介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
你放開個好男仔啦 屌你老母

叫雞嘅好男仔
唔怕老實講,佢果日一定係叫完先會入聖人mode 自爆
呢鋪我撐你唔好上佢當
其實唔明樓主係純粹想搵人認同自己定點
一有人企你男朋友果邊就變父權、毒撚
總有人介意唔介意架啦
你自己咁介意咪唔好同個男仔一齊
咁簡單諗咁多做咩?

岩岩就同完另一半出街就順便傾下呢個話題
我地彼此都冇話介意過對方過去
對方過去並無自己存在咁管黎做咩
我另一半冇叫過雞 係以前十幾歲時成日拍散拖一兩個月換一次畫
個個搞過晒食過唔少女下 一年都最少食三個
咁但係都係之前嘅事 佢又冇病冇痛
其實真係唔太關我事
佢同我一齊之後再冇呢啲事發生咪夠囉
我係另一個post講過我細個果時比同父異母嘅哥哥侵犯左幾年
之後都有拍過幾次拖 一早唔係處
我講比佢聽果時佢仲笑住同我講愛我就應該包容

我冇話介意唔介意有冇對錯之分
但人人價值觀唔同 你問黎有意思咩?
佢咁誠實真係好少有,大把男人叫雞唔會話俾你知,佢係真心想一齊先同你坦白,你再搵個個都可能有叫,但係唔會話你知,一係你揀D 毒撚青頭仔,不過柒到你唔想要,但你最後咪又係要搵佢地埋單,原理同男人娶老婆要搵處女一樣,根本就不切實際
愛你愛到連叫雞都同你坦白
呢啲男人邊到揾
就算你日後揾到個無叫
都未必有呢個咁真心 對你毫無保留
道德底線都可以無既 預唔幸福啦
除非你都係
無叫雞 間唔中dup下邪骨又點睇?

喂呢位先生我想問吓你揼邪骨同叫雞有咩分別

邪骨頂多打飛機 叫雞係屌咪 真係有少少分別...
所以啲人話要呃就呃佢一世
女人唔係理性動物
唔好似為坦白左就無敵
因為佢地會諗好多野
可能係佢地角度真係想你唔好講
講完變左要女方承受咁,唔講個男仔內心或者仲會有少少歉意。

呢樣真,只會想分手先所有野坦白,一講完唔洗指意條女會原諒你,一定走,所以唔到分手真係唔好一野講哂秘密出來, 唔係就攬炒
一定係打完飛機變聖人
佢發覺你個西唔好屌 自然會偷偷地去叫雞
連登仔 成班雞蟲 問佢地意見

叫雞嘅好男仔

點解叫雞唔係好男仔呢

真係突破盲腸
學到嘢

叫雞嘅好男仔

點解叫雞唔係好男仔呢

咁點解做雞唔可以係好女仔?
呢啲男人邊到揾
就算你日後揾到個無叫

有女仔同你講佢做過 ptgf 呢

都係俾錢解決性需要,只係方式唔同左姐,根本無分別

真係突破盲腸
學到嘢

喂巴打唔好吹水喎,邪骨都有得屌個喎,玩下手你識玩嘅仲可以玩埋聯通互動,兩條仔屌兩條女,乜你咁樣水啲絲打呀
又一個低能仔,係男人都知有d野係要騙一世
仔係出面玩到厭咪會定性囉
唔明有咩好介意每個人總有過去
利申 真絲 其中一個ex叫過
呢啲男人邊到揾
就算你日後揾到個無叫

我係男人我覺得你講出黎好過
大部分情況下都瞞唔到一世,你係咁勁可以呃到人一世既咁你就真係呃佢一世啦,不論男女都會係有d情況下寧願自己活係謊言之中

咁姐係人既問題而唔係叫雞既問題啦

心態問題
叫得雞就唔好旨意有好女仔埋單
男女同理

點解我有幾個朋友都有好女仔埋單喎

你個世界觀好似普遍女人都覺得男人叫雞好閒
甚至接受自己另一半叫過雞

不如你真係問身邊唔好年齡層既女性, 睇下佢地咩睇法

連登既絲打話點點點
連佢地係咪有撚都未知

唔係好閒,你可以唔信,但係有女仔真係接受到,咁當然都係睇人嘅,

我再講多次,接唔接受到係你自己嘅選擇,冇話啱定錯,因為樓主開左post問應唔應該對面有冇叫雞而接受個男仔,所以我先覺得睇一個男仔唔應該單憑呢樣嘢就判佢死刑

再講番俾佢知其實真係有好多男人都有叫過雞,呢個亦都係事實,當然你如果問女人介唔介意,九成女人都會話介意,因為如果唔咁講好似政治唔正確咁,咁緊係有女人真係介意,但係如果介意嘅咪選擇離開囉,同性格不合一樣啫,性格唔啱咪自然分手囉

個d所謂既「接受到」= 因為個男既有錢 而女既又懶想人養
其他I don't fucking care 呢d唔叫接受 係買賣
正常女人知道男人有叫雞 都係搵辦法掠多d錢 然後止蝕走人
繼續合理化叫雞呢件事啦巴打

實有人會講男人唔有錢有d女既都唔介意
道理同公厠都會有好男人埋單一樣
間中都會有個盲既 爆左煲咪又係上黎連登開post叫春

ok,你咁諗我都冇計,係有機會爆煲嫁,所以一早講左就仲好,接受到就一齊接受唔到就離開,就係咁簡單
原來男人一叫雞就要止蝕走人,仲要掠多d錢先走,咁嘅女人咪仲低賤,要走就一聽到就走啦,又要為錢留耐d咁嘅女人同雞有咩分別
所以你覺得所有女人都係為左咁先接受個男人叫雞,上面都有絲打結左婚都接受到喎

我囉
咁你唔接受又可以點啫
話我知?屌鳩個老公?
都過左去
同埋正如我所講唔通男人會鐘意叫雞?
又要俾錢又無感情又要限時
老婆正自然唔會再諗住叫雞

真係突破盲腸
學到嘢

如果佢條女幫過好多男仔打過飛機佢一定會介意

真係突破盲腸
學到嘢

如果佢條女幫過好多男仔打過飛機佢一定會介意

真係第一次聽揼邪骨≠叫雞
有乜撚嘢分別啊
打飛機唔算性服務?
呢啲男人邊到揾
就算你日後揾到個無叫

我係男人我覺得你講出黎好過
大部分情況下都瞞唔到一世,你係咁勁可以呃到人一世既咁你就真係呃佢一世啦,不論男女都會係有d情況下寧願自己活係謊言之中

一齊前同我講 我可能會受
但一齊後同我講 就係當我水魚無尊重過我
兩回事 而樓主個case係一齊前就同佢講 好真心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞