《我的MK妹同桌》(3)【完結篇】

781 回覆
97 Like 8 Dislike
分手Q
今日有啲要出去全日
你哋想我今晚晏啲更新定聽日同樣時間更文
就你方便啦
最緊要有甜啊
+1
無論佢係咩都好,我都墮入咗佢嘅圈套。

呀詩已經撩起咗我熊熊嘅慾火,將積積埋埋,長達半年嘅慾望一下子爆發曬出嚟。

之前唔係無㗎,只不過呢幾日都有忍住咋嘛,而且呢排都唔係一個好嘅時機。

我哋之間,仲有其他問題比起呢樣嘢更加嚴重。有係bonus,但無咪無囉,我都係本住呢種心態嘅其實。

呢幾日有時會扯起咗好辛苦咋嘛,女仔應該想像唔到男仔扯到行有幾咁辛苦,而且仲要扯住瞓呢⋯⋯好煎熬啊!!!

依家有得反守為攻,我當然唔會咁輕易放過。

我除咗唔咁易放過之外,我仲要慢慢享受,然後要整到呀詩同我一樣,慾罷不能,唔會咁容易就滿足佢,等佢體驗下俾人吊住鋪癮嘅滋味!

我擺低啲材料,就抱住佢個小小翹嘅屁股,托住佢,一路行一路吻佢。

「嗯⋯嗯⋯⋯李⋯⋯巧⋯⋯岩。」佢俾我封住咗個嘴,唔係好出到聲,但係我已經知道佢進入咗個狀態。

我哋依家嘅體位根本上係隔住條褲互相摩擦,活用身體上任何一個部位,唔會停落嚟。我抱住佢行去我哋張床度,呀詩都有返咁上下重量㗎,我要食曬佢嘅力量,我又唔係啲咩大隻仔,係有點吃力。

我放佢落床,然後繼續我嘅攻勢,我無好快咁chur盡佢,而係每個位都慢慢地、深深地留低痕跡。

係抱住呀詩入嚟嗰陣,我知道呢次機會可能係最後一次,因為唔知仲會唔會有下一次。

原來做愛都可以咁無安全感⋯⋯

所以我想盡可能每一刻都刻係腦中,呢一個動作我已經由好早之前有做了,就算知道依家拼死去逼自己記住,一段長時間後,都係唔會成日拎出嚟重溫。

人就係咁得意,明明知道個結果係點,都仍然選擇跳落個氹度。

今次唔同呀詩臨離開香港嗰次,呢次係前所未有咁感到傷感。

我好溫柔咁吻呀詩每一個敏感部位,我相信咁樣做將來回想起來會更加深刻。
因為我尋求嘅唔係肉體上嘅激情,激烈嘅碰撞只會令自己覺得好似個野獸咁,只係滿足一刻嘅發洩。

我哋好快咁除曬衫,呀詩好似隻貓咪咁,細聲但帶點命令嘅玩味,叫我拉埋個窗簾,開咗盞床頭燈。

呀詩係呢種昏黃色嗁燈光下,更顯得唯美,有種半成熟嘅女人味同埋少少知性美。

我真係吻盡呀詩每一吋肌膚,同時不忘玩弄佢啲敏感位,而呀詩嘅叫聲唔係平時激情般咁,會講下dirty word。

但今次呀詩只係微微喘氣,雙眼閉合著,咬著下唇。

我知道,佢好鍾意我好玩佢個波,佢話咁樣好好feel,所以我倒留係呢個位好長一段時間。

呀詩嘅表情都好enjoy,我好撚鍾意見到佢呢個表情,反而咁樣會令我更加興奮。

然後我開始向下展開攻勢,一吋一吋咁向下吻,呀詩俾我嘅舉動嚇親,輕輕抖顫咗幾下。

我撐開佢雙腳,開始要享用佢最私密嘅部位。

呀詩抬起頭望住我,嬌羞咁望住我,個樣明明就想要,因為真係好舒服,但又怕羞到唔知點樣面對。

呀詩嘅身體係抗拒緊我,用緊力想合埋隻腳。

「放鬆啲,我唔介意,你唔舒服我就即刻停。」我爬返去佢耳邊,細細聲係佢耳仔邊講。

我估佢感到一陣酥麻,縮咗一縮。

然後佢側個頭埋嚟,大大眼,水汪汪咁望住我。

呢一個樣真係好吸引,好想吸佢入自己體內。
佢錫埋嚟,又係一個茄輪。突然俾呀詩一個反攻,我有啲始料不及。

因為我壓係佢身上,我估唔到嘅係,呀詩伸手落我個強仔度⋯⋯

然後對準自己嘅敏感位。

屌⋯⋯我知佢想做咩,佢已經想我入嚟,但係仆街⋯⋯我仲未帶dom⋯⋯

「嗯嗯嗯⋯⋯」我想開口講嘢,但俾呀詩壓住咗,我想起身嘅時候,呀詩都跟住抬起頭上嚟,無俾我一點抖氣嘅空間。

然後呀詩拉住我,然後我就順勢入咗去⋯⋯

「啊⋯⋯嗯⋯」呀詩舒服地呻吟一聲,然後鬆開我哋嘅嘴唇。

一鬆開我就講:「我未帶dom啊。」

「我知啊。」呀詩壞笑,一切原來都係佢如意算盤入面。

我嗰刻腦入面有個諗法⋯⋯唔係要我埋單啊?

「我只係想留低啲更特別嘅回憶。」呀詩略帶傷感嘅表情,唔似係要我搵便宜老豆。

如果係嘅話就更加唔會話要分手啦?

但都唔好啦⋯⋯一陣有咗咁點算?

呀詩好似睇得出我嘅憂慮,雙手輕撫我臉龐,吻咗一下,然後講:「唔好諗咁多啦,好無?」

我頭先俾佢咁樣嚇一嚇,本來硬到碌竹咁,軟咗落嚟,依家我自己都唔想諗咁多。

可能因為自己之前嗰段時間諗咗好多好多掛?遇到呢啲moment就更加唔想諗太多。

我稍為郁動下,好快就俾呢種感覺搞到扯返行曬。

真係爽到好快就想射,我想專注對手嘅反應,但我覺得我會率先忍唔住。

呀詩攬得我好實,溫柔嘅呻吟係我耳邊強而有力咁響起,成間房都係我哋嘅氣喘聲。

我自己都要郁下停下,回下氣,如果唔係好快就會擦槍走火。

「大力啲啦。」呀詩用雙腳夾住咗我。

「想抖啊?」呀詩挑戰我身為男人最後一道防線。
呀詩想搏大肚?
推推
新讀者留名 多謝樓主寫左個咁好既故事
(但可唔可以比個好結局阿強同阿詩 睇到好心痛)
今日晏啲出文
應該深夜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞