True Wireless真無線耳機討論 (62)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
https://www.price.com.hk/news.php?id=17224&sec_id=11

Price有晒十款旗艦真無線耳機音樂測試, 你自己聽下分別

MTW2係2020年產品, 音質無B&W PI5級數, 之於DG, 睇你口味啦
https://www.price.com.hk/news.php?id=17224&sec_id=11

好明顯啦, 但個調音真係唔啱我杯茶
DG係個ANC拍得住xm4之餘音質唔差 利申用左半年
如果想講電話收音清楚啲,Airpods pro 定Elite 7 Pro好啲?
XM4有update
B&O eq 同 B&W pi7 點揀好
airpods pro (雖然都唔算好好)
上年用緊XM3好期待XM4,見到個價位過兩千銀就想試下其他
試完DG同XM4鍾意DG調音同配帶感多d,跟住上黎講俾索狗屈左幾個月DG打手
M&D 用過,DG 用過,MTW2 用過,依家用緊XM4。冇隻帶得舒服,係咪我耳仔問題呀
有冇好介紹
預算$2000到,主要聽歌,有咩介紹
冇anc
留名等MTW3
dg減左五舊
仆佢個街臨減價前冇耐先買
Same,本身想入DG,而家再等一等先
我都唸到頭都爆..2揀1好難揀
定做等等黨 睇下AIRPOD PRO 有冇2
用iphone定android?
B&O eq更新完有返啲本身要有既功能 不過留意就算用android都好 Samsung好似都係冇aptx adaptive
冇試過pi7不過聲應該係好既 但舊電好似好細 俾我唔會揀
Airpods pro可以等下既 不過1代nerf到咁我諗我唔會再買
可以去試下聲再決定下
如果係平時純粹坐車聽歌同聽podcast
對音質冇咩要求
係咪買返airpods pro最好
利申:用iphone
唔講電話xm4
airpods pro降噪已死
2k以內 az60同dg比 邊款會好啲?
我用An機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞