介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
邊個會唔介意

叫雞接受唔到

如果叫d呀嬸我真係隔夜飯都嘔出黎

咁如果叫嗰條女正到Janice man咁款點睇?
同ex搞 vs 叫雞 係好撚大分別lor

咪就係囉屌
唔明點解樓上班人可以混為一談

女人成日同人講
真係愛嘅就要接受另一半嘅過去

兒家又雙重標準

佢哋意思只係男朋友應該咁做,女方就睇情況
邊個會唔介意

叫雞接受唔到

如果叫d呀嬸我真係隔夜飯都嘔出黎

咁如果叫嗰條女正到Janice man咁款點睇?

你估有錢佢唔想咩屌
那有錢
你睇佢單身左七年你都知佢係冇貨架啦
一個男人如果真係有錢
洗鬼叫雞咩屌
落magnum zentral包一張枱
大把女埋黎喇(even though 你係毒撚)
誠實豆沙包~

呢D野就算捉姦在床,死都唔會認架啦
俾人見到入房。都話自己做義工做訪談㗎啦。
邊會咁搞笑會認

個男仔又真係幾老實

人地就係諗住自己坦誠會加分,點知......

佢可能真係好鐘意 唔想有任何野呃對方 此等愛情

又可能係張個責任交俾你,我一早同你講左問左你㗎啦,這樣

有時有d黑曆史既野真係要暪一世⋯⋯
一個男人如果真係有錢
洗鬼叫雞咩屌

有人會覺得d雞乾淨過果d出黎玩開既女㗎
一個男人如果真係有錢
洗鬼叫雞咩屌

其實兩者無衝突的
有錢可能玩啲貴啲既,但都係會玩
一個男人如果真係有錢
洗鬼叫雞咩屌

俾幾廿萬同2線明星扑野嗰d叫大老細
俾400蚊同一樓一扑野嗰d叫死雞蟲

同ex搞 vs 叫雞 係好撚大分別lor

咪就係囉屌
唔明點解樓上班人可以混為一談

女人成日同人講
真係愛嘅就要接受另一半嘅過去

兒家又雙重標準

咁樓主接受唔到啫
唔代表所有女人喎
我己婚接受到
完全係I don't fucking care

我男人我都寧願老婆去叫鴨
好過有付出真感情
可能樓主仲細未必明...
一個男人如果真係有錢
洗鬼叫雞咩屌

其實兩者無衝突的

其實咁樣同叫雞都係無咩分別
一個男人如果真係有錢
洗鬼叫雞咩屌

咁起碼唔係逐次計錢感覺冇咁差先
一個男人如果真係有錢
洗鬼叫雞咩屌

其實兩者無衝突的

其實咁樣同叫雞都係無咩分別

只係d女過到自己個關咁揀,
講到尾咪又係為左錢同人上床,有分別咩
唔洗上黎連登問意見, 呢到父權論壇 反轉屌鳩你同雞無分別都得
利申 介意 一聽到呢樣野已經可以BYEBYE 唔會發展落去

絲打我同你一樣 今日無覆過佢

10個正常男人9個都叫過雞
無個個
一係真毒撚毒到雞都唔敢叫
一係MK或玩家成日屌女
再唔係就係講大話

仲有一種係想去但怕呢樣果樣,又要人陪先夠膽去都有
一個男人如果真係有錢
洗鬼叫雞咩屌

俾幾廿萬同2線明星扑野嗰d叫大老細
俾400蚊同一樓一扑野嗰d叫死雞蟲

呢個世界係咁現實架啦
一個男人如果真係有錢
洗鬼叫雞咩屌

係d肉錢轉到去第二度俾啫
一個男人如果真係有錢
洗鬼叫雞咩屌

可能你夜晚喺 zentral 撞到嗰個,
就係你日頭call出來砌完咗嗰個呢
世界好細
一個男人如果真係有錢
洗鬼叫雞咩屌

開張枱即係要開支酒啦,都千幾二千喎,如果最後d女係黎呃酒飲,咁咪又係食自己
一個男人如果真係有錢
洗鬼叫雞咩屌

開張枱即係要開支酒啦,都千幾二千喎,如果最後d女係黎呃酒飲,咁咪又係食自己

而家仲要大把「display model」,自己睇路
其實一齊緊唔會去咪得囉 未一齊既你又唔可以控制佢既
一個男人如果真係有錢
洗鬼叫雞咩屌

其實仲有d私鐘妹既 見你又包枱又開酒應該一定坐埋黎撩你
好多絲打假設左叫過雞=一齊後都會去叫雞,但係其實唔係咁
一個男人如果真係有錢
洗鬼叫雞咩屌

佢有冇下文係睇你show到你自己幾有錢啫
一個男人如果真係有錢
洗鬼叫雞咩屌

而家仲要大把「display model」,自己睇路

咁去翠華照一照鏡都應該係指定動作黎既
但係呢d地方玩完你真係小心d上報紙 全香港得高登同連登會覺得係勞資糾紛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞