介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
咁點解男人叫雞係正常, 女人做雞就唔正常?

係咪玩雙重標準

如果男既覺得 自己係有權叫雞, 係正常行為, 無問題既,
係咪應該調返轉諗, 都唔應該屌D女人去援交, 做雞呢?

做鴨相對做雞
叫鴨相對叫雞
明未
利申:四種都接受唔到

咪係囉,上面講過n次啦,又係度偷換概念
你條仔又係on9

有d 野真係要瞞一世,坦白唔係大晒
你條仔又係on9

有d 野真係要瞞一世,坦白唔係大晒

你個名好正
想屌真女人想到黐線嘅loser先會叫雞

諗起有條友好似畜生咁控制唔到性欲個樣就想嘔

見多d 世面啦
根本好多都係當娛樂
你地就睇到咁大件事
好多有女有老婆既都會叫
你去行一轉又會見到乜人都有
Mk仔,西裝友,阿叔都有,
有d 仲好型棍
不過同條女講又真係on9
仲係對愛情有無謂既ff
覺得要對對方坦誠
你接受到佢碌鳩 俾隻雞含吹奶過?
插過d雞 再掂你
同埋我覺得遲下鬧交,佢實講句「你仲cheap過d雞」

我接受唔到就係因為d雞好撚污糟唔知比幾多條撚插過。。。屌

d雞隨時乾淨過你
時下大撚把女仔做ptgf
根本就算唔叫雞唔代表唔污糟

係咪玩雙重標準

做鴨相對做雞
叫鴨相對叫雞
明未

巴打你岩, 我第一時間諗錯左, 但即係男人接受到女人叫鴨?

但其實叫鴨, 你女朋友都係比男人屌, 只係收錢同比錢既分別
介意
咪又係雞

係咪玩雙重標準

做鴨相對做雞
叫鴨相對叫雞
明未

我諗多數都接受到
接受唔到可能係覺得自已技術唔夠
你咪又係比ex搞過 可能以前收兵tim
條仔又要追究你?

係咪玩雙重標準

做鴨相對做雞
叫鴨相對叫雞
明未

我ok嫁,以前嘅事有咩問題,咁條仔/女去玩免費同人做你就覺得冇問題明買明賣又冇感情同染到病番嚟又有咩問題呢,當然一齊左就係背叛,咁緊係唔得啦
月入三萬以上又單身又冇叫過雞既男人香港有幾多個
月入三萬以上又單身又冇叫過雞既男人香港有幾多個

單身唔叫雞既男人只係因為窮
你嫌佢叫雞
佢都會嫌你唔係處
分手啦
佢叫雞,隻雞比好多條撚插過,佢條撚好污糟
你比人屌過,而屌過你條撚又唔知插過幾多隻雞,可以你仲污糟
所以污唔污糟邊有得計架?

係咪玩雙重標準

做鴨相對做雞
叫鴨相對叫雞
明未

我ok嫁,以前嘅事有咩問題,咁條仔/女去玩免費同人做你就覺得冇問題明買明賣又冇感情同染到病番嚟又有咩問題呢,當然一齊左就係背叛,咁緊係唔得啦

唔關錢既事, 唔係免費就無問題 唔係想講呢樣 照巴打你既講法, 明買明賣又冇感情同染到病就無問題既話, 咁女朋友同 其他男人 明買明賣 又得咩?我只係覺得 如果男人覺得自己比錢屌女人無問題, 咁女人出錢 比男人屌都無問題姐

利申: 叫雞 叫鴨 做雞 做鴨都接受唔到
番銀行 保險 金融 大公司 細公司 而家政府 都有人叫雞
其實好正常

係咪玩雙重標準

做鴨相對做雞
叫鴨相對叫雞
明未

唔關錢既事, 唔係免費就無問題 唔係想講呢樣 照巴打你既講法, 明買明賣又冇感情同染到病就無問題既話, 咁女朋友同 其他男人 明買明賣 又得咩?我只係覺得 如果男人覺得自己比錢屌女人無問題, 咁女人出錢 比男人屌都無問題姐

利申: 叫雞 叫鴨 做雞 做鴨都接受唔到

位巴打咪話ok囉
番銀行 保險 金融 大公司 細公司 而家政府 都有人叫雞
其實好正常

保險好很肯定最多
因為太得閒
同ex做係出於愛情 叫雞就單純洩欲 出於感情地做愛比較高尚 起碼似返個人而唔係畜牲 係咪低劣應該攞個動機黎比而唔係攞錢比
淨係識講免費雞嘅人冇資格嫌棄人 因為呢啲人本身嘅思維都好低賤
叫雞起碼冇感情
好過搵小三先啦
你接受到就要預佢叫過好多次
叫雞有咩問題?你係咪無波無樣怕比唔上d雞

收下口啦
Agger路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞