True Wireless真無線耳機討論 (62)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
同問
其實都係mx4 az60 eq 呢幾款揀
聽開rock 有咩建議
新手問,如果2000budget
WH-1000XM4定QuietComfort 45好?
其實大家有留意,各品牌的主打產品,頭兩個星期的 YT review 都一定好評不絕....

所以,睇定D,反正有現貨時一定有得試,比較下先知邊款啱自己。
PI 7定 Devialet Gemini好
師兄有冇試過用到幾耐?
真係得四個鐘?
定係再少啲
想問係 紅綠燈位斷 定周圍都斷

如果三千二蚊得四個鐘,真係少少難接受
紅綠燈無事 但係1d奇怪嘅地方會斷
e.g.海旁 應該係部機個別問題
有時做野,溫書都長過4個鐘,所以真係要諗下
因為我試左兩次PI7,真係幾中意啲音色,但得四個鐘就令我卻步了
四個鐘應該夠,其實聽超過一個鐘都要俾耳仔抖下

我最驚用咗一年之後,電力得返一個鐘

我隻Sony xm3 而家聽一個鐘都無

諗住換PI7 或 DG

研究緊
我都諗緊PI7定DG
啲人又話DG啲音色同PI7差唔多
聽日試埋就知買邊隻
可能直接入手DG
兩隻粒電都廢 我用DG半年開埋降噪得番兩粒鐘
DG搵唔到邊頭有得試
巴打可唔可以講下有咩感覺 戴得舒唔舒服 穩唔穩 個降噪夠唔夠勁etc
第一代掂唔掂?我都睇緊 好似冇咩真實review 全部都廣告咁
門巿唔係有咩
TWS呢啲有電池嘅
產品cycle真係唔會太耐
我個人貪佢輕同好戴
音質都正正常常
係有時出街會斷一兩下 唔多嘅
不過我成日跌先爛左
未諗到換邊隻好
想問下XM4 upgrade過software之後個講電話質素有無好左?
想買xm4但睇評測個講電話質素令我有啲卻步
有無邊款同佢差唔多水平,但講電話質素好啲嘅款?Thx
用個盒仔做發射器,如果唔轉主副,3個鐘20分鐘左右,2個鐘後轉主副,啱啱好用到4個鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞