介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
你有冇比人屌過?
你係處既就或者有資格介意既

姐全世界唔係處既女就唔可以介意男朋友叫過雞?

你唔答姐係你唔係處?

唔係 滿意未?

唔係就收皮喇

拿 一覆完即刻就已經有垃圾男人出現
我唔信叫左一年

1年日日叫, 高矮肥瘦老嫩都玩過, 船又沉過醒過來就會睇通哂

佢講得出就已經屌化哂

巴打好明顯經歷過

當你出黎社會做返3,5年嘢, 有錢就會身痕, 但真係會麻木
男人係好專一, 只愛18~22
如果一個男single 噤多年冇去叫雞我真係唔會信
你接受到佢碌鳩 俾隻雞含吹奶過?
插過d雞 再掂你
同埋我覺得遲下鬧交,佢實講句「你仲cheap過d雞」

我接受唔到就係因為d雞好撚污糟唔知比幾多條撚插過。。。屌

你唔係處,個男仔都唔知你比幾多條撚插過啦
俾錢就嘔心 咁如果ons、有過sp之類個啲呢?
你有冇比人屌過?

你唔答姐係你唔係處?

唔係 滿意未?

唔係就收皮喇

女人介意男人,男人=垃圾
男人介意女人,男人都係垃圾
你咪咁on9
插過d雞 再掂你

你之前條仔咪又係插過好多條女。
多9餘。
蠢在同你講
你有冇比人屌過?

你唔答姐係你唔係處?

唔係 滿意未?

唔係就收皮喇

我屌鳩你喇 男同女從來就唔公平 叫雞幾咁閒 仲要誠實同你講 我肯定佢一定係好仔 自己唔係處有咩資格介意人?
你有冇比人屌過?

你唔答姐係你唔係處?

唔係 滿意未?

唔係就收皮喇

我屌鳩你喇 男同女從來就唔公平 叫雞幾咁閒 仲要誠實同你講 我肯定佢一定係好仔 自己唔係處有咩資格介意人?

依家啲人 自認垃圾都有既 咁趣緻

仲講得出叫雞幾咁閒 叫雞肯認就叫好仔?
好心你唔好影衰真係好仔個啲男人啦
插過d雞 再掂你

多9餘。

有愛同無愛 兩回事
佢同啲ex做 係情侶既事
叫雞 係多餘 鳩痕唔識忍慾望

你唔答姐係你唔係處?

唔係 滿意未?

唔係就收皮喇

咪係囉。雞蟲就雞蟲 認唔認都係一樣賤
樓主 你諗清楚自己接唔接受到先
接受到就一齊 接受唔到唔好勉強
如果有條刺係到 以後你地關係一有低潮 你一定會攞返件事出黎講

拍拖係你兩個人既事 其他人既意思 參考下就好
最緊要係你個心點諗
你有冇比人屌過?

你唔答姐係你唔係處?

唔係 滿意未?

唔係就收皮喇

同呢d人講一世都唔會明
樓主 你諗清楚自己接唔接受到先
接受到就一齊 接受唔到唔好勉強
如果有條刺係到 以後你地關係一有低潮 你一定會攞返件事出黎講

拍拖係你兩個人既事 其他人既意思 參考下就好
最緊要係你個心點諗

多謝你 我會好好諗清楚

你唔答姐係你唔係處?

唔係 滿意未?

唔係就收皮喇

我幾時有自認 一個人有性欲 比錢去叫雞有幾大罪啊?比得起錢好過自己係屋企打飛機or呃蝦條啦
唔介意
好過一齊咗先叫雞
10個男人。。。。真9成叫過
明買明賣 介意個西咩?
乜都介意....
用錢買service米算係咁
屌你老母一陣佢溝條女返嚟為左屌
你咪又係屌曬鬼

米你老母呀
插過d雞 再掂你

多9餘。

有愛同無愛 兩回事
佢同啲ex做 係情侶既事
叫雞 係多餘 鳩痕唔識忍慾望

咁如果情侶其中一邊靜係想搞野,無愛
又點睇
點都有啲
好污糟
一定要佢驗左身先
介意 但都要接受
男人唔叫雞
叫雞 就係戴住個套做愛
同ex 又係戴住個套做愛
個差別就係要比錢同唔洗比錢
不過同ex可能出街比曬錢
或者有愛同無愛,雖然同ex都可以無愛
其實叫雞啪啪啪 or 同ex啪啪啪有咁大分別咩

你啲ex係雞係公廁唔代表全世界都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞