介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
希望講得出口
141d雞個閪分分鐘仲乾淨過你
攻擊樓主個d巴打 請你地有骨氣d
娶老婆千其唔好娶番港女
141d女岩哂你地d乾淨鳩

咁樓主同其他絲打講緊生理上污糟嘛
拍親拖條條女比人中出過,雞接客都要帶套
講事實姐 自己諗啦

Agger

拍拖都會戴套啦 大肚男友又唔一定會負責
就算真係安全期比中出 最多都咪又係同男友一個人扑
而家雞接客講緊接N咁多個喎 唔同年紀唔同size都有
同埋你同141d雞好熟咩 客人要戴套啫
但你又知d雞以前無比人中出過?

幫你諗埋答案
一定係141d雞個個都勁純情
拖都未拍過 比客破處個時已經有戴套
真係成世都無比人中出過

雖然樓主唔係處 但希望巴打講野前用腦諗下先
大家都知上連登勿認真 但都唔好人身攻擊人
同為女仔 望到成班巴打咁攻擊佢真係好心痛

咁你講嘢之前有冇用腦諗下先講

你早幾個鍾前回覆我話,正常女仔知條仔有叫過雞,都會盡量掠多d水再止蝕離場,咁你其實係講緊個d女仔係為左錢先唔介意個男仔叫雞,繼續留低,而對對方冇感情,否定哂佢哋所付出嘅嘢

你覺得你咁講係合適咩絲打,有冇諗過佢哋係會點諗

你做初一我做十五姐 攞補償止蝕離場好make sense

姐係你話曬上班一眾理解男朋友過去又選擇接受既幸福高質絲打好撚唔正常 好冇sense啦

講mean我真係唔及佢講真我係男仔我真係講唔出佢講嘅嘢
話人哋為左掠笑留係個男人身邊真係痴q線,佢唔講起口德,我都廢事提
希望講得出口
娶老婆千其唔好娶番港女

講事實姐 自己諗啦

Agger

幫你諗埋答案
真係成世都無比人中出過

你早幾個鍾前回覆我話,正常女仔知條仔有叫過雞,都會盡量掠多d水再止蝕離場,咁你其實係講緊個d女仔係為左錢先唔介意個男仔叫雞,繼續留低,而對對方冇感情,否定哂佢哋所付出嘅嘢

我有屌過d女仔貪慕虛榮咩,你傻q左呀
攞補償原來愛情用錢嚟計嫁,學到嘢了
同埋愛情又有賺蝕之分嘅,哦明哂啦
多口問句你而家賺定蝕呀

上面其中一個留言個case係 女事主老公d女同事睇唔過眼
女事主其實知道 但唔說穿 原因係佢大肚+辭左職+樓靠老公供
說穿咪又係因為錢 講緊正常一個女仔無咁多原因困身既
當初因為愛你同你一齊 由感性主導 當然無咁多計較
當對份感情失去左信任 咪理性主導囉
輸左愛情 攞番d麵包走 當止蝕離場

當呢個post男女倒轉 一定成班巴打話中出即飛
咪又係掠野走 有唔同咩
a0處男你咪又係睇唔上眼
你唔係處既無資格介意
雞唔撚係女
除時仲正撚過你隻臭雞
祝你條臭閪搵到個無叫過雞(至少把口無)既男人啦
不過都唔係 因為你就係一條臭雞

見到你條極品 覺得樓主已經算係咁了

其實你睇番佢d post,其實佢搵到佢認為嘅好男人嫁

多謝祝福 已經搵到 但唔想係度拖男友落水

我都係夜晚無聊先覆post
純綷睇唔過眼樓主比成堆巴打圍攻
非處就話人污糟過雞真係好難聽
不過連登女人就是原罪 係我太認真
又係非處雞
希望講得出口
娶老婆千其唔好娶番港女

講事實姐 自己諗啦

Agger

幫你諗埋答案
真係成世都無比人中出過

多口問句你而家賺定蝕呀

咪又係掠野走 有唔同咩

第一,人哋係講緊係段婚姻當中去偷食,唔該你唔好又偷換概念,係關係當中偷食同同你一齊之前叫雞,係好大分別
第二,人哋係講緊唔想知唔想理,但唔係代表佢會勁掠水止蝕離場,可能佢努力維繫段婚姻,最後個老公都會番嚟
最後,唔好話掉唔掉轉講,關係背叛正常都係要走 ,亦都有好多原係走唔到嘅,
希望講得出口
娶老婆千其唔好娶番港女

講事實姐 自己諗啦

Agger

幫你諗埋答案
真係成世都無比人中出過

多口問句你而家賺定蝕呀

咪又係掠野走 有唔同咩

第一,人哋係講緊係段婚姻當中去偷食,唔該你唔好又偷換概念,係關係當中偷食同同你一齊之前叫雞,係好大分別
第二,人哋係講緊唔想知唔想理,但唔係代表佢會勁掠水止蝕離場,可能佢努力維繫段婚姻,最後個老公都會番嚟
最後,唔好話掉唔掉轉講,關係背叛正常都係要走 ,亦都有好多原係走唔到嘅,但係走唔到唔一定就好似你講話要掠水止蝕離場,都算要走都未必一定要攞嘢走嘅
唔該你唔好以偏概全
鐘意佢就唔會介意,介意即係你唔係愛佢既全部rt,所以早D 放生佢好D
祝你條臭閪搵到個無叫過雞(至少把口無)既男人啦
不過都唔係 因為你就係一條臭雞

見到你條極品 覺得樓主已經算係咁了

其實你睇番佢d post,其實佢搵到佢認為嘅好男人嫁

多謝祝福 已經搵到 但唔想係度拖男友落水

我都係夜晚無聊先覆post
純綷睇唔過眼樓主比成堆巴打圍攻
非處就話人污糟過雞真係好難聽
不過連登女人就是原罪 係我太認真

點解要成日自我標籤保護自己呢
得啦,唔想同你再講
又窮又柒 無樣無身材 唔叫雞邊有女屌.... sor lor
你宜家介意 ,一世都會介意 ,所以,唔 好一 齊。 完!
其實樓主本身介意,都答咗自己,仲問係為咩?召喚班姐妹出來屌男人道德觀念有問題? 實俾人屌到你開花,定係要刷成就感話我條仔好乖架冇叫雞,係得你信既啫,佢呢世都唔講你知咩?
你接受到佢碌鳩 俾隻雞含吹奶過?
插過d雞 再掂你
同埋我覺得遲下鬧交,佢實講句「你仲cheap過d雞」

我接受唔到就係因為d雞好撚污糟唔知比幾多條撚插過。。。屌

啲雞普遍仲撚乾淨過出面啲女 個個客都帶套

一定乾淨過老蘭公廁

yes
乾淨過夢露條臭西
調翻轉問我接唔接受到條女叫鴨
我ok even 同緊我一齊去叫都仲得
因為佢去得揾鴨一定係有啲嘢我俾唔到佢
至於俾幾多個ex內射過 唔駛同我講啦
每个人都有過去 有乜所謂
珍惜現在曾經擁有過就算架啦
無乜好介懷
不了
肯定有keep住叫雞啦

係囉。。。點會叫叫下無叫

條仔真係蠢撚過隻豬 諗住可以知衰想重新開始 仲要比條港女咁睇自己
比我打死都唔講 食左先最後比人發現同佢講番

你未又係比雞蟲屌
咁都話你知
六國大封相
狗改不了吃屎.會叫雞嘅人一世都會叫雞.會再去只係時機問題.
希望講得出口
娶老婆千其唔好娶番港女

講事實姐 自己諗啦

Agger

幫你諗埋答案
真係成世都無比人中出過

多口問句你而家賺定蝕呀

咪又係掠野走 有唔同咩

最後,唔好話掉唔掉轉講,關係背叛正常都係要走 ,亦都有好多原係走唔到嘅,但係走唔到唔一定就好似你講話要掠水止蝕離場,都算要走都未必一定要攞嘢走嘅
唔該你唔好以偏概全

頭半段係覆緊另一位巴打
講緊「女人唔介意留落黎 繼續忍受男人叫雞 金錢係一個好困身既因素」
個個case既女事主無經濟枝柱 或者係為左小朋友 所以唔想知唔想理
但未必真係仲愛佢老公

掠水止蝕係講大部份人既做法 咁總有人唔係咁做架
咬住唔放話我以偏蓋全無乜意思
上下d多女人既forum 碌兩碌已經見到好多case係咁
由發現男人曾經叫雞/偷食個刻開始 已經開始掠水/掠禮物
因為佢以前叫過 個底花左 無左份信任 再叫過/真係出軌(關係內)既機會大
無人話一定會再叫雞 等同你有筆爛帳 你信用評級會差過其他人咁解
追過個d post 最尾堅持唔離婚/分手既人
好多只係因為唔想益左(講緊金錢上)其他臭西 所以先唔離場
呢d情況 男方越有錢/雙方越多共同財產 越普遍 粗俗d咪又係錢作怪
真係離埋場既都有大把 年輕媽媽勁多 非9up b字頭forum大把
無野困身/未結婚既女仔 無蝕底過既 走得瀟灑咩都唔帶走既機會的確係大d
但蝕底過/拖得長時間既 有報復心理去掠水補償自己 好人之常情下化?
其實樓主都係啱啱同條仔一齊
未係develop 好深厚感情
真係介意咪走囉
無謂拖
希望講得出口
娶老婆千其唔好娶番港女

講事實姐 自己諗啦

Agger

幫你諗埋答案
真係成世都無比人中出過

多口問句你而家賺定蝕呀

咪又係掠野走 有唔同咩

唔該你唔好以偏概全

頭半段係覆緊另一位巴打
講緊「女人唔介意留落黎 繼續忍受男人叫雞 金錢係一個好困身既因素」
個個case既女事主無經濟枝柱 或者係為左小朋友 所以唔想知唔想理
但未必真係仲愛佢老公

掠水止蝕係講大部份人既做法 咁總有人唔係咁做架
咬住唔放話我以偏蓋全無乜意思
上下d多女人既forum 碌兩碌已經見到好多case係咁
由發現男人曾經叫雞/偷食個刻開始 已經開始掠水/掠禮物
因為佢以前叫過 個底花左 無左份信任 再叫過/真係出軌(關係內)既機會大
無人話一定會再叫雞 等同你有筆爛帳 你信用評級會差過其他人咁解
追過個d post 最尾堅持唔離婚/分手既人
好多只係因為唔想益左(講緊金錢上)其他臭西 所以先唔離場
呢d情況 男方越有錢/雙方越多共同財產 越普遍 粗俗d咪又係錢作怪
真係離埋場既都有大把 年輕媽媽勁多 非9up b字頭forum大把
無野困身/未結婚既女仔 無蝕底過既 走得瀟灑咩都唔帶走既機會的確係大d
但蝕底過/拖得長時間既 有報復心理去掠水補償自己 好人之常情下化?

前面有唔少巴打都講 性需要無可能無
但唔係一定要叫雞先解決到
男人叫雞個時既然無考慮過將來伴侶
咁憑咩怪人知道左之後會介意甚至有報復行為
分手 佢傻在一五一十講出黎
接受唔到就唔好

講真男人都接受
One night stand play boy 都叫做好d
佢都唔介意你比人屌過啦
見到你粒lin就諗起你比ex啜到腫哂,唔通佢又唔介意囉?
成熟小小啦,每個人都有過去。

咪係 好岩
叫雞定係同ex扑野咪又係sex
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞