《我的MK妹同桌》(3)【完結篇】

781 回覆
97 Like 8 Dislike
呀詩捉實我,唔俾我換姿勢。

喂喂喂⋯⋯乜唔係應該換姿勢咩?咁樣先至爽㗎嘛。

佢真係唔俾我換姿勢⋯⋯佢用手㩒住我屎忽位,哇⋯⋯大佬,好難忍啊!

真係㗎?我心諗。

我唔知呀詩想點⋯⋯但時間上並唔允許,基本上我真係好快就會交貨,我keep住咁樣嘅速度。

然後同呀詩無隔膜咁樣做緊⋯⋯係舒服好多。

咁多年嚟唔係未試過唔戴,但都係試完,點到即止就算,主要係因為我哋兩個都驚。

好似依家咁放飛自我,一嘢去到底,都係第一次。

「快啲啦⋯⋯俾我啦⋯⋯」我聽到呀詩咁樣哀求我,個樣好誠懇,好渴求。

點解會咁想?真係唔驚?

最後係無太多時間俾我反應嘅時候,我忍唔住,全數射曬入去,真正意義上俾曬呀詩。

我抖顫咗好耐,我都feel到自己射咗好多,我見到呀詩露出滿足嘅神情。

今次係我人生第一次中出。

我趴咗係呀詩身上,兩條肉蟲就咁貼住,呀詩光滑且幼嫩嘅肌膚,我埋係佢嘅髮堆入面,一切都太美好。

髮香,體香,肌膚貼肌膚嘅感覺,令人覺得好溫暖同埋陶醉。

而我哋都仲係緊緊相連,我仲未拎出嚟,一直係溫暖嘅呀詩體內。

休息咗一陣,呀詩係我全數奉獻出嚟嘅時候,鬆開咗雙腿,跟我一齊攤軟咁攤係床。

過咗一陣,呀詩係我耳邊問我:「爽唔爽啊?」

「你話呢?」爽係爽嘅,但最終回味返件事,點都會帶點恐懼。
留名啊詩大肚
推推
係咪想大肚。。
推推
大肚好呀,咁就唔使分🥲
推推
「點知你喎!聽講男人都好恨中出㗎嘛。」呀詩伸手放係我頭後面,輕輕掃掃我嘅後腦。

確實反駁唔到,嗰個爽感仲一路維持緊,好似身處係夢入面嘅感覺。

就好似當年啱啱破處嘅狀態一樣。

「真係好爽。」我攤軟係呀詩隔離,呀詩滿足咁望住我,隔咗一陣我決定起身幫呀詩清潔一下身體。

可能因為激情過後,原本我以為睇得好開嘅感情,剎那間糾纏埋一齊。

唔捨得⋯⋯原來自己都仲係好愛眼前呢一個女仔。

我知道實有人屌我男人老狗變嚟變去,但係我實在控制唔到自己啲情感,唔係貪圖扑嘢嗰一下嘅快樂⋯⋯

而係當快樂過後,你之後就要面臨失去,係更加令人難以接受。

我哋渡過好溫馨嘅夜晚,呀詩佢撒嬌咁要我抱佢,仲話要抱佢入沖涼房。

我廢盡九牛二虎之力將呀詩公主抱咁抱入去沖涼房,然後兩個人嘻嘻哈哈咁沖涼,呀詩可以開心嘅時候,就唔提啲傷心事。

感覺一切都無問題,好似返返去以前,我幫佢擦乾淨個身體,佢又幫我洗頭,兩個人凍到係度呱呱嘈。

嗰晚我哋又嚟多劑。

我個人好想瞓,然後攬住呀詩,好幸福咁樣瞓著咗。

去到一半,我發現自己好似無攬到嘢,睡懵之間,我見到呀詩繼續係度埋頭苦幹。

一路以嚟緊佢,都好辛苦。

比我更加努力,呢樣我由中學就知。相比之下,我自己真係好廢⋯⋯

見到呢一幕,我好想喊,心口一股勁咁想喊,然後眼眶就咁樣濕咗,一路流落個枕頭度。

積落嚟嘅情緒一下子爆發曬出嚟,我成個腦都係呀詩。

上一次喊嘅感覺同埋係幾時,我已經唔記得,男仔真係唔係咁易會喊。

但有時就係因為咁細嘅事,諗起更多嘅傷心事,就破功。

呀詩佢無論幾時都用盡全力,愛一個人又係啦,對自己前途又係啦,對佢屋企人啦,就連依家對待自己嘅功課,床上嘅表現⋯⋯

到最後攰到半死嘅,都係佢。

我心痛咁辛苦嘅佢,卻幫唔到佢啲咩。

自己更會諗埋一邊,可能佢需要更加出色嘅男人,佢先會無咁辛苦。

Feel到自己個枕頭濕咗一片,個人亦都好攰,睡意慢慢又上嚟,瞓著咗。
今晚繼續繼續加速
分手就唔應該留咁多回憶
點知係10年後再去英國先分手
推推
第二日我瞓醒,呀詩唔係我隔嚟,而係喺張枱度瞓著咗。

我就諗起琴晚嘅事,好似發咗場夢咁。

心情無琴晚咁惆悵,但係都想佢可以有個好結果,如果佢選擇嘅結果唔係我,我都心甘情願。

我同之前一樣,煮咗啲嘢食俾佢,我數一數,我淨底嘅時間得返三日半。

其實真係過得好快⋯⋯快到我唔知可以點做。

然後我都係無所事事咁係呢度陪住佢,我都講過,我會留低係度陪呀詩。

直到呀詩瞓醒,嘴角全部都係口水漬,慵懶嘅佢望落有種女人味,幾性感。

加埋佢把偏高音嘅懶床聲,咁多年望住都仍然令我心動。

呀詩魂不守舍咁去梳洗自己,出嚟食我整嘅嘢,都係啲好普通嘅三文治,雖然面帶笑容,但係俾我嘅感覺好似返返去之前咁。

我更加懷疑我琴晚係咪發夢⋯⋯

「我一陣想出去買啲嘢。」呀詩食到一半同我講。

「嗯?買咩啊?」我問道。

「事後藥啊。」呀詩略有怨恨咁睥住我,話俾我知我係衰人咁。

我愕然,都的確係嘅,琴晚真係危險,同埋唔應該嘅。

「但係⋯⋯」我想講食事後好傷身。

「我知,所以我之後都唔會。」呀詩直白咁講。

直到我離開英國,我先知呀詩話之後都唔會係咩意思。

係之後都唔會再同我發生關係嘅意思。
係咩意思
真係要sad ending?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞