True Wireless真無線耳機討論 (62)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
原裝膠有D硬,我換CP1025就可以戴耐D
最緊要女朋友開心
想問下1500蚊左右有冇d咩非入耳式既耳機介紹 因為耳仔多耳油 入耳式好易跣番出黎
請問巴打如果想買隻藍芽耳機俾呀媽手機聽歌, Youtube, 睇戲, 講電話應該買邊隻抵玩? 最好1000下, CP高更好, 佢帶AirPods果種大細size ok.
睇咗消委會報告果D好似話Sony WF-1000XM3 唔錯, 唔知新firmware會唔會有伏? 同埋有冇其他選擇? Thanks
XM4定airpods pro好?

利申:用iphone,揸車會用單邊
通話? 兩隻都唔好
硬要揀ge, pro 好少少lor
用嚟通話多過聽歌
因為好少搭車
不過會用嚟睇片
Anyway thanks
AZ60搭巴士chok得勁個陣會有滋一聲
有冇師兄知道可以點解決
聽講係optimizing noise cancellation 依頁到校
每個人聽覺唔同要慢慢試
我就無理到坐車由佢卜卜聲
呢排用AZ60 聽聽下歌會冇聲 停一停之後播返
仲諗緊DG定 ZE3000好
想問下xround areo耳機個通話質素如何 有時打機會用到mic黎講野
戴無線牛龜/買隻外置咪啦
有冇巴打對 fw1000t 會係盒到自動連線
ZE3000通話質素如何??
wf1000xm3勁大粒wo...而且依家係4代
一定airpod
講電話XM3垃圾
咁ching 有咩建議? N6 Pro ok嗎? 或者要Jabra Elite 65t 果類?
Jabra elite 3 同 Jabra Elite 65t 比有咩分別? 係咪3 好d?
我有airpods pro,XM3同N6 not pro
如果你要airpods個size咁一定飛哂XM3同N6,兩隻勁撚大粒。而且通話兩隻都係唔掂,XM3窒窒下,N6就好細聲,係街兩隻都rip硬

Jabra就冇玩過
想買個wireless 耳機送畀啊哥

跪求推介

最緊要
1. 通訊講電話要清楚冇斷,佢會一路渣車一路講

其次
2.音質好加清,佢主要聽廣東歌

3.外型型得嚟又唔會太高調

Budget: 無限,幾貴都冇所謂

跪求跪求推介

https://www.cool3c.com/article/172818
sony準備出新款耳機LinkBuds 型號是WF-L900
前身類似Xperia Ear Duo (XEA20)
有冇人用過XEA20 依類型如何?

最近耳機壞壞地,睇下等唔等好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞