True Wireless真無線耳機討論 (62)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
試聽都斷
岩岩都係 入手左pi 7, dg 都好正,但試完有明顯既頭痛, 無奈放手
室內試聽都斷就死啦
啱啱買了final ze3000
早幾日我問左佢話疫情問題無Demo試
試咗幾個鐘dg 有啲後悔,屌咁鬼易甩㗎,試晒四舊膠size 都覺易甩,戚一戚眼眉都會鬆,望下舊膠原來橢圓形,可能因為咁先咁易鬆
點樣搞好?
我都諗緊呢對定DG
歌曲本身的低頻在較高增益輸出時抵受不住而爆聲,可調低音量以減輕相關問題

姐係要較細聲聽歌
mtw3就快出
追左幾個post
本身用緊iPhone
想問下應該要PI7再用盒仔先可以聽到最靚
否則用AAC聽DG之類都係浪費?

小弟好外行,想知上面咁講岩唔岩,真心請教
Anker LIBERTY 3 PRO 邊到買最平
Anker Innovations Co., Ltd, most commonly known just as Anker, is a Chinese electronics company based in Changsha, Hunan.
咁你有咩好推介?
想要LDAC就Technics AZ60, Sony WF-1000XM4
Sony, jabra, Bose 邊個好啲?
要消噪同高音質
Sony啦
想使吓消費劵 有邊間耳機舖仲有優惠價
對2000蚊樓下 az60 xm4 有興趣
用緊iphone 配air pod,呢期出左消費卷想換對新耳機
平時做gym,搭車都會聽歌,想個ANC同連線好少少
Budget 1500左右,想問各位巴打有咩推介?
iphone 係咪一定跟返air pod 好啲? 用左一排覺得air pod 帶得唔太舒服,會頭痛,同埋漏音有啲勁
galaxy wearable 係咪得3* 機得?我用其他an機又話唔支援
你意思3*外的an機download唔到galaxy wearable app? 呢個就唔清楚,不過去一去電器鋪就試到吧。
咁嚴重?室內試都斷?出街咪唔使用?
唔係三星機都得呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞