介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
以前就會以為得阿伯先至會叫
但其實依家好多男仔都有
自己識嘅人入面有8成都有,其餘果2成就算冇叫都會跟大隊上去睇下d女
小學同學中學同學自己出面識嘅人一樣有叫
介意
希望呢個post所有覺得叫雞無問題既巴打
會搵番同類人 eg.公厠/雞做女友/老婆
唔好害其他好女仔

就係因為搵唔到好女仔先去叫
十個女人九個女人都比ex屌到鬆哂
老實講 控制唔到自己的男人其實都係好麻煩
有左心癮要花幾個鐘頭 keep 住個心癮
仲要坐車去搵。。 個時間坦到咁長去搵雞叫
除非真係性欲多到有問題 否則就係豬朋狗友一齊玩
有2種可能性既男人都係濟唔過

男人嘅生理構造唔同女人
谷精上腦嘅時候所有理智都無哂

我係藍爸 真係唔覺得要俾錢搵人解決
就算拍過拖 有性經驗都係咁話
谷到上黎 睇個 av 打個飛機根本就咩火都熄哂
真係唔明點解要比錢

可能我真係太貪錢

咪係 你估真係十個男人九個滾咩 大撚把男人冇叫過雞啦 成日用依句野合理化自己嘅叫雞行為

今日先知原來好多雞蟲
至少連登多

收皮啦 扮乜鳩好男人
想屌真女人想到黐線嘅loser先會叫雞
樓上有人話

佢同你坦白叫雞應該係好仔

但佢坦白可以有兩種態度

ver.1 : "靚女.....其.....其實......我叫過雞。"

ver. 2: "係呀。我有叫雞 。"

如果係ver. 1都叫好d

一撚樣
師兄應該20頭

答案得2種

絲絲縮縮

問D中學雞有冇睇AV一樣。
er..er...er....有。。。
如果係大學生. 一定直接答:有or冇
話冇個D已經可以唔洗同佢交心

男人嘅生理構造唔同女人

真係唔明點解要比錢

可能我真係太貪錢

咪係 你估真係十個男人九個滾咩 大撚把男人冇叫過雞啦 成日用依句野合理化自己嘅叫雞行為

今日先知原來好多雞蟲
至少連登多

收皮啦 扮乜鳩好男人

我有叫雞我死全家
我冇叫雞你死全家
濟唔濟

拍親拖女朋友問我次次都有答佢有喎

我自己覺得拍親拖就唔應該隱瞞對方任何嘢,當然如果佢想知我會要求佢所有嘢都唔好瞞我

咁呢個係你個人既做法
而家事實係樓主條仔
就正正因為太坦白出左事

更正番先佢哋係未一齊嫁
樓主介意,但係上面有好多絲打都ok嘅,只係睇邊個
想屌真女人想到黐線嘅loser先會叫雞

諗起有條友好似畜生咁控制唔到性欲個樣就想嘔

男人嘅生理構造唔同女人

真係唔明點解要比錢

可能我真係太貪錢

今日先知原來好多雞蟲
至少連登多

收皮啦 扮乜鳩好男人

十個男人九個滾仲一個諗緊,冇聽過咩
食色性也
我唔支持男人叫雞。

不過好奇問下,

如果你條女叫過鴨

又接受到嗎

得,識我之前,關我撚事

接受到
咁點解男人叫雞係正常, 女人做雞就唔正常?

係咪玩雙重標準

係咪玩雙重標準

返去煮飯啦你

係咪玩雙重標準

如果男既覺得 自己係有權叫雞, 係正常行為, 無問題既,
係咪應該調返轉諗, 都唔應該屌D女人去援交, 做雞呢?

係咪玩雙重標準

如果男既覺得 自己係有權叫雞, 係正常行為, 無問題既,
係咪應該調返轉諗, 都唔應該屌D女人去援交, 做雞呢?

做鴨相對做雞
叫鴨相對叫雞
明未
利申:四種都接受唔到
去老蘭ons分分中仲污糟
絲打記得搵處男
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞