介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
俾你dry足7年 你試下你會點
one sp 一定走唔甩 至少叫雞明買明賣 扑完走 唔識大家 冇感情留低
做賤男又俾人屌 俾錢又要俾人屌 做人真係好撚難

我係女
我講咗話我接受到
點解走冰要加兩蚊

點解要多謝側田
條仔咁誠實, 我都係勸你快D走。呢D真心膠, 第日一齊咗, 真係嫌佢蠢有排你受!

佢真心係蠢蠢地
樓主係咪好後生
我有啲結左婚既女性朋友同我講過
寧願老公去叫雞 都唔想佢付出感情溝女

咁推論落去
係咪寧願要個拍好少拖 但叫雞既男
都唔要拍十幾廿次拖 但唔叫雞既男

係愛情入面
前面你可能係佢既唯一
但後者你只係十幾二十分之一

真係睇你點睇...

我90後
屌 你唔係處就收皮啦
淨係聽一方意見 人地話唔介意問你係咪處又唔大大方方咁答 一係答完就問人滿意未

你既睇法係雞既分別只係在於有冇收過物質上既野,如果你有收過你男朋友既野,你同雞有咩分別?

擺明就係想上黎開post取暖

我有答
咪撚理d父權講
道德問題 絕對唔會一齊

你自己有無比多過5個男人屌過
有既我覺得無討論價值可言
btw我身邊真係好多朋友都有叫雞,所以睇慣晒

無 1個ex
依d都係你自己諗清楚,佢肯坦白係佢既優點,但去叫雞係佢既缺點,但男人始終都係用下面黎諗野,而人總有缺點優點,你有無信心可以令佢改變到個缺點,而你又要問心自己鍾意佢d咩,如果你真係咁介意,依條刺始終都會係你地分手既導火線,注定會分手,咁我就呼籲你及早回頭,俾個機會人地亦俾個機會自己,唔好哂時間,點都好你自己去衡量諗下再決定啦!

多謝
我係你仔介意你比ex屌過又得唔得?

得 真心
你自己有無比多過5個男人屌過
有既我覺得無討論價值可言
btw我身邊真係好多朋友都有叫雞,所以睇慣晒

無 1個ex

幾耐之前?

得 真心

佢都唔介意你二手閪
你接受到佢碌鳩 俾隻雞含吹奶過?
插過d雞 再掂你
同埋我覺得遲下鬧交,佢實講句「你仲cheap過d雞」

我接受唔到就係因為d雞好撚污糟唔知比幾多條撚插過。。。屌

你之前條仔咪又係插過好多條女。
多9餘。

有愛同無愛 兩回事
佢同啲ex做 係情侶既事
叫雞 係多餘 鳩痕唔識忍慾望

慾您老母咩,根本性就係生理需要,佢又唔係老強又唔係偷食單身時明買明賣有咩問題 可能樓豬老豆都係一份子

ptgf明買明賣,
單身時用依種方法搵外快又有咩問題?
點解咁多連登仔都驚自己女朋友曾經做過ptgf?
宜家拍拖無做咪得囉

利申 絕對唔認同女仔去做ptgf 同埋討厭雞蟲

得 真心

插過d雞 再掂你

多9餘。

有愛同無愛 兩回事

慾您老母咩,根本性就係生理需要,佢又唔係老強又唔係偷食單身時明買明賣有咩問題 可能樓豬老豆都係一份子

ptgf明買明賣,
宜家拍拖無做咪得囉

又將叫雞同做雞拎黎比
插過d雞 再掂你

多9餘。

有愛同無愛 兩回事

ptgf明買明賣,
宜家拍拖無做咪得囉

做雞做鴨等於叫雞叫鴨?
又想偷換概念
成班雞蟲宜家係到話唔介意自己條女叫過鴨
如果到時真係搵著條咁既女
睇死你地咪又係上連登開post話覺得條女好濫正公廁貼錢俾人上
插過d雞 再掂你

多9餘。

有愛同無愛 兩回事

ptgf明買明賣,
宜家拍拖無做咪得囉

做雞做鴨等於叫雞叫鴨?
又想偷換概念

咪又係性交易
講到叫雞既無問題 做雞既就好折墮咁
我覺得叫過雞嘅仔唔會食得返正常女人

利申:超介意,叫雞感覺好loser

即係晚晚LKF食到免費餐就好winner?
留名

係班臭雞眼中
LKF食到女 係識溝女/靚仔/大隻/有錢既代名詞
叫雞就係呀伯毒撚先做

係班臭雞眼中
LKF食到女 係識溝女/靚仔/大隻/有錢既代名詞
叫雞就係呀伯毒撚先做

講左九百幾次,識唔少高大靚仔成日去 ,仲有同佢哋組過團,係佢哋唔敢面對唔想承認冇計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞