介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
介意
因為 咁代表佢接受冇愛既性
介意

人地可能撳左成個月鍾仔先撳到個一見鍾情
今日叫完 聽日整埋生炒骨上去
樓主,連登有班父權撚剩係識得網上兇狠、仇視女人,你唔駛理佢地架。

Btw, 價值觀嘅野每個人都唔同,我睇哂你嘅回覆,你係絕對介意同接受唔倒,所以趁未一齊就斬纜啦。

利申:就算係朋友叫過雞都覺得好污糟,唔會想同雞蟲做朋友

上面有人問如果條仔之前扑過100個ex又會唔會介意,會介意,但如果佢同100個ex都真心相愛而扑,會介意但都仲接受倒。

雞蟲?不了。

無錯 有愛扑我接受到
叫雞係為左洩慾only我真係接受不到

btw 多謝你既明白
希望講得出口
141d雞個閪分分鐘仲乾淨過你
攻擊樓主個d巴打 請你地有骨氣d
娶老婆千其唔好娶番港女
141d女岩哂你地d乾淨鳩

咁樓主同其他絲打講緊生理上污糟嘛
拍親拖條條女比人中出過,雞接客都要帶套
講事實姐 自己諗啦

Agger

拍拖都會戴套啦 大肚男友又唔一定會負責
就算真係安全期比中出 最多都咪又係同男友一個人扑
而家雞接客講緊接N咁多個喎 唔同年紀唔同size都有
同埋你同141d雞好熟咩 客人要戴套啫
但你又知d雞以前無比人中出過?

幫你諗埋答案
一定係141d雞個個都勁純情
拖都未拍過 比客破處個時已經有戴套
真係成世都無比人中出過

雖然樓主唔係處 但希望巴打講野前用腦諗下先
大家都知上連登勿認真 但都唔好人身攻擊人
同為女仔 望到成班巴打咁攻擊佢真係好心痛

多謝你 我都好無奈
同ex搞過就係雞係公廁
我只係想聽下中立分析姐
又比人話我只回自己想聽既野
話全世界女人係雞又話無資格介意,我可以回你咩呀?

上連登太認真無意思 笑完就算
知道自己條底線係邊就好
佢地有佢地叫 我地有我地介意
價值觀唔同無謂同佢地嘈

明白 無誤為一個男人放低自己底線
道德觀係值得堅持
你唔鍾意條仔 有十萬個理由挑剔佢 拒絕佢
你鍾意條仔 有十萬個理由黎原諒佢 接受佢

結論係 樓主都唔鍾意條仔 講經咩

唉 我同佢識左個幾月炸
我對佢係好感
介意

我就係咁諗呀
希望講得出口
141d雞個閪分分鐘仲乾淨過你
攻擊樓主個d巴打 請你地有骨氣d
娶老婆千其唔好娶番港女
141d女岩哂你地d乾淨鳩

咁樓主同其他絲打講緊生理上污糟嘛
拍親拖條條女比人中出過,雞接客都要帶套
講事實姐 自己諗啦

Agger

拍拖都會戴套啦 大肚男友又唔一定會負責
就算真係安全期比中出 最多都咪又係同男友一個人扑
而家雞接客講緊接N咁多個喎 唔同年紀唔同size都有
同埋你同141d雞好熟咩 客人要戴套啫
但你又知d雞以前無比人中出過?

幫你諗埋答案
一定係141d雞個個都勁純情
拖都未拍過 比客破處個時已經有戴套
真係成世都無比人中出過

雖然樓主唔係處 但希望巴打講野前用腦諗下先
大家都知上連登勿認真 但都唔好人身攻擊人
同為女仔 望到成班巴打咁攻擊佢真係好心痛

多謝你 我都好無奈
同ex搞過就係雞係公廁
我只係想聽下中立分析姐
又比人話我只回自己想聽既野
話全世界女人係雞又話無資格介意,我可以回你咩呀?

上連登太認真無意思 笑完就算
知道自己條底線係邊就好
佢地有佢地叫 我地有我地介意
價值觀唔同無謂同佢地嘈

明白 無誤為一個男人放低自己底線
道德觀係值得堅持

無謂
佢只係第一年叫雞之後六年食自己?搵鬼信咩

另一個問題
你問得姐係介意啦
上連登講把鬼?
成班佬叫開雞可以比咩意見你?
講極咪又係叫雞無錯
絲打呢啲好男人黎,佢對你負責任先會咁同你講,要呃你有幾難
HJ2Q 賓周都損
lm
絲打呢啲好男人黎,佢對你負責任先會咁同你講,要呃你有幾難

但on 鳩呢, 呢d 野唔講出來都仲有機會, 講咗就即時死亡啦, 咁撚蠢既仔係抵俾人飛, 好仔冇好報架
介意

我就係咁諗呀

咁不如睇吓有幾多男人接受到冇愛既性? 講真vd多,只要你索,個男人係同你冇愛都會自動起機, 唔屌埋可能怕俾人告老強,或者怕唔夠錢俾
你有冇比人屌過?
你係處既就或者有資格介意既

唔係處同叫雞差好遠喎清
叫雞同非處邊有得比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞