[動畫POST]進擊的巨人The Final Season Part 2 (78) 去幫我媽刷牙

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
講到點解完全冇重點未?
其實個重點係Hange自己幻想出嚟
人死咗 Hange點諗到得
根本就冇可能所有人企係Hange個邊
包括團長同利維班

至於調查兵團係一個咁嘅團體
咁個團隊係由人建構出嚟
入面嘅人係個體 有自己價值觀
諗法亦都會隨時間改變
每個士兵心目中嘅自由 未必同你一樣

如果團長冇死 佢都有機會改變
同Hange諗法有出入 未必會支持佢
作者設定咗所有人係咁
但都要有邏輯思考
咁佢個推斷只能講好weak
畫面冇重點啊柒頭
之後你同我講個part唔應該睇畫面 淨係睇對話
咁成段黑畫面都得啦柒頭
九唔撚搭八 你條懵撚玩原神玩上腦?
白夜個集係咪要影住個天
我覺得影樹唔係問題,但個畫面切得太快睇到好暈
第二十五集好精彩,啲對白
韓吉拎一大堆亡魂黎講更加唔知想點家下佢冥界代言人?憑咩由佢講出黎 仲要言之鑿鑿講到一定係咁
咁係咪即係影住佢地頭dup dup望住塊地講野就會變到好有重點?
可唔可以討論返套作品?
無啦啦講去第二度都有既, 咁撚奇怪既
咪係
屌你係咁快轉唔同樹枝
成班人佢戰友黎
果度計佢同levi都有資格做代言人
唔係耶撚派囉
咁影人定影快轉樹枝好啊傻鳩?
你話咩畫面都冇所謂 直接黑畫面好冇啊on9
哦影住個頭dup dup望住塊地講野既表情就更好
原來係咁
唔撚通影住快轉樹枝好?
都冇撚腦?你老母冇生俾你定你坐撚住啊
建議睇小說 因為個畫面同聲音比起文字唔重要
恐怕你睇動畫一定好辛苦
又或者你插盲自己隻眼 淨係聽聲
代言既資格係邊?亡魂已死 佢講既所有都係佢單方面既直覺 咁樣算係站得腳既論點咩?根本冇人可以代替亡魂說話 佢地犧牲既價值唔係佢地本身 係視乎後世所託付既人 而唔係被人用黎情緒勒索其他人 憑咩唔計耶格派唔計帕島人淨係計hange levi?
利申睇完漫畫
25集嘅圍圈對話肯定係我心目中巨人最精彩文戲
建議mappa 有角色講野唔好再focus畫表情
因為呢季佢地做得最好 俾人讚得最多既刻劃面部表情
係連燈巴打呢條柒頭面前都係不值一提
同畫樹枝一樣冇撚所謂
屌得開心就好
你又柒
搞清楚少少
我呢集就睇得好舒服, 冇咩不滿
而家辛苦個d係見到樹就燥底果班
得罪講句巨人真係唔多啱佢地睇囉

呀唔記得左你都好多不滿又要出去出面開post不停踩喎
咁辛苦咪鬼睇啦
可能拉得太遠我只係想講出 在生既士兵(甚至調查兵團)現時都支持滅世派 韓吉用死左既士兵果一幕去支持佢地做緊既野根本就冇說服力 同一幕相比同艾爾文比真係差幾皮 我甚至覺得今集韓吉左膠都頂唔順
代言既資格係邊?
成班人佢戰友黎
果度計佢同levi都有資格做代言人

睇清楚呢幾隻字
唔好又要我重覆又重覆
搞笑咩你,唔影人唔通影樹枝會好啲咩?
就算當有含意,個樹枝快轉睇到人頭都暈
唔知你識唔識日文,呢part連日本人唔洗睇字幕都話睇得好唔舒服
更何況日本國外要睇畫面又要睇字幕
係做得唔好就屌,唔好為兜而兜
開post有咩問題?
因為我啲meme劇透 我先額外開post
唔想影響到動畫post討論

同埋我唔覺得睇巨人辛苦
只不過想表達下自己覺得唔好嘅位
唔明做咩咁激動 搵嘢噪
覺得有part做得唔好就話巨人唔岩人睇
以為自己邊撚個
笑死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞