True Wireless真無線耳機討論 (62)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
隻AVIOT BD21J 唔見左個盒, 保養寫一年內可以買返
但代理話無貨.. 就算有都係市價 7折 換套新
有無人剩低個盒?
X聲
想問下大家的意見...
想買隻可以多機連線的耳機
睇緊 Nuarl N10 Plus 同埋 Soul Emotional Pro
Budget around $800 左右
呢兩隻邊隻會好D
尤其係為WFH而用
可以呢頭join完video call,另一邊就可以繼續聽歌...

btw...差唔多價位仲有冇其他選擇??
見你地個個講到咁正 我都心動想買PI7
但係會唔會好快出下一個款 都出左差唔多成年
但近排佢成條team都中曬招,wfh曬咁濟
你打去問下佢幾錢,我個盒就480,但佢聲稱要預2~3個月
咁你有冇補購返
最後我上咗去尖東客戶服務中心擺低咗耳機連包裝盒
要要過幾日等師傅報價先知幾錢
但唔知佢係咪9up,話預10個工作天就可以拎返
要買對非入耳, airpod 3 / sony linkbuds / samsung bud live 邊隻好?仲有冇其他?
跑步骨傳好d
我有呀,佢sd sms俾我,教我入錢去戶口,寫埋邊間panashop拎貨,再將收據email返俾佢,有sms confirm返我。

點解你咁快10日拎得返既,同埋點解要擺低?
但有個野cool住咁
有無ching用緊elite 7 pro?
剛買咗,隔音有啲差,有冇耳膠推介?
如果我用iPhone買pi7係咪好on9?
巴打你用android 定iPhone?
淨係個聲已經值回票價
配戴感非常唔錯
而且個發射器功能令到iphone都聽到更好既音質(不過都幾易斷線)
同埋有個小缺點就係無得快速轉做環境聲
但係整體上黎講好滿意
剛轉用返iphone
先決定買pi7
好似話pi7用iPhone聽比起用android 會差好多,要插住耳機盒聽先叫做好少少,所以我諗緊買唔買好
你用其他耳機聽aac 都係比唔上用pi7聽aac架
用pi7盒仲可以轉aptx輸出
有budget咪買
咁好啦,掙扎咗好耐買唔買好,其實係想送畀人。佢都係用iPhone
岩岩轉會iPhone, 依家買beats fit pro係咪好過買airpod pro?

另外用iPhone係咪都會建議買上面果兩隻,重有無其他選擇?

要求係要通話唔差
等多幾日睇埋有冇新野出先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞