True Wireless真無線耳機討論 (62)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
主要用嚟MACBOOK zoom meeting + Iphone 聽歌(R&B, RAP)
本來有隻airpod pro 不過壞左好耐
想問下有咩耳機推薦?
Budget around 1000
Xm4 eq 兩者大家會點揀
買咗3 pro 我都覺得大 想換 buds pro
三星系列唔比錢係冇aptx adaptive
音質點?
考慮緊DG 定XM4好
琴日出左去試XM4,佢個降噪真係幾正
感覺DG 個款都幾型,想試埋DG,有冇師兄知邊到有得試?
five one store 做緊$1780
但應該未係最平個間
問功課
用AN機 主要想搵隻通話清晰連線穩定
電量ok ,主體唔好太大 女仔用
有冇推介
有冇師兄用緊PI 7
想問下舊電係咪用四個鐘就收皮?
有冇人用libratone air 2
本身我用第一代但爛左 諗緊仲買唔買呢個牌子好
Mtw2 想換dg,mx4,az60邊隻好?或者有大升級感?
我換az60 好大升級
PI7個盒其實出唔出到 aptx adaptive ?
我見連電腦 個app都係顯示aptx LL
想問下devialet gemini係邊有得試同埋聽電話表現係點
買比女朋友如果唔係對耳機有了解,買Apple嘅算啦

問佢有咩分別 $3000貨同$300貨都分唔出
求其買個大路牌子有保養既俾佢算啦
等埋mtw3先
求救
隻jabra elite active 65t 右邊用唔夠半個鐘就冇哂電,
但勁短時間可以充返滿

過左保,唔知邊度有得換電?
尋日終於試左 dg打電話 我用iphone 正常聲講野
對方話環境聲太大 完全聽唔到我講野
佢就係唔中意airpod 最後買左final Ze3000
果比女仔都係外表先決
隻mtw2 舊電打柴想換耳機, pi 7 , xm 4, 定等埋mtw3 好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞