介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
你接受到佢碌鳩 俾隻雞含吹奶過?
插過d雞 再掂你
同埋我覺得遲下鬧交,佢實講句「你仲cheap過d雞」

我接受唔到就係因為d雞好撚污糟唔知比幾多條撚插過。。。屌

啲雞普遍仲撚乾淨過出面啲女 個個客都帶套
講真話正傻9
下, 原來你都係N手西
明明出面玩啲女重污糟
插過d雞 再掂你

普通女俾仔中出既次數隨時多過d雞
一定介意啦
屌 你唔係處就收皮啦
淨係聽一方意見 人地話唔介意問你係咪處又唔大大方方咁答 一係答完就問人滿意未

你既睇法係雞既分別只係在於有冇收過物質上既野,如果你有收過你男朋友既野,你同雞有咩分別?

擺明就係想上黎開post取暖
整個bodycheck先囉 冇病既話 我本人就唔介意
你除左唔收錢之外
你同雞有咩分別先
雞俾撚插過 你又一樣
咁你有咩資格嫌人呀
扮哂野,一定唔止咁少,可能呢家都仲有去

利申:在下正是
插過d雞 再掂你

分分鍾佢 ex比仔插得仲多過d雞
仲可能落開老蘭比人中出唔帶套添
咁佢同ex扑野同叫雞有咩分別?
正如問男仔介唔介意女朋友做過ptgf
正如問男仔介唔介意女朋友做過ptgf

如果上床交到工課可以考慮吓
死魚就 no la
咪撚理d父權講
道德問題 絕對唔會一齊
你自己有無比多過5個男人屌過
有既我覺得無討論價值可言
btw我身邊真係好多朋友都有叫雞,所以睇慣晒
笑撚死人
話男人唔叫雞係因為個男既道行高唔會比你知道
比幾舊水就屌到樣靚身材正又肯含吹啜轉位又唔會多多聲氣既女人
唔洗講都知道會上癮啦
仲柒下柒下咁以為係好男人

冇錯根本九成男人都係叫過雞,只係冇話俾你知,loser先叫雞就仲戇鳩我識唔少高大靚仔食女無數有女朋友有老婆,咪一樣去叫雞根本就冇關係

女人眼中,叫雞=矮柒毒
依個偏見黎

啲女過港島區洗一兩次樓就會知
依d都係你自己諗清楚,佢肯坦白係佢既優點,但去叫雞係佢既缺點,但男人始終都係用下面黎諗野,而人總有缺點優點,你有無信心可以令佢改變到個缺點,而你又要問心自己鍾意佢d咩,如果你真係咁介意,依條刺始終都會係你地分手既導火線,注定會分手,咁我就呼籲你及早回頭,俾個機會人地亦俾個機會自己,唔好哂時間,點都好你自己去衡量諗下再決定啦!
誠實一定係好男人
放心
只係你接唔接受到而已
老實講大把人叫過
真係你知同唔知既分別
On9仔先自爆
你自己諗下,佢叫過雞但對你誠實唔會呃你
但你第時性事上拒絕佢 佢就會走去叫雞
同埋用唔到性去要脅佢
最近有個男仔追緊我
我對佢都有好感
佢single左7年
早幾日同我講話要坦白一樣野
就係佢single既頭一年有去叫雞
話唔想日後一齊左我先知仲衰
所以決定坦白講比我聽先
唉 我掙扎左幾日 一諗起就覺得好嘔心....

痴線,佢真係無腦
叫雞冇樣睇的
正如pure既女仔原來收供玩家
平時就話要老婆係處同自己食女冇抵觸

就算樓主唔係處
咁想搵個冇叫雞既男人有咩抵觸

你地唔好咁嘔心啦
我個人都覺得叫雞冇問題,明買明賣
愛情都係一樣,人地嫌棄你都冇得怨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞