介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
同ex做係出於愛情 叫雞就單純洩欲 出於感情地做愛比較高尚 起碼似返個人而唔係畜牲 係咪低劣應該攞個動機黎比而唔係攞錢比
淨係識講免費雞嘅人冇資格嫌棄人 因為呢啲人本身嘅思維都好低賤

感情呢樣野你睇唔到
成日都同女仔friend講
個男人八口話愛你你就同佢扑
你點知佢係咪當你免費雞
之前同個女仔frd討論過,大家都認同under 以下情況 叫雞叫鴨係冇問題
1.單身冇伴侶
2.財政上負擔到
3.做足安全措施
咁都好過佢唔講既
大把人溝女當免費雞,係D女俾人呃完當自己係仆街磁石,實際上香港大把女人賤過雞
同ex做係出於愛情 叫雞就單純洩欲 出於感情地做愛比較高尚 起碼似返個人而唔係畜牲 係咪低劣應該攞個動機黎比而唔係攞錢比
淨係識講免費雞嘅人冇資格嫌棄人 因為呢啲人本身嘅思維都好低賤

你打出黎果陣有冇打冷震
咁點解男人叫雞係正常, 女人做雞就唔正常?

係咪玩雙重標準

如果男既覺得 自己係有權叫雞, 係正常行為, 無問題既,
係咪應該調返轉諗, 都唔應該屌D女人去援交, 做雞呢?

做鴨相對做雞
叫鴨相對叫雞
明未
利申:四種都接受唔到

咪係囉,上面講過n次啦,又係度偷換概念

巴打你岩, 我第一時間諗錯左, 但即係男人接受到女人叫鴨?

但其實叫鴨, 你女朋友都係比男人屌, 只係收錢同比錢既分別

我ok嫁,以前嘅事有咩問題,咁條仔/女去玩免費同人做你就覺得冇問題明買明賣又冇感情同染到病番嚟又有咩問題呢,當然一齊左就係背叛,咁緊係唔得啦

唔關錢既事, 唔係免費就無問題 唔係想講呢樣 照巴打你既講法, 明買明賣又冇感情同染到病就無問題既話, 咁女朋友同 其他男人 明買明賣 又得咩?我只係覺得 如果男人覺得自己比錢屌女人無問題, 咁女人出錢 比男人屌都無問題姐

利申: 叫雞 叫鴨 做雞 做鴨都接受唔到

咁講啦成為職業做雞做鴨嘅我唔得,如果一時之快為左解決性慾嘅我覺得冇問題,好似我咁叫雞嘅時間可以相隔幾年嘅,咁我就覺得ok d囉
同女人有sp一撚樣 有咩咁出奇

感情呢樣野你睇唔到
你點知佢係咪當你免費雞

咁佢比人呃就佢蠢 一件事還一件事 唔好講到比仆街呃左上床係條女心甘情願做雞
大把人溝女當免費雞,係D女俾人呃完當自己係仆街磁石,實際上香港大把女人賤過雞

Agree
做免費雞咪仲慘
係做雞都起碼有錢收先啦
咁都好過佢唔講既

好明顯呢啲野唔講好過講
講完個關係又唔會好咗
就算問你你都側側膊唔多覺咁耍走佢啦

感情呢樣野你睇唔到
你點知佢係咪當你免費雞

咁佢比人呃就佢蠢 一件事還一件事 唔好講到比仆街呃左上床係條女心甘情願做雞

如果知道佢係仆街就唔會俾佢呃啦
你點知姐
所以我幾時都同女人講話
你唔係肯定會結婚唔好同人扑嘢
傻架
點會講出來架呢d野
其實有d 似比一對插過屎既筷子, 話洗乾淨左, 叫你用來食飯。 就算洗到幾乾淨你都形住佢污糟..

但當然對筷子唔係就咁插落d 屎到. 叫雞個程度只係對筷子帶左套, 掂過下唔同女人下體姐。
連登竟然有咁多雞蟲
申利: 單身 有正職 專業人仕 未叫過雞
番銀行 保險 金融 大公司 細公司 而家政府 都有人叫雞
其實好正常

咁點解前廣播處長朱培慶俾人影到叫雞要辭職 ?
最近有個男仔追緊我
我對佢都有好感
佢single左7年
早幾日同我講話要坦白一樣野
就係佢single既頭一年有去叫雞
話唔想日後一齊左我先知仲衰
所以決定坦白講比我聽先
唉 我掙扎左幾日 一諗起就覺得好嘔心....

你做乜鳩 唔係處咪又係雞一隻 介乜撚意
最近有個男仔追緊我
我對佢都有好感
佢single左7年
早幾日同我講話要坦白一樣野
就係佢single既頭一年有去叫雞
話唔想日後一齊左我先知仲衰
所以決定坦白講比我聽先
唉 我掙扎左幾日 一諗起就覺得好嘔心....

我就醒喇 一齊左都無同條女講叫過雞 條仔蠢撚到癲

利申 叫過20次以上
想屌真女人想到黐線嘅loser先會叫雞

諗起有條友好似畜生咁控制唔到性欲個樣就想嘔

見多d 世面啦
根本好多都係當娛樂
你地就睇到咁大件事
好多有女有老婆既都會叫
你去行一轉又會見到乜人都有
Mk仔,西裝友,阿叔都有,
有d 仲好型棍
不過同條女講又真係on9
仲係對愛情有無謂既ff
覺得要對對方坦誠

唔係話全部男人叫雞都係咁 阿叔老來無聊或者老夫妻冇哂性生活 叫下雞開心下 我好支持架
但係睇樓主個case 似冇女毒撚想屌西又第時條女明白同接受佢 就好
有冇諗過點解佢會單身7年咁耐,佢個人一定係有啲問題,係我就唔要啦,諗清楚啦樓主
多謝你既意見,我會諗清楚

連登竟然有咁多雞蟲
申利: 單身 有正職 專業人仕 未叫過雞

駛唔駛起個貞節牌坊比你

Exactly
蠢到隻豬咁,
俾d 賤男用吧口氹下就做免費雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞