[結局]【職業魔法師II:神威破滅.獵戶座的終末勘星者】

1001 回覆
67 Like 1 Dislike
感覺唔到佢死咗
提到Weathernews 的話,
咁係咪會有類似檜山沙耶嘅Caster 出現

BTW 祝作者你又完成一個故.
個人覺得你係爭個機會嘅啫,
遇到啱嘅機會就可以出到書咖啦.
Keep 住啦!!
副連載會結合埋主連載
嚟緊玩平行時空?
等睇某位曾經跨越時空嘅前活女神,
以及其養父母同其他相關人士參戰
(籍係呀養父嘅前同事呀,細妹呀之類)
少似少似
星海燈塔 似 連接唔同時空嘅傳送門
庫瑪麗搖搖頭:「唔係度,但一路除左阿七哥哥芷瑜姐姐,佢都陪住我,我唔可以當佢唔存在過,佢好鍚我。」

「咁…你第二時大個賺到錢請我同晨月食飯就可以啦,快D俾康台長醫你喇。」

「唔係咁,依加聖物仲係我體內,雖然好弱,但我似乎仲可以用到少少神權,仁哥哥,晨月姐姐,有咩我係幫你地做到?只要唔係好強既話,我都做到。」

係咪打多左個二
第三季先講
賈生係真台長
中左二條線
無返大半個月工
好在有部清新機玩老頭環頂住

樓主我返黎追故啦!!!

同埋曬一曬命買到清新機
朋友抽中第二部原價賣俾我
唔通呢d就係我平時積落黎既陰徳
差d睇到喊

呀仁真係我睇過見過最無主角氣場既主角

亦都係見過睇型到仆哂街果種主角

btw陳生有無玩老頭環
感覺以你文筆思路去解讀今次個劇情應該會好正
空虛 冇文
竟然唔夠爽快
可能我每個第七期既人都想出場,又可能我地係每晚連載,我自己一口氣睇返成個神代氾濫都覺得幾好
我特別怕係D角色為左推進劇情而突然成長/突然改變主意
如果我加速,阿仁可能突然有勇氣拎起聖槍然後打爆真神
咁就變唐突,所以鋪排左好多
其實每個角色都鋪排左好多可能係因為咁

第七期全員都係主角
直接劇透
不過我諗好多人都睇過既
真係有D悶,咁樣彈出彈入,仲要復活,我好接受唔到復活呢件事
除左福爾斯摩個種鬥智式
施子雄真係很型
但都唔算主角既,出場時間唔夠
摸頭殺唔岩呢度
我想寫到阿七既成長
如果係獵戶座VS北斗個場有道別機會都合理
但呢度阿七都成長左好多
摸頭殺唔太好,擊掌我覺得2個角色地位望落會對等D
突顯到阿七既成長
同埋有D GAY
擊掌我諗起當年Angle Beats最尾個種感覺
特別係我呢度背住日出,應該都好有畫面
檢查完,劇透埋
最近別字真係好嚴重
不過讀者明就可以 (唔可以)
唔係,點解大家都咁諗
大把
敬請期待
我都有D唔捨得, 身為作者我寫得好投入
好似真係同佢地經歷過呢一切咁
諗緊
起碼末日三之後
點解 唔俾!!

復活
多謝
大家都要加油,我地雖然係平凡人都有各自既價值
希望個故帶你帶黎少少啟發

寫完再算,我都唔知點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞