[動畫POST]進擊的巨人The Final Season Part 2 (78) 去幫我媽刷牙

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
應該問,你睇緊既係:

進擊的巨人,定
激進的巨人

呢個plan已經係艾倫逼佢地行動喇
由你剩係識不斷否定地鳴已經冇得討論

重唔明自己話有其他option有幾無稽先好笑
選擇權從來從來都唔係 hange同膠明手上
無論馬萊方定帕島方 佢地甚至對兩個勢力暗中操作乜都唔知

即使係艾倫都係捨棄好多野先努力爭到地鳴控制權

自己睇唔明就屈人讀心神探
詞窮到要同隻臭名遠播既癲狗互含

可悲。
真心,你而家分到未?
可唔可以兩樣都唔係,
英文都得我地好國際化的:

attack on titan, or
titan on attack

仲咁熱鬧
佢兩個係咪仲嘈緊?
依到都係冇人性偏激嘅連燈巴打
見佢係到好努力猛吠 都係冇正常人理佢
直接完全封鎖佢兩個啦,痴線上個post鬧到而家
原來有睇架?係咪驚左唔敢答?
朝早嘈到凌晨,癲到
你話armin係左膠啊嘛話救世派都放棄帕島
咁佢地係島到瞓覺咪算,做乜要幫艾主席?
你唔覺得自己講野前後矛盾既咩?

其他option由頭到尾都係針對成個帕島黎講
唔明點解你又無啦啦講到我覺得個選擇權係armin到
armin唔buy咪想走去說服艾撚囉

而且我都唔知我幾撚時有否定地鳴
我只係質疑幾時開始地鳴變左唯一option
你可以撐地鳴,但你要承認至少係漫畫入面armin有提出另一個option

我自問講既野都係base on 漫畫畫出黎既野
你話創哥唔會直白咁講出黎咁大個人要用腦理解佢想表達大屠殺係good job咁你慢慢理解啦我唔阻你
唔係話佢哋放棄救個島,係佢哋根本冇一個可行嘅方案,
所以其實最後個結局係
我覺得下面嗰兩個都算係討論緊冇乜嘢,起碼講緊套漫畫,唔係嘈緊cctoy 支那狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞