介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
你又不是處
我唔信叫左一年

1年日日叫, 高矮肥瘦老嫩都玩過, 船又沉過醒過來就會睇通哂

佢講得出就已經屌化哂

巴打好明顯經歷過

當你出黎社會做返3,5年嘢, 有錢就會身痕, 但真係會麻木
男人係好專一, 只愛18~22
如果一個男single 噤多年冇去叫雞我真係唔會信

單身廿幾年,無叫過,唔係無錢
唔好拎你自己果套套用係所有男人身上

我果套應該啱九成半嘅男人
......但我識得唔去玩嘅多數比較宅

我唔會否應我係宅
唔介意
非處學人介意
屌我十歲開始叫

不過係麥樂雞

巴打 我留意左你好耐
你真係好幽默

我自問都算個ok幽默既人 但係你幽默感比我真係高十幾二十倍

錯 應該係100倍先岩

估唔到我係呢個post竟然見識到你既威力

我真係笑到爆左肚 依家一路打字一路撿返d腸呀內臟呀腎呀

塞返落個肚到

你有冇諗過未來幾個月去紅館開棟篤笑?
On9
咪撚屈大部分男人都叫雞啦
單身有性慾可以打飛機解決
明買明賣 介意個西咩?
乜都介意....
用錢買service米算係咁
屌你老母一陣佢溝條女返嚟為左屌
你咪又係屌曬鬼

米你老母
On9

送個光環比你
自己唔係處既就唔好介意咁多啦
點解走冰要加兩蚊
我地講到點 話唔介意根本就唔重要
你咁介意咪分手囉
樓主係咪好後生
我有啲結左婚既女性朋友同我講過
寧願老公去叫雞 都唔想佢付出感情溝女

咁推論落去
係咪寧願要個拍好少拖 但叫雞既男
都唔要拍十幾廿次拖 但唔叫雞既男

係愛情入面
前面你可能係佢既唯一
但後者你只係十幾二十分之一

真係睇你點睇...
叫雞正常一定帶套嘅,睇你點睇啦
不過都衰仔架啦,但單身咁耐都好難忍
係連登問
屌 你咪又係雞
On9

有叫雞唔通話你知咩, 唔好成日站係道德高地
人係虛偽, 有得屌唔通唔屌
打得飛機多都要屌吓女
一買一賣有乜問題
屌 你咪又係雞

咁你自己有冇比人屌過呀?
介意咪唔好一齊lor,等下一個無叫過的男人出現。如果你選擇咗一齊,就記住日後唔好拎出嚟講。

如果我女朋友話以前叫過鴨,我真係愛佢既話,我都唔介意。

BTW, 我單身到25+先拍拖,自己冇叫過,身邊冇男性朋友認叫過。話九成男人有叫個啲,應該係物以類聚。一係全世界朋友都呃9我。
你介唔介意人哋曾經爛蒲先?
如果爛蒲都冇問題咁叫雞一定冇。
介意咪唔好一齊lor,等下一個無叫過的男人出現。如果你選擇咗一齊,就記住日後唔好拎出嚟講。

如果我女朋友話以前叫過鴨,我真係愛佢既話,我都唔介意。

BTW, 我單身到25+先拍拖,自己冇叫過,身邊冇男性朋友認叫過。話九成男人有叫個啲,應該係物以類聚。一係全世界朋友都呃9我。

好明顯物以類聚,一堆講大話叫雞既朋友聚埋一齊
第日佢可能都會偷偷地出去叫
有一次必有第二三四次
忍到就唔會咁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞