[動畫POST]進擊的巨人The Final Season Part 2 (78) 去幫我媽刷牙

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
都係一句嘢打沉你上面point喇

"致二千年後的你 "

你係要否定呢句發展 幻想有其他option 咁的確阻唔到你
發現10個月前mr.whiterose個post
有幾個非常熟識既耶撚username
真心笑左
係咪即係呢班人由十個月前已經
跟住呢十個月黎不停繼續入動畫post群魔亂舞?

真心想知有幾多人受佢地影響變得越黎越偏激
yes
thanks bro
我再幫手更正

睇reply應該係講緊 致二千年後的你幾時變左唯一 option?
職位:團隊出氣筒 團隊潤滑油
戰績:城牆
呢個係艾撚既唯一option
你要assume armin佢地知艾撚既諗法?
或者咁講,其實你係咪以為我批鬥緊艾撚滅世
我從來都冇
艾撚滅世的確係佢可以做既最好既選擇,但armin佢地根本就唔知
我只係企係佢地立場睇點解佢地要阻止艾撚
同講下點解我唔覺得armin佢地係左膠,唔係放棄個島
係,
城牆係貝魯托特踢㗎萊納淨係負責衝門
係喎 應該係城門先啱
唔放棄個島又點有立場去救世啊

你逃避種矛盾 唔等於唔存在喎

既然你口中又想阻止艾倫 又想救島(但完全冇更實際方案)咁已經係矛盾既左膠喇

你唔想佢地被當左膠 咪只能認佢地已經唔理帕島 反而世界優先囉

不過你上面連發動地鳴滅世(致二千年後的你伏筆)
都睇唔明就否定種唯一性

對你重有咩好講
好慘,想死死唔去
矛盾到你

同膠明班救世派心態一樣 選擇逃避埋唔答

係到唔認地嗚係唯一選擇 但又講到之後救世係好重要
咁冇地鳴出現又洗咩有救世隊存在啊
你咪認左地鳴係必然囉

邏輯兜到崩潰?
我突然間唔明一樣野,ymir 嘅子民唔係一定係王族咩,ymir 淨係同初代國王生過仔,咁有咩可能可以係Ymir嘅子民但係冇初代國王嘅血統
你係文盲就早啲講啦
我上上一個reply一早已經講撚曬
企係艾撚視角滅世就必然
但係企係armin視角佢根本唔知艾撚既plan,佢必然唔buy滅世

我完全唔明點解可以企係上帝視角屌armin想阻止eren

冇眼睇
浪費我時間
突破盲點
係咪純度既問題
不斷近親結婚既血統就純啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞