True Wireless真無線耳機討論 (62)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
唉,我就發炎放左az60...
依家得返對airpod3,想好聽就用耳罩式....唯有死等airpodpro 2算
戴左幾日az60, 覺得都係airpods pro斯服d
明白 咁dg 做首選 cx puls同 bose qc 就次選
唔該曬
通話可以剔走xm4同85t先
見過有d 百蘆薈有
似乎大家都對xm4既通話表現不敢恭維
mtw2建議揀cx plus代替, mtw2除咗貴外, 音質方面係被cx plus虐殺, DG得aptx, 無HD或adaptive, 音樂細緻度差過cx plus, 如果主力打電話建議用番airpod pro, 收音唔差得過jabra 85t

利申: 聽歌大過天, 用緊victor fw1000t(s22ultra) + cx plus(13 pro)
我會入手, 3代補番aptx adaptive規格同埋qi charging
但係樓上有人提過 iphone 唔支援aptx 得 aac
所以dg 應該唔會有太大問題 我有冇理解錯 ?
係, 但有得揀緊係要埋adaptive啦, 電腦/android都用得㗎嘛
哦 唔該曬
但係我比較少會用係呢兩方面 主要都係出街搭車用
所以有冇 adpative 相信冇咩影響
一般建議cx plus, 平過dg質素又好啲, 除非你為咗牌子啦
如果要考慮埋通話表現呢 ? Cx plus 又合唔合格?
我覺得合格,清過就咁用13pro傾電話
下個月消費券想買對新
無特別要求 有無介紹 用緊iphone
有冇人有用?
dg係開左anc好聲過冇開喎
啱啱睇過二手 兩對相差300 好似又有得一戰

個review 就係話開左會distort 左
建議自己去試試
我本身用mtw2宜家轉左dg覺得都好唔少
Mtw 2 竟然音質差過cx plus?
DG開ANC好聲d +1
我覺得佢係針對開ANC既狀態下黎調音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞