[動畫POST]進擊的巨人The Final Season Part 2 (78) 去幫我媽刷牙

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
https://twitter.com/maaaaa2021/status/1500653676998070272

另外馬車上面漫畫原本係寫

Jean:「Reiner,我唔會同你道歉」
Reiner:「ok」
Jean:「我亦唔會原諒你」
Reiner:「我明」

Annie:「咁我呢」

動畫cut咗紅色嗰兩句,個意思變咗 Annie 想要 Jean 同佢道歉?
(動畫黨)上一集覺得cringevenger有d怪
但今集文戲補充完各人理由觀感又無咁差
漢吉個理由其實都無錯 翻翻去調查軍團個初衷真係為左全人類自由
一直都講緊為人類自由獻上心臟而家反變到只為帕島獻上心臟
可能呢個理由有d理想主義 但唔係咁蠢既人當初都唔會加入調查軍團啦
BL圖拯救世界阿門
講起火影
其實火影斬斷仇恨個theme同巨人都有啲似
唔知係功力問題定咩
我睇Gabi睇Sasha老豆個幕就睇到眼濕濕
睇鳴人原諒帶土就覺得on99
本身嘅全人類咪就係帕島人
一開始以為全人類喺哂帕島
知道真相之後已經唔係嗰回事啦
嗯嗯
回應不能唯有話人小學雞

自己睇下上面
真係討論既問題偏激撚一條都冇人答到
因為用我個問法黎講個合理答案好明顯, 耶撚接受唔到
或者真係人云亦云冇真憑實據
其實係火影本身反派個理據都唔係好強
巨人就真係兩邊都係對面島生活過有經驗說服到人(除左粉紅元帥)
同意
其他憲兵or駐兵,可能係為左屋企人有好啲既生活,有啲人為左國王,有啲人為左自己,但調查兵團係冇特定既parties
單純係人類

當然冇人識通靈
但我個覺呢幕同Jean既骨灰係同理,都係講緊因為要對得住呢班人既死所以唔會因為驚or怕or攰就唔去做自己認為正確既事
果d明顯9唔答8喎ching
一味否定又唔俾alternative
同救世派一樣咁on9
條友攞明attention seeker
愈多人屌佢佢愈開心
直接block柒佢好過
一早block咗隻原神狗
見團長巴都頂唔順,㩒開佢黎睇
係咁避重就輕扮睇唔到你講咩,答唔到你 然後要人答佢on9 option題,尷尬到
你噏乜
而家係俾埋option你揀都答唔到
真心笑左出黎
弱智支那原神狗
我特登入嚟同你講句嘢嘅
屌你老母
可唔可以討論返套作品?
又支那又原神唔知做乜
唔可以
我係要笑鳩你隻支那原神狗
吹呀
屌你老母

真心笑左
請問連燈巴打(狗隻#379900)你屙尿嗰陣起左腳定右腳?
https://lih.kg/2473135
條支那賤畜好撚鍾意巨人
見出面有反巨人post就會入去吠
建議各位block咗隻支那賤畜
唔好覆佢唔好同佢討論巨人
等佢自己一個單機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞