[動畫POST]進擊的巨人The Final Season Part 2 (78) 去幫我媽刷牙

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
今集元帥咪答咗囉其實
點解講緊元帥立場時要用卡亞黎做球證btw
連巴 我哋幾時有美化過艾族人
其實佢係咪特登撩交嗌
不如你試下講下艾族有幾仆街?
有時真係唔冼點覆佢 等佢自己同自己傾計
佢係講緊
點解杏斯咁有信心
以前班調查兵團都會企係佢嗰邊
因為艾倫同福洛
兩個調查兵團嘅人都係滅世派
係咪暗示緊上面個位巴打
佢講緊*亡魂*, 即係一心熱血為*全人類*獻出心臟既果班人
可唔可以真係搵返個亡左而又好想滅世既例子出黎

btw當計埋未亡, 當年調查兵團班底既滅世派有幾多個?真心想知
在生既都未必支持佢啦 上集(好似係)先為左保兵長射死士兵 又唔佢果陣時同佢地傾根本艾族同瑪雷(全世界)有好多野係冇溝通餘地
雖然睇漫畫已經屌過次
而家再屌多次班死左膠
咁eren呢佢對自由之翼理解唔夠深?
一隻手掌拍唔響
呢張又係萬用圖同就在上面.jpg一樣
幾溫馨
其實咁複雜嘅問題傾一百年都唔會有結果
而且幾多幾十年 帕島地嗚已經冇優勢
核武已經可以威脅到成個國家
加上帕島始終落後人哋太多年
除咗地嗚 根本就冇現代戰力抗衡
越拖得長 帕島最後淪為國家搶奪資源嘅地
巨人之力隨科技發展越嚟越冇優勢
this episode was so intense , didn't even realize half of the scenes were just tree branches and sky sceneries

笑撚死 影樹個part真係on99
完全冇重點 好似睇人ppt presentation咁
因為d重點係對話度
你真係focus喺d樹度梗係搵唔到重點
撚唔知咩on9
講對話唔撚識影返人
係咁快轉唔同樹枝托柒咩
咁點解完全冇重點?
睇小說直程連畫面都冇會唔會又係完全冇重點?
秒save
咁你聽電台囉on9
睇咩動畫啊 畫面同對話冇關連
畫面唔洗有要求既? 你都戇撚鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞