True Wireless真無線耳機討論 (62)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
巴打 你個cx plus 電盒差幾耐轉綠燈
我買左返黎幾日 一次綠燈都無見過
差3個幾鐘都唔變綠燈。。。
Jabra Elite 3 vs soul sync anc 點揀
想問用iPhone既話唔用air pod pro 既話, Sony Xm4定elite 7 pro 好 我會想藍芽連線穩定唔好太慢 同埋 聽電話收音清晰同聽歌唔太差 呢2隻點揀
大概半個鐘左右
我都唔變綠, 諗緊我色盲係唔係加重左
你都係得橙色同黃色燈
我都以為自己色盲 專登走上youtube睇人地啲綠燈咩色 就知我無色盲
今晚試下用PD叉下睇會唔會綠
人人隻耳型都唔同, 自己去試下
等下一代
可能會多個aptX Lossless
手滑入左AZ60..頭晚用原裝膠+LDAC坐巴士冇拍拍聲,今朝用IPHONE+CP360就好嘈了,夜D再試真D
想問下1000左右,有anc 通話好,有無咩推薦?
之前用75t,唔錯 但通話唔好 早排買左隻xm3 帶到耳仔極痛
可能我耳仔細
xm3 就算ANC好,無耳仔痛,通話都唔岩你要求
可以去試下Samsung buds pro
唔等啦 早買早享受 用iphone 唔洗啦
用緊jarbra 65t ,本來考慮85t,但係降噪好似唔係好勁?7 pro又太貴,想問吓有冇巴打試過佢嘅降噪可唔可以去到與世隔絕嘅效果

我多數攞嚟睇戲睇YouTube同埋聽歌,冇乜點傾電話,木耳本來對音質都唔敏感,加上iPhone音質都唔高,所以主要想問吓佢嘅降噪去到咩程度,夠唔夠勁?

或者有冇其他係巴打覺得值得推介嘅?
Jabra elite 7 pro 有 firmware update終於可以bluetooth multipoint
不如買75t,又平啲
請問佢個multipoint穩唔穩定...想搵隻耳機可以連哂2部電話..定其實要1部平板/電腦加電話先連到??
建議YouTube睇review
係到蒲左一排 都發現呢到既巴打唔係百科全書
有啲野用下時間自己睇下會更好
我有睇啊..不過好似好少REVIEW有試..之前85T同AZ60都有MULTI POINT但好多都提一提就算..睇下而家7 PRO都出埋會唔會多D人試先..
我冇兩部電話所以答唔到你
不過我試過佢個 multipoint其實係入 pairing model再連多部 device咁解
所以我覺得第二個 device係電話或者電腦應該冇乜影響
devialet gemini同mw08 買邊隻好
Dg 好聲,
但Bass聲無MW08強
design好怪,帶得耐好似就甩咁.

MW08 既treble 唔夠DG厚
但Bass厚過DG,
好帶, 但推力(較到最大聲)無DG咁好!
聽你咁講都係決定唔到
有啲糾結
Bose既QC都係最堅啪啪選擇
好帶貼耳, 推力夠, 高低音明顯,
解決哂以上兩款既問題

反而好過pi7,推力無DG咁強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞