IPad Pro 10.5 用家討論區2

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
頭先落士多買AppleCare,天才建議下次買IPAD喺AOS買
一次過買筆,Keyboard,甚至Apple TV的話
同時連埋AppleCare可以全部有2年保
頭先落士多買AppleCare,天才建議下次買IPAD喺AOS買

一定唔會係

你買Mac Mini/ MacPro, 買magic keyboard 同 apple tv 仲有 airport 先會跟Mac 個保養

個Smart Keyboard 一定唔會有兩年

一定唔會係

你買Mac Mini/ MacPro, 買magic keyboard 同 apple tv 仲有 airport 先會跟Mac 個保養

我都係咁Challenge佢,我印象中淨係買電腦先有
但係佢係同一張單就得
巴打有興趣Tg我俾佢咭片你研究吓
username: lihkgshakai
第一次聽跟iPad買AC+accessory會所有配件都有兩年保
第一次聽跟iPad買AC+accessory會所有配件都有兩年保

我都係

我仲問咗2次「唔係淨係盒入面條線同火牛咩?」
😍smart Keyboard 買唔買好?
我最驚買左少用,因本人主要在sofa / 床 用iPad ...
我最驚買左少用,因本人主要在sofa / 床 用iPad ...

要問返你自己多唔多機會用
如果你唔多打字 就無謂買啦 貴之餘都重
單手拎多一陣都幾攰

利申有買黎light coding同word用

一定唔會係

我都係咁Challenge佢,我印象中淨係買電腦先有
但係佢係同一張單就得
巴打有興趣Tg我俾佢咭片你研究吓
username: lihkgshakai

咁又唔洗

要問返你自己多唔多機會用
如果你唔多打字 就無謂買啦 貴之餘都重
單手拎多一陣都幾攰

利申有買黎light coding同word用

iPad coding?

咁如果喺retail store一次過買有冇得保埋
12.9 + Pencil入手

我仲要等多幾日 5/7 - 12/7 先到貨

我琴日周圍揾都冇貨,本來已經上AOS訂咗
但要11-18號先收到機 今日再走去第二度揾,咁啱返咗256GB 太空灰,即刻俾錢再cut AOS

但要11-18號先收到機 今日再走去第二度揾,咁啱返咗256GB 太空灰,即刻俾錢再cut AOS

咁好彩
我個陣搵左好多間都無貨,一係直上512,先上apple store 個apps 訂

咁好彩
我個陣搵左好多間都無貨,一係直上512,先上apple store 個apps 訂

琴日我揾嗰幾間256冇哂,512都得返金色 64就大把,但不了
有無人知10.5” support 到幾快LTE?唔係好識睇個d咩 300/450/600mbps
有無人知10.5” support 到幾快LTE?唔係好識睇個d咩 300/450/600mbps

Cat 9, 450Mbps

咁又等唔等於support 到csl個450Mbps呢
因為我考慮緊上台

因為我考慮緊上台

Cal廢左好多
利申:用緊csl無限4g

因為我考慮緊上台

Support,csl support 最高600M添
你地有無用保護套或者case?我早兩日訂左佢

求拎

求拎

同求
有埋實物報告就正
Thx巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞