介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
無叫雞 間唔中dup下邪骨又點睇?

喂呢位先生我想問吓你揼邪骨同叫雞有咩分別

邪骨頂多打飛機 叫雞係屌咪 真係有少少分別...

真係突破盲腸
學到嘢

如果佢條女幫過好多男仔打過飛機佢一定會介意

真係第一次聽揼邪骨≠叫雞
有乜撚嘢分別啊
打飛機唔算性服務?

其實劏蛇呢啲基本嘢,有心玩既邪骨邊止咁少野
講呃人呢樣野我有經驗

先前我有個朋友既老公係公司搭上左一個女同事
成班女人都好睇唔過眼
但係當我地想同個女人講你老公有小三
個女人話唔想知
呢個世界係好多人鍾意生活係謊言之中

講穿個結果可能不堪設想
男人 你想講女人有時未必想知
根本女人好多時候已經心照
一定係打完飛機變聖人
佢發覺你個西唔好屌 自然會偷偷地去叫雞

agger

咁姐係人既問題而唔係叫雞既問題啦

心態問題
叫得雞就唔好旨意有好女仔埋單
男女同理

點解我有幾個朋友都有好女仔埋單喎

你個世界觀好似普遍女人都覺得男人叫雞好閒
甚至接受自己另一半叫過雞

不如你真係問身邊唔好年齡層既女性, 睇下佢地咩睇法

連登既絲打話點點點
連佢地係咪有撚都未知

唔係好閒,你可以唔信,但係有女仔真係接受到,咁當然都係睇人嘅,

我再講多次,接唔接受到係你自己嘅選擇,冇話啱定錯,因為樓主開左post問應唔應該對面有冇叫雞而接受個男仔,所以我先覺得睇一個男仔唔應該單憑呢樣嘢就判佢死刑

再講番俾佢知其實真係有好多男人都有叫過雞,呢個亦都係事實,當然你如果問女人介唔介意,九成女人都會話介意,因為如果唔咁講好似政治唔正確咁,咁緊係有女人真係介意,但係如果介意嘅咪選擇離開囉,同性格不合一樣啫,性格唔啱咪自然分手囉

個d所謂既「接受到」= 因為個男既有錢 而女既又懶想人養
其他I don't fucking care 呢d唔叫接受 係買賣
正常女人知道男人有叫雞 都係搵辦法掠多d錢 然後止蝕走人
繼續合理化叫雞呢件事啦巴打

實有人會講男人唔有錢有d女既都唔介意
道理同公厠都會有好男人埋單一樣
間中都會有個盲既 爆左煲咪又係上黎連登開post叫春

ok,你咁諗我都冇計,係有機會爆煲嫁,所以一早講左就仲好,接受到就一齊接受唔到就離開,就係咁簡單
原來男人一叫雞就要止蝕走人,仲要掠多d錢先走,咁嘅女人咪仲低賤,要走就一聽到就走啦,又要為錢留耐d咁嘅女人同雞有咩分別
所以你覺得所有女人都係為左咁先接受個男人叫雞,上面都有絲打結左婚都接受到喎

我囉
咁你唔接受又可以點啫
話我知?屌鳩個老公?
都過左去
同埋正如我所講唔通男人會鐘意叫雞?
又要俾錢又無感情又要限時
老婆正自然唔會再諗住叫雞

我覺得做得你老婆,即係你揀左同呢個女仔結婚啦,咁就算佢唔正你都唔應該叫雞,
因為你一叫雞就背叛左段婚姻
唔洗上黎連登問意見, 呢到父權論壇 反轉屌鳩你同雞無分別都得
利申 介意 一聽到呢樣野已經可以BYEBYE 唔會發展落去

絲打我同你一樣 今日無覆過佢
雖然個個男人都會叫雞。
但係女人總係難接受個男say yes.
不過個男係咪食左誠實豆沙包

唔知佢 而加我勁卻步

叫過雞要自己收埋唔可以比人知
每次問起都要諗藉口搪塞
成世揹住個包袱
呢個係代價 都係責任黎

呢家一齊左 第日佢再叫雞比你捉到
仲可以大條道理 "你一早知我叫雞啦"

呢條撚樣主動同你講
就係唔想承擔叫雞既代價同責任
根本個格就係仆街底
有事上黎剩係識賴同逃避果d黎
勸絲打睇路

認同,佢講你知就係俾定心理準備你,第時一齊時佢同你做你又滿足唔到佢,佢就可以大條道理出去玩

唔想掂到佢 好污糟
不了
肯定有keep住叫雞啦

係囉。。。點會叫叫下無叫
你夠有幾個ex啦

1個
不過我知我有幾個ex唔係重點
我認我唔係處
但我只會同愛既人做
核突
講呃人呢樣野我有經驗

先前我有個朋友既老公係公司搭上左一個女同事
成班女人都好睇唔過眼
但係當我地想同個女人講你老公有小三
個女人話唔想知
呢個世界係好多人鍾意生活係謊言之中

講穿個結果可能不堪設想
男人 你想講女人有時未必想知
根本女人好多時候已經心照

未必係鍾意活係謊言嘅,可能係唔想面對或者係唔識面對事實
你夠有幾個ex啦

1個
我認我唔係處
但我只會同愛既人做

你有咩資格講野
食個臭雞啲雞蟲咁撚污漕 咪撚要啦

我放過佢佢又放過我啦
根本你自己都有答案
問嚟都晒氣
不了
肯定有keep住叫雞啦

係囉。。。點會叫叫下無叫

你對佢已經冇左信任,其實可以byebye
你夠有幾個ex啦

1個
我認我唔係處
但我只會同愛既人做

你有咩資格講野

一個剩係同過一個鍾意嘅人做
一個同過同過唔知幾多雞蟲做嘅雞s做

你話係咪冇分別先
雖然個個男人都會叫雞。
但係女人總係難接受個男say yes.
不過個男係咪食左誠實豆沙包

唔知佢 而加我勁卻步

叫過雞要自己收埋唔可以比人知
每次問起都要諗藉口搪塞
成世揹住個包袱
呢個係代價 都係責任黎

呢家一齊左 第日佢再叫雞比你捉到
仲可以大條道理 "你一早知我叫雞啦"

呢條撚樣主動同你講
就係唔想承擔叫雞既代價同責任
根本個格就係仆街底
有事上黎剩係識賴同逃避果d黎
勸絲打睇路

認同,佢講你知就係俾定心理準備你,第時一齊時佢同你做你又滿足唔到佢,佢就可以大條道理出去玩

唔想掂到佢 好污糟

好岩呀,另一邊如果你受既話就一唔見佢果日個腦就自動彈左去左叫雞四隻字出黎,一定好辛苦
不過如果佢誠哥咁有錢就另計
你做免費雞就得到 ?
根本你自己都有答案
問嚟都晒氣

你睇樓主上嚟淨係覆邊d留言就知佢自己一早有左答案
開post問只係為左有人認同佢嘅諗法
根本你自己都有答案
問嚟都晒氣

我都覺樓主一早有答案,所以我理解佢想問既問題係:點解會有男人咁on9
其實人誰無過,
你要介意係佢無理過你感受, 而好自私咁講俾你
你要成世記住佢叫過雞 而佢就因為講左俾你聽而得到了解脫
唔洗上黎連登問意見, 呢到父權論壇 反轉屌鳩你同雞無分別都得
利申 介意 一聽到呢樣野已經可以BYEBYE 唔會發展落去

絲打我同你一樣 今日無覆過佢

應該開個thread 畀眾JM 分享啲 post
有唔對路可以互相照應
咁如果同你講成日夜蒲同唔同既女扑野又點諗?

都接受唔到 無愛都可以搞

有部分人係可以愛同性分得好開,好大可能果個男人都係呢類

樓主有咁多顧慮就唔好開始好d,除非你真係好中意這個人

多謝你呀 我都有決定了
咁多位巴打記住叫過都唔好講,女人唔會因為你坦白而原諒你

所以話介意個男人蠢好過

對住鍾意既人坦誠,原來都係錯
我地男人反而寧願坦城,好過比人瞞,當然接受唔到會叫你唔好講

我無話佢坦誠有錯 亦無話佢叫雞有錯囉
由頭到尾我都係話自己接受唔到囉
佢肯誠實好過佢唔肯

其實好可能佢都已經玩化鳥,睇化鳥,先會同你誠實

個班講佢因爲同你坦誠之後,所以有藉口叫多次班人係甚麼邏輯

原來同女朋友坦誠後,就可以繼續叫雞
我好介意..
成日都會諗起 但係又要扮無事
每次都自己係度唔開心 夜晚係度喊
不過真係愛佢 所以唔想同佢分開
只會自己係度唔開心

我就係唔想自己第時要咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞