[動畫POST]進擊的巨人The Final Season Part 2 (78) 去幫我媽刷牙

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
エレンロス
連燈巴打(#379900)入一入嚟啊
https://lih.kg/2917135
真係網上搏存在感 現實好可悲個種
佢啲發言都唔係討論 同主題po完全無關
志在將人拉落佢水平去玩泥漿摔角

建議post主係開頭特別blacklist埋佢就岩
佢係黎幫手撩交嗌推po 唔洗點理佢
頭髮亂哂好可愛
動畫無畫到annie攞住個碗屈速避開Jean
其實一直睇唔到艾撚有鍾意過mikasa⋯⋯
你話係女王我都信
啱啱睇完條片
唔係話MAPPA唔好
但真係好掛住WIT嘅立體機動裝置
https://www.youtube.com/watch?v=v-Xb4Vj2xBE
話時話有無聲氣歐美個同人結局幾時出第三集
好似話s4p2完咗之後先出
靜左一排最近好似又開始畫番
應該係睇到動畫把幾火就有番動力睇落進度唔錯
睇完呢集覺得Jean嘅諗法最接近艾倫,亦最合理,一方面承認:唔大方面殺島外嘅憎恨,島上唔會有和平;但另一方面承認:其實島外嘅人好多都係無辜嘅

同我覺得Hange最柒係講「總之大屠殺唔啱」
真 可惜無人撐佢 不斷情感勒索 搞到自己好似衰人咁
jean扮理性逃避良心責備只係頭幾分鐘
marco好快已經成功將佢完全左膠化了

公道少少, hange柒既話jean都唔弱, 仲要俾yelena吉爆
同埋雙重標準講到明唔原諒reiner但又唔對annie表明立場, 竟然仲對住殺左sasha既gabi呢d敵國敵人好關心
btw上集先有人屌完mikasa對偷巾賊同gabi既待遇分別, 不過佢地今集好似冇睇唔知jean做左咩野
此post嚴禁狗吠
其實應該要用多啲筆墨嚟描寫調查兵團喺島外嘅經歷先justify到佢哋冒住滅島嘅風險嘅阻止地鳴,而家咁樣好核兀
的確係白夜好睇d
但今集都唔差,將過去有人嘅新仇舊恨一次過抒發嗮出黎,我覺得幾有feel

不過真係好多幕都係樹
真.討論:

1. Jean今集4分鐘後是否左膠?

2. 佢對reiner, annie同gabi表現是否三重標準?

希望真係討論返套作品
成日講左去第二度唔知想點
但我覺得呢個係完全九唔搭八
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞