True Wireless真無線耳機討論 (62)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
用緊iPhone +xm4
考慮緊買唔買多部a105 聽MOOV + ldac
A105 開MOOV 會唔會好lag?
琴日入手pi7
真係好正
準備放走隻beoplay eq
sony showroom有得試linkbuds
超輕 但要習慣吓個戴法
戴住講嘢都係會有啲啲自己把聲“焗住“嘅感覺 但唔會cum住人哋把聲
control方面真係可以tap塊面play/pause好方便 xm4會有時hi唔中個touch area
出街聽歌就預咗唔會聽到detail 首歌soft啲嘅話會聽唔到係咪已經播緊 quiet environment應該會好好多但試唔到
通話都係等人review 自己試嗰陣隔離有sales講嘢
對方話聽落算ok
有冇嚴重漏音
嘈雜環境唔覺
review都話正常音量唔會 但習慣開大聲嘅人應該會漏
正常環境聲之下駛唔駛開到好大聲先聽到?
聽歌我比正常音量較高咗2格 (用緊xperia)
講電話唔使
thanks
聲:好過airpods2
通話:用voice memo試即使隔籬有人講嘢都清晰
漏音:可能靚嘅環境>60%音量會漏小小

我自己就最主要唔入耳+通話ok,
預咗唔會太聽到details,所以就冇乜問題

重details嘅建議揀返其他入耳式
想問下平嘢
sony wf-c500
Samsung buds 2
邊隻好?
戴得舒服同音質行先
有無降可能唔係咁重要掛
因為本身用緊有線headphone都冇降噪
我又冇話覺得話會好噪咁
SAMSUNG BUDS 2 OK 嗎?
諗住平平地買比老母做運動個陣聽同偶爾室內傾電話
點睇ath ckr70tw vs ath chs50tw
想問吓sudio啲耳機啲聲同降嘈好唔好
個air pods pro壞咗想試換其他款
唔好 可以試下az60
如果under1500有冇其他選擇
Xm3左邊壞左想換
如果都係唔講電話嘅話換xm4係咪最好選擇?
想問下啱啱入手XM4,用咗無耐個充電盒合埋個陣可以左右推而唔係合實 會唔會影響使用?
有冇邊隻可以for 埋desktop打機
宜家wfh 又要開會
有無邊隻聽腳步聲勁D
打開CSGO
唔好意思我想問下之前用開airpod,依家1000至二千左右買到啲咩
出街聽歌就預咗唔會聽到detail

咁即刻唔會考慮
buds 2 行貨同buds pro 水貨,邊個好d ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞