True Wireless真無線耳機討論 (62)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
如果想直接沖水洗 有冇邊隻推介?
我諗個職員佢當一般維修咁做話擺低俾師傅check吓
話就話10日拎得返,但禮拜一到依家價都未報乜聲氣都冇
Mtw2 無左充電盒,無單盒會唔會配到?
你星期一可以試下打去問下,佢地好似有返人返工
岩岩鋪頭試左ze3000
衛生問題無塞到好入
用iPhone 11pro聽
要開到7成先等於依家用緊ag tws08r 5成嘅聲
n6 mini2 幾正
買咗俾老母用
支持

架仔有啲料到
iphone用true wireless都會比起android差啲
iphone連pi7我自己接受到 而且有得連盒
買左AZ60, 係個app set 左用LDAC, 但係個app 左上角都係show 用緊ACC 格式, 係咪要個player 出24bit 聲先會跳去LDAC 格式?
同埋個耳機出支援aptx?
我用緊note20 ultra 同moov 聽16bit歌
基本上隻隻耳機都防水,係個充電盒唔防水
防水都有好多級別, 唔係全部都代表可以直接沖水
Jabra陰陰濕濕轉撚咗個app介面做殘體
隻app仲要無得轉語言
有咩其他牌子推介
佢係將個app 轉左語言, 定係跟android 系統
好多app default 香港係跟中國
本身繁體,無啦啦有日變咗殘體
試下改下系統langage 做台灣, 睇下會唔會跟住變
冇aptx 我三叔加iphone,藍牙連線果到都有ldac要按
Thx, 出到LDAC
Samsung 要去setting 藍牙個齒輪icon
入面改LDAC
iphone 除咗airpods pro 有咩相容性高又音質更好的選擇?
有無邊隻tws行到aptx adaptive 人聲又ok家?
bass 唔洗太好, 普通都okay
budget 1000 ~ 2000

用緊mtw2有幾個問題
1 地鐵會斷, 有時會爆音 (接受左
2 要推到都幾大聲啲音質先會feel到 (可能我木耳, 但依樣最唔得
3 講電話 = bull shit...不過我懷疑係電話問題

想有番adaptive個低Latency同埋唔洗推到咁大聲, thanks
Pi7係咪到到都公價$3280? 有無咩鋪會平啲
求救
男朋友生日 話想要非入耳式耳機
用嚟係屋企開會用 出街唔用
咁我送左部airpod3俾佢
點知
第一次都connect 到去PC (window11)到
但一拎完airpod去叉電之後
Window 連search都search唔到部airpod
重機果d試過架啦
1)我可以點做
2)有冇其他非入耳式耳機推薦
同埋同嚟傾電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞