[動畫POST]進擊的巨人The Final Season Part 2 (78) 去幫我媽刷牙

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
SKIP #196
動畫黨睇po頭block list啊
block list第二個就係呢條友
今集開頭見返Marco 攪到我眼濕濕
真,尋晚真係睇到韓吉左膠到一個點
艾倫搞全球大屠殺可能真係唔啱
但佢出發點都係救成班島民
結果你淨係係咁話咁係有問題

Jean屌柒對面個光頭佬仲爽
對島民黎講佢地就係侵略者,憑乜野講正義
可惜當光頭佬用歷史撻人時佢唔識駁
應該質番佢幾千年前的罪孽係咪就要佢地呢代人繼續受
仲有佢副咀臉
人哋同佢講緊而家時局
佢就同人講返以前歷史
jean先係最唔清醒
一開頭不停表現佢點樣睇扮睇唔到
想袖手旁觀扔個波俾人
靠質問人地之後點做黎籍口逃避, 去說服自己唔好去參與
直到回想起marco佢先面對到自己, 真係去承認大屠殺係有幾過份
跟住仲想扮野結果俾yelena吉到痛處

hange本身就係一個好人, 而且係非常好果種
佢本來就冇耶撚果種對島外所有人既怨恨
連仲係4年前唔知頭唔知路時, 都已經想去了解巨人唔係一味話要殺要去否定
一個咁樣性格既人接受到大屠殺先唔make sense

元帥呢d先係霸氣真男人
派人搞你又點, 唔通要同你道歉?
而家冚球剷更加印證佢覺得島上人都係惡魔既睇法係啱既
當年派人入侵更加有理, 甚至應該當年就用盡一切辦法滅島, 咁就唔會出現今時今日咁既慘況
「當年派人入侵更加有理, 甚至應該當年就用盡一切辦法滅島」

咁而家俾人打返轉頭
就咪撚話自己係正義啦
而家係更加正義
因為出現左一個要殺晒全世界既真正惡魔

btw講緊係佢立場黎睇
唔係講緊係你立場黎睇

cut左邊句?
最右

最左

其他大家應該都好熟 唔POST了
乜野問佢地?
中間果格係jean同元帥之間對話黎
同動畫一模一樣
漫畫有駁千年歷史 唔知動畫cut嚟做乜

cut左邊句?
咪中間萊納法仔gabi嗰格
乜野問佢地?
中間果格係jean同元帥之間對話黎
同動畫一模一樣
翻歷史係jean翻先
元帥先話"哦而家同我講歷史呀?好, 我就同你講歷史"
原本期待JEAN好似兵長斬吉克咁亂拳打萊納
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞