True Wireless真無線耳機討論 (62)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
無samsung wearable, 會少左d 功能同customization, 但係純通話聽歌無咩大影響
因為like akg 的調音,我就係用緊呢個組合,唯一要留意係耐唔耐將buds pro 接返an機, check吓有冇得update.
唔講價錢, 淨係功能同表現, 應該都暫時未有
如果唔用app係咪就冇咗anc功能?
求推介頭戴式降噪耳機請問有冇咩牌子係連Apple device幾好?
消費出左想買比女朋友 用iPhone 13
睇街價 momentum 2 同cx plus 差唔多 1516緊 大家有咩建議
咁你用呢個組合係咪冇咗anc
想問一下PI7係咪唔可以單邊咁用
我想問吓而家買buds+ 會唔會好on9
因為差唔多價錢買到pro
但buds+ d 人話戴得舒服d 同pro 有人話戴到發炎?
因為係送俾人所以唔知點揀好
點會冇
係唔係仲係冇APP用?
我以為要用app 先有得 set anc
如果iPhone 得,我依家買
如果iPhone 得,我依家買
想問下DG用家們,你哋用咩eq 同埋anc 開咩level?

Thanks
想用消費券買真藍芽耳機,我係用iphone嘅spotify 聽歌,airpod pro、sony xm4 同b&w P17, 呢三隻邊個會好啲
ip仲係冇, 不過我平時都係兩機出街,所以冇所謂。
個人聽感覺得ip + buds pro, 仲夾過3* + buds pro.
我啱啱問3*,話用iphone 得普通功能,冇anc
想買個wireless耳機送俾老竇
Budget around $1000
普通聽歌睇片 想舒服 有隔音降噪Mode
有冇推介
你攞部ip去海港城百老x/豐x/中原/3* 試啦!我一出就買, 點會冇降噪, 冇apps微調就真, 但唔係冇anc囉

同埋呢期以上幾間同cd warehouse好多隻有特價, 驚就買第二個牌子啦。

https://www.earphoneman.com/rec/airpods-pro-vs-galaxy-buds-pro/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞