介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
樓主 你諗清楚自己接唔接受到先
接受到就一齊 接受唔到唔好勉強
如果有條刺係到 以後你地關係一有低潮 你一定會攞返件事出黎講

拍拖係你兩個人既事 其他人既意思 參考下就好
最緊要係你個心點諗

多謝你 我會好好諗清楚

你自己比人插過 (唔知你個ex插過幾多個)就冇問題
追你果個男仔去叫雞咁實誠同你講 就反而有問題
我想問,個男仔同你講既時候你有冇表明自己都唔係處女?
如果冇 咁即係你接受到自己比人插過唔係處,但又唔接受人地叫雞解決性需要
單純覺得個男仔呢d 咁既野都拎出來講 個腦應該裝屎 成個白痴咁 一齊來無乜意思
總有女仔介意 除非你自己本身都係公廁
希望講得出口
141d雞個閪分分鐘仲乾淨過你
攻擊樓主個d巴打 請你地有骨氣d
娶老婆千其唔好娶番港女
141d女岩哂你地d乾淨鳩

咁樓主同其他絲打講緊生理上污糟嘛
拍親拖條條女比人中出過,雞接客都要帶套
講事實姐 自己諗啦

你估啲雞又冇拍過拖冇人畀人中出過咩?
你接受到佢碌鳩 俾隻雞含吹奶過?
插過d雞 再掂你
同埋我覺得遲下鬧交,佢實講句「你仲cheap過d雞」

我接受唔到就係因為d雞好撚污糟唔知比幾多條撚插過。。。屌

你之前條仔咪又係插過好多條女。
多9餘。

有愛同無愛 兩回事
佢同啲ex做 係情侶既事
叫雞 係多餘 鳩痕唔識忍慾望

想覆你最後嗰句 唔係講叫雞
真愛難求 點解要忍慾?
只要兩性相悦 做個sp有咩問題
單身就無性嘅權利?
唔係處就唔可以介意男友叫過雞,真係goodest logic
叫雞即係你男友接受到有性無愛,咁嘅人一唔一齊得過你諗下啦

九性男人都係可以有性無愛架啦咪玩啦
祝你條臭閪搵到個無叫過雞(至少把口無)既男人啦
不過都唔係 因為你就係一條臭雞

見到你條極品 覺得樓主已經算係咁了

你都係喺你老母果個比你老豆中出左既臭閪度捐出黎架咋臭閪仔
咁撚口臭吖嗱

叫雞都係只為為泄慾
姐係如果佢係搵SP你就接受到?
介意咪唔好一齊lor,等下一個無叫過的男人出現。如果你選擇咗一齊,就記住日後唔好拎出嚟講。

如果我女朋友話以前叫過鴨,我真係愛佢既話,我都唔介意。

BTW, 我單身到25+先拍拖,自己冇叫過,身邊冇男性朋友認叫過。話九成男人有叫個啲,應該係物以類聚。一係全世界朋友都呃9我。

處男的話可能忍到
屌過閪嘅就唔同講法
利申無叫過
痴撚線 叫過雞都有問題 你話同你一齊都走去叫就話姐 成七年前單身叫過雞都唔撚得
女人ho ball
希望講得出口
娶老婆千其唔好娶番港女

講事實姐 自己諗啦

Agger

拍拖都會戴套啦 大肚男友又唔一定會負責
就算真係安全期比中出 最多都咪又係同男友一個人扑
而家雞接客講緊接N咁多個喎 唔同年紀唔同size都有
同埋你同141d雞好熟咩 客人要戴套啫
但你又知d雞以前無比人中出過?

幫你諗埋答案
一定係141d雞個個都勁純情
拖都未拍過 比客破處個時已經有戴套
真係成世都無比人中出過

雖然樓主唔係處 但希望巴打講野前用腦諗下先
大家都知上連登勿認真 但都唔好人身攻擊人
同為女仔 望到成班巴打咁攻擊佢真係好心痛

咁你講嘢之前有冇用腦諗下先講

你早幾個鍾前回覆我話,正常女仔知條仔有叫過雞,都會盡量掠多d水再止蝕離場,咁你其實係講緊個d女仔係為左錢先唔介意個男仔叫雞,繼續留低,而對對方冇感情,否定哂佢哋所付出嘅嘢

你覺得你咁講係合適咩絲打,有冇諗過佢哋係會點諗

你做初一我做十五姐 攞補償止蝕離場好make sense

我有屌過d女仔貪慕虛榮咩,你傻q左呀
攞補償原來愛情用錢嚟計嫁,學到嘢了
同埋愛情又有賺蝕之分嘅,哦明哂啦
多口問句你而家賺定蝕呀

上面其中一個留言個case係 女事主老公d女同事睇唔過眼
女事主其實知道 但唔說穿 原因係佢大肚+辭左職+樓靠老公供
說穿咪又係因為錢 講緊正常一個女仔無咁多原因困身既
當初因為愛你同你一齊 由感性主導 當然無咁多計較
當對份感情失去左信任 咪理性主導囉
輸左愛情 攞番d麵包走 當止蝕離場

當呢個post男女倒轉 一定成班巴打話中出即飛
咪又係掠野走 有唔同咩

第一,人哋係講緊係段婚姻當中去偷食,唔該你唔好又偷換概念,係關係當中偷食同同你一齊之前叫雞,係好大分別
第二,人哋係講緊唔想知唔想理,但唔係代表佢會勁掠水止蝕離場,可能佢努力維繫段婚姻,最後個老公都會番嚟
最後,唔好話掉唔掉轉講,關係背叛正常都係要走 ,亦都有好多原係走唔到嘅,但係走唔到唔一定就好似你講話要掠水止蝕離場,都算要走都未必一定要攞嘢走嘅
唔該你唔好以偏概全

頭半段係覆緊另一位巴打
講緊「女人唔介意留落黎 繼續忍受男人叫雞 金錢係一個好困身既因素」
個個case既女事主無經濟枝柱 或者係為左小朋友 所以唔想知唔想理
但未必真係仲愛佢老公

掠水止蝕係講大部份人既做法 咁總有人唔係咁做架
咬住唔放話我以偏蓋全無乜意思
上下d多女人既forum 碌兩碌已經見到好多case係咁
由發現男人曾經叫雞/偷食個刻開始 已經開始掠水/掠禮物
因為佢以前叫過 個底花左 無左份信任 再叫過/真係出軌(關係內)既機會大
無人話一定會再叫雞 等同你有筆爛帳 你信用評級會差過其他人咁解
追過個d post 最尾堅持唔離婚/分手既人
好多只係因為唔想益左(講緊金錢上)其他臭西 所以先唔離場
呢d情況 男方越有錢/雙方越多共同財產 越普遍 粗俗d咪又係錢作怪
真係離埋場既都有大把 年輕媽媽勁多 非9up b字頭forum大把
無野困身/未結婚既女仔 無蝕底過既 走得瀟灑咩都唔帶走既機會的確係大d
但蝕底過/拖得長時間既 有報復心理去掠水補償自己 好人之常情下化?

絲打,女人要報復最大嘅心態係覺得個男人對唔住佢,係同你之前叫過雞又同你講哂又有幾對唔住d女人呢唔該你唔好將d男人去滾同呢樣嘢比兩回事嚟
係d拍過一二次拖d妹妹先咁介意嫁啫,ok就算你覺得好大件事都唔緊要,上面我都講過好多次,選擇權每個人都有,鍾意就留唔鍾意就走囉,好簡單 ,但係離唔開係唔一定關錢事,可以對個男人有感情,又或者係因為習慣,習慣個男人所有嘢都搞掂好哂,習慣每一日都聽到佢把聲
但係愛情係咪因該要計賺同蝕
蝕嘅一定係女人,男人係段關係都冇付出過,冇受過傷如果個男人蝕嘅又可以點報復的女人呢,如果要報復嘅我之前個ex死左好耐啦,嗰陣我咪淨係可以柄埋飲酒,可以點啫
希望講得出口
娶老婆千其唔好娶番港女

講事實姐 自己諗啦

Agger

拍拖都會戴套啦 大肚男友又唔一定會負責
就算真係安全期比中出 最多都咪又係同男友一個人扑
而家雞接客講緊接N咁多個喎 唔同年紀唔同size都有
同埋你同141d雞好熟咩 客人要戴套啫
但你又知d雞以前無比人中出過?

幫你諗埋答案
一定係141d雞個個都勁純情
拖都未拍過 比客破處個時已經有戴套
真係成世都無比人中出過

雖然樓主唔係處 但希望巴打講野前用腦諗下先
大家都知上連登勿認真 但都唔好人身攻擊人
同為女仔 望到成班巴打咁攻擊佢真係好心痛

咁你講嘢之前有冇用腦諗下先講

你早幾個鍾前回覆我話,正常女仔知條仔有叫過雞,都會盡量掠多d水再止蝕離場,咁你其實係講緊個d女仔係為左錢先唔介意個男仔叫雞,繼續留低,而對對方冇感情,否定哂佢哋所付出嘅嘢

你覺得你咁講係合適咩絲打,有冇諗過佢哋係會點諗

你做初一我做十五姐 攞補償止蝕離場好make sense

我有屌過d女仔貪慕虛榮咩,你傻q左呀
攞補償原來愛情用錢嚟計嫁,學到嘢了
同埋愛情又有賺蝕之分嘅,哦明哂啦
多口問句你而家賺定蝕呀

上面其中一個留言個case係 女事主老公d女同事睇唔過眼
女事主其實知道 但唔說穿 原因係佢大肚+辭左職+樓靠老公供
說穿咪又係因為錢 講緊正常一個女仔無咁多原因困身既
當初因為愛你同你一齊 由感性主導 當然無咁多計較
當對份感情失去左信任 咪理性主導囉
輸左愛情 攞番d麵包走 當止蝕離場

當呢個post男女倒轉 一定成班巴打話中出即飛
咪又係掠野走 有唔同咩

第一,人哋係講緊係段婚姻當中去偷食,唔該你唔好又偷換概念,係關係當中偷食同同你一齊之前叫雞,係好大分別
第二,人哋係講緊唔想知唔想理,但唔係代表佢會勁掠水止蝕離場,可能佢努力維繫段婚姻,最後個老公都會番嚟
最後,唔好話掉唔掉轉講,關係背叛正常都係要走 ,亦都有好多原係走唔到嘅,但係走唔到唔一定就好似你講話要掠水止蝕離場,都算要走都未必一定要攞嘢走嘅
唔該你唔好以偏概全

頭半段係覆緊另一位巴打
講緊「女人唔介意留落黎 繼續忍受男人叫雞 金錢係一個好困身既因素」
個個case既女事主無經濟枝柱 或者係為左小朋友 所以唔想知唔想理
但未必真係仲愛佢老公

掠水止蝕係講大部份人既做法 咁總有人唔係咁做架
咬住唔放話我以偏蓋全無乜意思
上下d多女人既forum 碌兩碌已經見到好多case係咁
由發現男人曾經叫雞/偷食個刻開始 已經開始掠水/掠禮物
因為佢以前叫過 個底花左 無左份信任 再叫過/真係出軌(關係內)既機會大
無人話一定會再叫雞 等同你有筆爛帳 你信用評級會差過其他人咁解
追過個d post 最尾堅持唔離婚/分手既人
好多只係因為唔想益左(講緊金錢上)其他臭西 所以先唔離場
呢d情況 男方越有錢/雙方越多共同財產 越普遍 粗俗d咪又係錢作怪
真係離埋場既都有大把 年輕媽媽勁多 非9up b字頭forum大把
無野困身/未結婚既女仔 無蝕底過既 走得瀟灑咩都唔帶走既機會的確係大d
但蝕底過/拖得長時間既 有報復心理去掠水補償自己 好人之常情下化?

絲打,女人要報復最大嘅心態係覺得個男人對唔住佢,係同你之前叫過雞又同你講哂又有幾對唔住d女人呢唔該你唔好將d男人去滾同呢樣嘢比兩回事嚟
係d拍過一二次拖d妹妹先咁介意嫁啫,ok就算你覺得好大件事都唔緊要,上面我都講過好多次,選擇權每個人都有,鍾意就留唔鍾意就走囉,好簡單 ,但係離唔開係唔一定關錢事,可以對個男人有感情,又或者係因為習慣,習慣個男人所有嘢都搞掂好哂,習慣每一日都聽到佢把聲
但係愛情係咪因該要計賺同蝕
蝕嘅一定係女人,男人係段關係都冇付出過,冇受過傷如果個男人蝕嘅又可以點報復的女人呢,如果要報復嘅我之前個ex死左好耐啦,嗰陣我咪淨係可以柄埋飲酒,可以點啫

對港女而言 係 好計較
男人睇愛情 唔會理條女有錢定窮
女人睇愛情 係GAIN/LOSS 屌我同你一齊我咪LOSS
但明明自己又唔係高VALUE 講煮野食又唔得 身材又唔係好
但你無車無樓就係蝕俾你 仲唔對我好啲 已經降低要求啦咁
LEAVE NAME
連登仔面對現實啦

冇女會接受雞蟲

搵雞拍拖啦 戇鳩仔
連登仔面對現實啦

冇女會接受雞蟲

搵雞拍拖啦 戇鳩仔

冇人要女接受
有腦既都會慲住
講出黎真係on9
介乜撚意
如果你都俾人屌過又介意d咩?
上面咁多雞蟲合理化自己控制唔到獸慾俾錢去屌女既行為
真係好嘔心
祝你地以後女友/老婆都係雞係公廁係千人斬
反正你地都話隻雞隨時乾淨過普通女仔
咁洗乜搵普通女仔做另一半姐
好女仔留返俾啲潔身自愛既男仔咪得
鬼叫自己鐘意咩
無計啦都過咗去
叫佢check check 有無病先
你條仔又係on9

有d 野真係要瞞一世,坦白唔係大晒

你個名好正

可能啲男人覺得自己條女係做雞都無問題
所以咪覺得男人叫雞好正常
價值觀吾同 好難傾嘅又
咩鎖都開到既鎖鑰 同 咩鎖鑰都開到既鎖

你覺得真係一樣?
答啦
討論咗咁多頁
都仲有百痴港女將叫雞同做雞比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞