True Wireless真無線耳機討論 (62)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
Ag 個qc 真心差
上年買個藍色,一開盒就無反應,拎去換左啡色
用就用到,但左耳個差電壞壞地,成日無電
想買ze3000,應該唔會同廠整掛?
DG減價?見唔駛2k就買到
上星期英美台都個價都減左,香港未減
而家應該跟返個新價

我都諗緊買唔買返對玩下
dg
大家好⋯⋯
細佬我唔見左Airpods pro ,睇左成晚都未揸到旗⋯⋯
大家比啲意見,我經常遊走係mac/window/iphone/ipadmini之間
好似得beats 兼容哂兩邊???
音質半放棄,有AAC ,支援到多個裝置就得啦
我用an機就覺得dg個聲啱我啲
xm4真係要落鋪試下因為都幾大粒
請教巴打
想買俾老母
佢都係睇下YouTube 聽下歌 講電話
1000下 有冇咩推介
請問幾百蚊有咩貨色可以揀
唔洗降燥
空間感唔錯,低音亦都夠實;
記住要買行貨。
NUARL N10 Pro 真無線耳機 HK$549
請即按連結看相關詳情:

http://www.price.com.hk/ec-product-detail.php?ecpid=227444&sh_ref=oth_94052b668a5d787eb5d96183060ea474
thankyou 師兄,不過唔洗降燥
偏向運動型,新D chip, 支援 Bluetooth 5.2

Nuarl 真無線藍牙耳機 N6 Sports
HK$888 (行貨)!
請即按連結看相關詳情:

http://www.price.com.hk/product.php?p=482863&sh_ref=oth_94052b668a5d787eb5d96183060ea474
Az60跌咗一邊有冇得補買返
前排買左,$1500行貨。不過唔知而家仲係唔係
見到LG TONE Free FP8/9幾吸引 但香港好似好少人討論
AMZ 100USD唔洗就有交易 幾吸引
想問有冇人對wf1000-xm4 開anc 右耳會有電流聲?可以點做
想問sony xm4講電話咪唔太清?
想知有幾正
senheiser 高音正 但綜合我好鍾意用緊既bose qc bud
Ze3000定az 60 好
Az60嘅話都係想入隻二手千鬆d

主要用黎跑步聽下,出街聽下咁
降唔降燥無所謂

頂隻ag唔順
lm 支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞