IPad Pro 10.5 用家討論區2

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
手油多用咩都係咁
有冇人試過用USB C快速充電

即係用依家MacBook嗰個USB C火牛充電

一向都用緊

其實佢嗰個快速充電,係咪真係快過用隨機附送嗰隻火牛?

快好多
IPad Pro 256G Cellular

$395 5GB 全包 無其他收費
2年約
開新電話no.
(395x24-6788)/24=112.2

公司優惠
抵唔抵屌!?

邊度睇到? 仲有無多啲data 嘅plan

識人

唔抵
除非你好堅持用1010

其實我都覺得可以再抵d
巴打有冇好介紹

儲值卡
有無人淘左d 正既smart keyboard 可以分享#

都係用返原裝啦

原裝爽好多

Me too
長用就唔好慳
我當買個CASE 的價錢

同埋佢好多SHORT CUT 用上黎就手好多
IPad Pro 256G Cellular

$395 5GB 全包 無其他收費
2年約
開新電話no.
(395x24-6788)/24=112.2

公司優惠
抵唔抵屌!?

邊度睇到? 仲有無多啲data 嘅plan

識人

唔抵
除非你好堅持用1010

其實我都覺得可以再抵d
巴打有冇好介紹

儲值卡

邊張?

一向都用緊

快好多

既然有用家話快好多,搵日去買齊啲嘢先

一向都用緊

快好多

既然有用家話快好多,搵日去買齊啲嘢先

我本身有用new MacBook 所以其實都係買多條線
唔止叉iPad
叉iPhone + battery case都好快

都係用返原裝啦

原裝爽好多

Me too
長用就唔好慳

皮版超正 有錢就買皮啦

如果smart keyboard有皮版就正

都係用返原裝啦

原裝爽好多

Me too
長用就唔好慳

皮版超正 有錢就買皮啦

如果smart keyboard有皮版就正

smart keyboard真係有需要?

成日打文/email就要
就咁上網search嘢就唔洗
10.5已入手
人生第一部tablet
入手12.9
10.5已入手
人生第一部tablet

我都係第一部 搭多支筆
想問9.7'' 邊隻keyboard 最好用?
Apple 個隻 定係 Logitech 個隻?

如果淨講好唔好打的話,相信都係Apple原廠嗰款好啲
但係講全面保護性,就唔駛諗Apple嗰隻,買Logitech啦

但係講全面保護性,就唔駛諗Apple嗰隻,買Logitech啦

但係以前見人話Logitech keyboard 會整花iPad 個mon

打字原裝silicon 好唔好打?

但係以前見人話Logitech keyboard 會整花iPad 個mon

打字原裝silicon 好唔好打?

其實原裝個面係Silicone
實則打字個面係尼龍料嚟,滑滑哋咁
由於厚度局限咗回彈,所手打得耐係會攰不過無計,功能,外觀等搭救啦
有冇巴打用嚟執相剪片 表現同效果如何?
事關用ipad pro嘅價買notebk係一定做唔到以上兩樣野
事關用ipad pro嘅價買notebk係一定做唔到以上兩樣野

頭幾頁有巴打用12.9+筆+keyboard 做editing
想問moon 帖係咪必須?

要貼係求安心啫,如果買咗apple care+而又諗住搏兩年內一換一(補錢)的話唔貼都冇所謂啦。
不過用玻璃貼的話用apple pencil會有啲跣手...

頭幾頁有巴打用12.9+筆+keyboard 做editing

就算做到editing嗰part都未可以完全取代
始終係一個open file management同external storage係好難做culling

就算做到editing嗰part都未可以完全取代
始終一個open file management同external storage係好難做culling

要貼係求安心啫,如果買咗apple care+而又諗住搏兩年內一換一(補錢)的話唔貼都冇所謂啦。
不過用玻璃貼的話用apple pencil會有啲跣手...

有cover case 就唔好貼mon 貼啦
晒左個靚mon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞