

LUMAFUSION 有冇評價?
窮學生想免息分期
誠哥唔俾

agger
窮學生想免息分期
誠哥唔俾

agger

窮學生買9.7夠啦
窮學生想免息分期
誠哥唔俾

agger

窮學生買9.7夠啦

iPad 5 夠啦
今日收左機
Cover仲未送到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞