True Wireless真無線耳機討論 (62)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
考慮聲的話,點解唔去試下
唔係一直都有咩?
ANC 就唔好諗7 pro
正常review 都係試一陣
唔好話multipoint, 其他穩定性都好少提
如果review 咁短時間都試到有問題,真係諗清楚好唔好買

利申:用緊AZ60 日日都用multi device
正常multi device 應該係無限制
佢anc好似唔夠85t勁,其他又唔覺有咩好過85t
有冇買左jvc fw1000t既巴打搵到岩用既套,搵極都冇
用開MW08 前幾日跌咗個叉電盒有冇巴打試過用第2個叉電盒,兩隻耳機會唔會內置咗淨係連到本身個盒
想問下各位巴絲
如果木耳,相對鐘意聽人聲
佔一定時間需要用耳機講電話
budget around 2K 大概會推邊款?當然之後會落場試下
但因為接觸唔多,想先有個大概諗法
目前用緊: Nuarl nt01ax

Iphone 用
用開airpod 第一代 有冇邊款類似 好介紹
75t 本身無降噪晶片, mic 又少d
同85t 比效果一定差d
想問吓如果淨係講降噪,XM4定係85t勁啲
認真, airpod第三代
apple用返自己野真係冇得輸
用其他廠既連線穩定程度冇APPLE自己野好
不如直接去大鋪借對demo 比較下
如果淨係講音質 唔一定要有降噪 一千到邊隻最好?
Fw1000t開左個anc 搭巴士會係甘啪啪聲
有冇買左既巴打都係甘?
我用過AZ60同WH-1000XM4(大耳牛) 開ANC搭巴士嗰陣都會咁樣,係得WF-1000XM4無咁明顯
通病嚟
呢對Audio Technica ckr70tw,有咩評價

有冇人對B&O EQ update 完之後左耳成日斷
我嗰對冇事,但我朋友嗰對好似你咁。寫email俾日亞退錢。
仲以為係通病冇退到 屌
咁多位巴打好
近排入手左隻xm4, 發覺跟機隻耳棉唔係好岩戴
我隻耳窿細, 有D唔係好穩
想搵耳塞換
有冇咩好建議?
想要戴得舒服同穩陣咁
佢要我搵jvc 證明唔係正常問題,之後jvc 要我打日本資料放棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞