介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
俾著我就死都唔講自己曾經叫雞
介意
我好介意..
成日都會諗起 但係又要扮無事
每次都自己係度唔開心 夜晚係度喊
不過真係愛佢 所以唔想同佢分開
只會自己係度唔開心
係男人都叫雞㗎喇
多尻魚
佢唔介意我做過
我都唔介意佢叫過
平心而論
你老尾你話你唔係處
條仔仲要未同你一齊就坦白
咁你介意條撚咩,你介意咪唔同佢一齊囉
問長問短
就好似男人理解唔到女人M痛咁,女人都理解唔到男人冇閪屌有幾痛苦,咩搞野有冇愛個啲,講黎都嘥鳩氣
俾著我就死都唔講自己曾經叫雞
講真死都唔講真係無可能揭穿,如果無中性病
我覺得叫過雞嘅仔唔會食得返正常女人

利申:超介意,叫雞感覺好loser
咁多位巴打記住叫過都唔好講,女人唔會因為你坦白而原諒你

所以話介意個男人蠢好過

對住鍾意既人坦誠,原來都係錯
我地男人反而寧願坦城,好過比人瞞,當然接受唔到會叫你唔好講

男人知道會直接飛 無留戀 所以對男人坦誠好
女人嫌男人,男人=垃圾
男人嫌女人,男人都係=垃圾
你老母你地班仆街個價值觀係咪錯撚左?
同ex搞 vs 叫雞 係好撚大分別lor
利伸:男結左婚 , 冇叫過雞

道德底線問題冇去叫雞
屌過唔識既人/唔鍾意既人係好撚ON9既事
冇情感去帶動去做愛係同打飛機一樣, 只係單純想出精 , 仲有好撚污穢

不過呢d道德底線既野破左就番唔到轉頭
single 7年點會叫得1年

我識個frd不嬲有叫開, 平時同女友嗌交後都會走去叫雞
女友次次唔係香港都會去叫雞
你都係架咋
平心而論
你老尾你話你唔係處
條仔仲要未同你一齊就坦白
咁你介意條撚咩,你介意咪唔同佢一齊囉
問長問短

利申番 我無叫過
唔係處就唔可以介意男友叫過雞,真係goodest logic
叫雞即係你男友接受到有性無愛,咁嘅人一唔一齊得過你諗下啦
真係9成男都有叫雞?

點會
好多都覺得污糟或者驚惹到病

無錯
佢都唔介意你比人屌過啦
見到你粒lin就諗起你比ex啜到腫哂,唔通佢又唔介意囉?
成熟小小啦,每個人都有過去。

誠實豆沙包~

呢D野就算捉姦在床,死都唔會認架啦
俾人見到入房。都話自己做義工做訪談㗎啦。
邊會咁搞笑會認
利伸:男結左婚 , 冇叫過雞

道德底線問題冇去叫雞
屌過唔識既人/唔鍾意既人係好撚ON9既事
冇情感去帶動去做愛係同打飛機一樣, 只係單純想出精 , 仲有好撚污穢

不過呢d道德底線既野破左就番唔到轉頭
single 7年點會叫得1年

我識個frd不嬲有叫開, 平時同女友嗌交後都會走去叫雞
女友次次唔係香港都會去叫雞

有幾道德底線啊 叫雞咋喎 殺人放火咩大佬
佢都唔介意你比人屌過啦
見到你粒lin就諗起你比ex啜到腫哂,唔通佢又唔介意囉?
成熟小小啦,每個人都有過去。

AGGER 你揀人時人揀你
誠實豆沙包~

邊會咁搞笑會認

個男仔又真係幾老實
真係9成男都有叫雞?

點會
好多都覺得污糟或者驚惹到病

agree
我身邊4個best frd, 真係得1個叫雞
其實叫唔叫好睇朋輩影響
誠實豆沙包~

邊會咁搞笑會認

個男仔又真係幾老實

人地就係諗住自己坦誠會加分,點知......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞