[動畫POST]進擊的巨人The Final Season Part 2 (78) 去幫我媽刷牙

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
月台仔屌得好!
好在floch無比獸巨掟死 否則就會比人代咗言
你柒左啦
連燈巴打條柒頭既理論就係巨人唔岩日本人睇啊
巨人po同巨人一樣鬧交大會
奪回瑪利亞之牆 調查兵死淨9個咋嘛
Eren Mikasa Armin Levi Hange Sasha Connie Jean Floch
咁唔屌影煲湯既?
煲湯都唔係人黎架
仲有影樹枝果度根本就唔快
可唔可以唔好人云亦云就信晒?

唔知你識唔識日文,呢part連日本人唔洗睇字幕都話睇得好唔舒服
係咩?點講點唔舒服法?睇過?
樹枝都有得開罵戰好癲
呢集對話真係精彩,扯開晒幾季落嚟嘅死傷同憎恨,又由番兩個細路嘗試走出樹林,除咗樹,其實每個人嘅微表情都做得細,Jean Annie Mikasa 嗰啲都幾好睇,元帥同Jean 嗰段正義比Yelena 嘲諷番,只要諗住拯救度生命就滿腔熱血去做懶威咁,嗰下係爽
講到尾真係無一方正義,學ED咁講,企番起自己立場堅持自己就係理想中嘅正義…地下室嘅艾倫扯住Hanji問仲有咩撚野辦法,hanji 今集都堅持屠殺唔岩,唔理我地自己支持邊一派,係嗰嗰角色心目中都有自己立場,Jean 跟番嗰堆骨灰去堅持做正確的事就詮釋咗今集每人經歷立場就算有唔同,但係而家都會去做番自己認為應做嘅事

我愛ED

仲要多左幾個人嘈
講半句唔滿意樹枝都唔適合睇巨人
對威脅進行排除
啲樹枝代表佢哋意見分歧
好似啲樹枝叉開哂咁各行各路
睇唔明唔好話自己睇巨人
Hange:對威脅進行合作
你又柒
我覺得好好笑姐
隔離post就不停踩, 呢度就扮中立但又不停煸動偏激情緒極端觀點
好似見鬼講鬼話, 見人就扮人講鬼話咁姐
係, 佢真係好好彩
煸動偏激情緒好似係你
唔怪之得咁多人block 9你
煲湯唔係幾個畫面連住落,仲要轉得快
點樣人云亦云,我睇嗰時都覺得轉得快
你覺得無問題係你既事,其他人覺得睇得唔舒服你又要質疑
你出去問下人,呢part影樹枝好定影人好,睇下有幾多人和應你影樹枝好
你得出最好既答案都只會話冇所謂,唔會有人會影樹枝快轉好
帕島民意is bullshit
我點偏激法?

等睇答唔到
你就真係同我睇清楚每隻字唔好要我再重覆啊曾經既戰友同為死左既佢地代言之間有咩關連?憑咩佢地係戰友就得佢地有呢個權利

至於我說法既解釋就好簡單 因為佢地未曾存在過係知道真相既世界 無從得知佢地既選擇 所以冇人代表佢地說話 耶格派唔得 同樣救世派都唔可以

而呢班已逝之人既價值早就托付係所有後世為帕島付出既人同樣佢地死後就會孕育出下一代人 咁又憑咩無視耶格派 無視係總統府示威既帕島人民淨係計levi hange?

姐係咁 見你咁鍾意葉問上身一打十 原本以為你有咩觀點 其實有陣時真係唔洗下下都即刻駁嘴組織下先都唔緊要
隔離post就不停踩

我咦個post都踩緊 想點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞