介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
其實冇染性病,可以有幾污糟?
我覺得叫過雞嘅仔唔會食得返正常女人

利申:超介意,叫雞感覺好loser

你洗過樓 就知 好多西裝骨骨都會。。
正如偷情咁
唔係斷正
死都唔認 邊個知
誠實豆沙包~

呢D野就算捉姦在床,死都唔會認架啦
俾人見到入房。都話自己做義工做訪談㗎啦。
邊會咁搞笑會認

個男仔又真係幾老實

人地就係諗住自己坦誠會加分,點知......

佢可能真係好鐘意 唔想有任何野呃對方 此等愛情

冇架,啲女人覺得污糟咪污糟,冇得解
介意
希望呢個post所有覺得叫雞無問題既巴打
會搵番同類人 eg.公厠/雞做女友/老婆
唔好害其他好女仔
利伸:男結左婚 , 冇叫過雞

道德底線問題冇去叫雞
屌過唔識既人/唔鍾意既人係好撚ON9既事
冇情感去帶動去做愛係同打飛機一樣, 只係單純想出精 , 仲有好撚污穢

不過呢d道德底線既野破左就番唔到轉頭
single 7年點會叫得1年

我識個frd不嬲有叫開, 平時同女友嗌交後都會走去叫雞
女友次次唔係香港都會去叫雞

有幾道德底線啊 叫雞咋喎 殺人放火咩大佬

所以每個人既底線唔同
呢d 冇準則
誠實豆沙包~

邊會咁搞笑會認

個男仔又真係幾老實

愛情不嬲都係呃呃氹氹,係個男仔蠢在太誠實

冇架,啲女人覺得污糟咪污糟,冇得解

其實女人係污糟過男人
女人好容易有念珠菌
誠實豆沙包~

邊會咁搞笑會認

個男仔又真係幾老實

愛情不嬲都係呃呃氹氹,係個男仔蠢在太誠實

要欣賞呢啲男仔 唔係我呢啲壞人點食女
去浦食女其實仲衰過叫雞
不過而家大眾接受到去浦多過叫雞
介意
唔好害其他好女仔

現實就係未必係咁

有d後生玩唔夠
中年結左婚 玩得仲勁
唔好以為單身男人先會去
咪又係女一件 戴哂套
你同佢既分別咪就係收錢同唔收錢

冇叫過

無錯就係咁 仲有樓主埋又係比其他仔屌過
俾著我就死都唔講自己曾經叫雞

咪係,咁撚死蠢真係唔抵可憐
我ex試過 佢一開始就同我坦白左 我又覺得冇咩野 最緊要係有冇性病姐其實 咁佢又冇
而且每人都有佢嘅過去 如果你不接受 都無謂一齊 令自己辛苦
條友堅係好男仔,通常我都係一齊左先講第一次聽到有d咁嘅男仔
女人嫌男人,男人=垃圾
男人嫌女人,男人都係=垃圾
你老母你地班仆街個價值觀係咪錯撚左?

女權過大 仲有狗公又賤
叫開有條路 好自為之
女權+1分
去浦食女其實仲衰過叫雞
不過而家大眾接受到去浦多過叫雞

因為女人覺得男人食免費雞係有本事
叫雞只係loser出錢
一早向你坦白已經好好
唔係人人都有咁嘅勇氣
介意
唔好害其他好女仔

男人同女人眼中既公廁都唔一樣架喎
其實最介意既係咩
驚佢有病?
驚佢一齊緊會再叫?
覺得佢好污糟?
接受唔到佢可以冇愛咁同人搞野?
邊個會唔介意

叫雞接受唔到
唔怪之得佢 單身7年 傻仔黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞