介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
一句講晒
你係處,你嘅考量好合理
你唔係,請如實話比個男仔知
無追po 唔知有無人講過

連登好多垃圾覺得叫雞無問題
因為佢地根本無道德觀念

我自己覺得接受唔到既唔係同隻雞扑野咁簡單
而係背後有性無愛 用錢換性呢樣野
搵sp,ons,濫交,叫雞
一樣全部接受唔到
根本無感情基礎
你都可以同佢扑野
日後出軌機會都真係好撚大

相反 以往認真拍拖(非濫交)
佢同ex扑野就無問題
因為有性有愛 一段關係入面好正常

根本叫雞係個男人本身道德價值觀有問題

見咁多人用叫雞黎同ex扑野比較 真心覺得好on9

咩叫道德觀念 你話係就係?
叫雞果位男仔睇到呢個po既可以溝過第個了,樓主心入面已經有答案而且好firm,今次衰過下次唔好咁誠實

恭喜呢位男仔
唔洗上黎連登問意見, 呢到父權論壇 反轉屌鳩你同雞無分別都得
利申 介意 一聽到呢樣野已經可以BYEBYE 唔會發展落去

絲打我同你一樣 今日無覆過佢

10個正常男人9個都叫過雞
無個個
一係真毒撚毒到雞都唔敢叫
一係MK或玩家成日屌女
再唔係就係講大話

on9 大把人冇叫過雞

申利 未叫過

無撚用無樣先需要出錢叫返黎

出多d街識多d人啦
如果你有真心唔會呃你既朋友 問下果d高大靚仔有錢既會唔會叫雞
或者自己得閒去富士行個轉 睇下幾多西裝友靚仔大學生叫雞啦 活在自己世界裡
無追po 唔知有無人講過

連登好多垃圾覺得叫雞無問題
因為佢地根本無道德觀念

我自己覺得接受唔到既唔係同隻雞扑野咁簡單
而係背後有性無愛 用錢換性呢樣野
搵sp,ons,濫交,叫雞
一樣全部接受唔到
根本無感情基礎
你都可以同佢扑野
日後出軌機會都真係好撚大

相反 以往認真拍拖(非濫交)
佢同ex扑野就無問題
因為有性有愛 一段關係入面好正常

根本叫雞係個男人本身道德價值觀有問題

見咁多人用叫雞黎同ex扑野比較 真心覺得好on9

每個都有每個人嘅道德價值觀
你憑咩覺得你自己嘅價值觀一定係啱,人哋就係錯
其實如果樓主介意既原因係因爲道德問題,而唔係其他問題,例如衛生問題,咁應該盡早分手

道德就係指係咪一定要有感情先可以扑野。可以咁諗,如果你覺得你介意男友叫過雞,實際你係咪介意男友同無感情既女人發生性行為呢?如果係,咁你係咪即係援交,一夜情,濫交等等全部接受唔到呢?退一步,如果佢有個ex, 識左三日就扑野,咁你有係咪同樣接受唔到呢?你既底線定喺邊?係咪合理呢?咁如果唔係扑野呢?例如只係口交?打飛機?甚至 kiss? 咁你又接唔接受到?點解呢?呢啲你都要思考下既。

如果你真係接受唔到。對方都無野做到,因爲件事已經發生左。咁除左分手就無其他方法了。
睇下咩啦

出黎做生意,叫下雞je係好基本

人大左,成班人傾野唔通去籃球場咩
去唱下歌,坐下女呢d基本野

出國仲做成班女tim

岩啊
有時返大陸做嘢 大陸老闆叫啲女陪坐
走果時幫你俾咪錢行街
你話唔洗啦即係唔俾面佢
咁帶咗條女行街唔通真係行街咩
係呢個地步都忍到唔扑真係性無能/基
仲有 上面某d話祝叫過雞既巴打娶既雞做老婆既女人
叫雞同做做雞可以比較?

當然 如果我女朋友好愛我 願意坦白 話我知單身果陣有搵sp/叫鴨滿足性需要 我諗好多人都唔會介意

時代變 單身果陣用錢換性有幾閒?仲要願意同你坦白叫過雞 仲誠實過你老豆你老母呀阿女
唔洗上黎連登問意見, 呢到父權論壇 反轉屌鳩你同雞無分別都得
利申 介意 一聽到呢樣野已經可以BYEBYE 唔會發展落去

無個個
一係MK或玩家成日屌女
再唔係就係講大話

on9 大把人冇叫過雞

申利 未叫過

出多d街識多d人啦
如果你有真心唔會呃你既朋友 問下果d高大靚仔有錢既會唔會叫雞
或者自己得閒去富士行個轉 睇下幾多西裝友靚仔大學生叫雞啦 活在自己世界裡

咪係,我同佢走轉囉,冇樣冇撚用

我之前就有2個型棍子朋友(我自己就唔評論啦)3條友成日都跑樓梯,人哋係殘廁同d索女扑嘢,你都唔知係邊

無個個
一係MK或玩家成日屌女
再唔係就係講大話

on9 大把人冇叫過雞

申利 未叫過

出多d街識多d人啦

富士真係好多都係靚仔大隻仔,重有斯文西裝友專業人士,(港女見到實出晒水,可惜冇港女份,因為冇富士雞咁正))

的確係 五舊水好服侍有樣有身材
真係有女都忍唔住

無個個
一係MK或玩家成日屌女
再唔係就係講大話

on9 大把人冇叫過雞

申利 未叫過

出多d街識多d人啦

富士真係好多都係靚仔大隻仔,重有斯文西裝友專業人士,(港女見到實出晒水,可惜冇港女份,因為冇富士雞咁正))

的確係 五舊水好服侍有樣有身材
真係有女都忍唔住

富士好耐冇去唔知而家咩環境呢
樓主講真 141 d雞個閪分分鐘仲乾淨過你

而條仔仲誠實過你老豆 好心唔要唔好同人講清楚 唔好浪費個好仔
叫雞同sp溝女2樣野

溝好多女都唔代表唔叫雞,2種service ,2種態度
溝女吉,我好口才,有錢極都要渣架車出去等佢濕

雞就比錢買service 就可以,要幾靚有幾靚
7日鮮到台灣模特兒我都吉過

女友,sp, 小姐,雞,骨妹
加加埋埋吉過百五條女都有

你唔好覺得誇張,身邊多過我既人大有人在

重點係單身果陣做咩係佢自由 而且無錯無問題
你唔接受咪擺撚就
絲打 接受唔到就接受唔到
你都咪開始已經咁在意 永遠會有條刺嫁
再者都已成事實冇得再追究。

同埋 好乎視你點睇呢個人或者佢呢個人平時行為處事 係你心目中係點
如果因過去對方的事而咁介懷
其實你對佢嘅好感都唔係你想像中咁大

再者叫唔叫雞 叫過幾多次
係唔係處女/男。
其實都唔係最重要 兩個人相處落仲有好多問題比曾經肉體出軌 更黎得重要。
再傾下諗下啦
sorry for 1999
希望講得出口
141d雞個閪分分鐘仲乾淨過你
攻擊樓主個d巴打 請你地有骨氣d
娶老婆千其唔好娶番港女
141d女岩哂你地d乾淨鳩
希望講得出口
娶老婆千其唔好娶番港女

咁樓主同其他絲打講緊生理上污糟嘛
拍親拖條條女比人中出過,雞接客都要帶套
講事實姐 自己諗啦
希望講得出口
娶老婆千其唔好娶番港女

咁樓主同其他絲打講緊生理上污糟嘛
拍親拖條條女比人中出過,雞接客都要帶套
講事實姐 自己諗啦

Agger
你接受到佢碌鳩 俾隻雞含吹奶過?
插過d雞 再掂你
同埋我覺得遲下鬧交,佢實講句「你仲cheap過d雞」

我接受唔到就係因為d雞好撚污糟唔知比幾多條撚插過。。。屌

啲雞普遍仲撚乾淨過出面啲女 個個客都帶套

一定乾淨過老蘭公廁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞