介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
去浦食女其實仲衰過叫雞
不過而家大眾接受到去浦多過叫雞

因為女人覺得男人食免費雞係有本事
叫雞只係loser出錢

我想講有d免費雞係污糟過雞好多
如果係後生果陣同一班男仔fd ge集體活動呢??

當年同行有個fd好靚仔 d雞都好鐘意佢
我俾錢叫女坐台 但d女淨係痴住佢來玩

單嫖試過一次 個feel真係odd到爆
出左來要即刻打俾fd 下星期去唱k
笑撚死人
話男人唔叫雞係因為個男既道行高唔會比你知道
比幾舊水就屌到樣靚身材正又肯含吹啜轉位又唔會多多聲氣既女人
唔洗講都知道會上癮啦
仲柒下柒下咁以為係好男人
唔介意
一來一齊前嘅野我無權理會
二來你無法肯定佢前度會唔會係公廁
唔介意
一來一齊前嘅野我無權理會
二來你無法肯定佢前度會唔會係公廁

利申: 真絲
唔怪之得佢 單身7年 傻仔黎

唔介意
只要之前有戴套叫 同埋同我一齊緊嗰陣唔叫就okay
係人都有性需要㗎啦
真係屌你班友

女人咩都無做過已經比你地話係雞

男人走去叫雞,就話無性病有咩咁污糟

去浦食女其實仲衰過叫雞
不過而家大眾接受到去浦多過叫雞

因為女人覺得男人食免費雞係有本事
叫雞只係loser出錢

我想講有d免費雞係污糟過雞好多

d女唔肯定自己算唔算係污糟既免費雞,但肯定自己唔係雞
所以咪好抗拒雞囉
笑撚死人
唔洗講都知道會上癮啦

東莞已死
真係屌你班友

係連登 女人就是罪
其實佢肯認都係為你好
佢驗明正身咪算

你接受唔到係你既事
樓上有人講得好呢個世界男人唔會明女人m痛,但女人唔會明性慾強既男人既難受

利申性上癮者
呢個po好似好耐之前見過……
你會介意男友叫雞多啲 定佢ex係濫交公廁多啲?
真係屌你班友

係連登 女人就是罪

笑撚死人
唔洗講都知道會上癮啦

冇錯根本九成男人都係叫過雞,只係冇話俾你知,loser先叫雞就仲戇鳩我識唔少高大靚仔食女無數有女朋友有老婆,咪一樣去叫雞根本就冇關係
笑撚死人
唔洗講都知道會上癮啦

冇錯根本九成男人都係叫過雞,只係冇話俾你知,loser先叫雞就仲戇鳩我識唔少高大靚仔食女無數有女朋友有老婆,咪一樣去叫雞根本就冇關係

女人眼中,叫雞=矮柒毒
依個偏見黎
我唔信叫左一年

1年日日叫, 高矮肥瘦老嫩都玩過, 船又沉過醒過來就會睇通哂

佢講得出就已經屌化哂

巴打好明顯經歷過

當你出黎社會做返3,5年嘢, 有錢就會身痕, 但真係會麻木
男人係好專一, 只愛18~22
如果一個男single 噤多年冇去叫雞我真係唔會信

單身廿幾年,無叫過,唔係無錢
唔好拎你自己果套套用係所有男人身上
其實如果係十八廿二貪得意叫過一次半次就冇乜野掛,你話已經有舖癮就唔同
臭西mode:
人人都要過去
你愛佢個人定佢條撚?
你真係愛佢就唔會care咁多
唔係真心相愛就快d走 唔好阻人時間
認真,每個人都有過去架啦

佢仲要單身7年喎,想像吓可能佢一個人大時大節孤伶伶純粹想解決吓生理需要,而唔係去落club 搵女ons或者呃女上床玩弄感情

其實性交易唔一定要諗到咁污穢既,性工作者都唔一定需要被標籤,何況係顧客

講真,人生好短暫,要搵個情投意合既真係唔易,唔係要強迫你接受「叫雞」呢個行為,但係考慮既過程,應該係諗接唔接受一個「愛你但曾經叫過雞既伴侶」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞