介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
介唔介意根本就冇得揀既,介意就介意,唔介意就唔介意,一個人介意一樣野唔係考慮完自己有冇資先去選擇介意,但如果樓主係因為覺得隻雞污糟,我又咁問啦,你憑咩覺得一般女仔乾淨先,有啲一樓一會定期做身體檢查,因為要確保自己身體健康,因為呢個係佢地生財工具,你有冇做先?某程度上,隻雞仲安全過你。
你覺得男仔叫過雞係污糟冇錯,巴打覺得你唔係處係污糟都冇錯架喎,人人條尺唔同,你唔會喺呢度搵到你既答案架啦,答案喺你心中!

謝謝你
對另一半太坦白唔係好事
有樣野叫生不由己

男女都會係追求既時間show最好既一樣
但有樣野叫相見好同住難
其中無人完美

一係佢蠢過隻豬,一係佢想同你長遠發展
樓主自己諗啦
每個人都有自己故事
叫過雞可以上癮同樣可以覺得唔啱自己

明白
講真
飛左佢啦

一、 一個男人主動坦白叫雞都幾on9 佢智商有問題
二、講大話唔經大腦 有無可能single第一年就叫但後面六年唔叫,你話最後三年叫頭四年無叫都叫可信
總結佢智商真係有問題

佢話叫過幾次覺得唔岩feel
其實戴左套真係咁安全咩,講到戴套實無事,咁點解有咁多人生性病?利申想叫

因為真係好多人唔帶

識人叫左30年雞,屌左500條女以上都冇病冇痛
仲老婆仔女家庭和睦

又有人出黎sp 1,2就中招

其實就好似食煙咁,冇必然關係

正解,你自己保護好自己,其他就睇你好唔好彩
樓上有人話

佢同你坦白叫雞應該係好仔

但佢坦白可以有兩種態度

ver.1 : "靚女.....其.....其實......我叫過雞。"

ver. 2: "係呀。我有叫雞 。"

如果係ver. 1都叫好d

ver 1
想屌真女人想到黐線嘅loser先會叫雞

諗起有條友好似畜生咁控制唔到性欲個樣就想嘔

what the fuck
講真
飛左佢啦

二、講大話唔經大腦 有無可能single第一年就叫但後面六年唔叫,你話最後三年叫頭四年無叫都叫可信
總結佢智商真係有問題

屌唔好再同佢聯絡啦
On9架喎
要咩feel呀
簡單啲來講係出得去食飯多
宜家想食住家菜
Diu...唔叫過雞又笑9你青頭冇鉎經驗冇沒技術
話搵援交會唔會感覺好d?
介意無愛都做愛同介意男人咸濕無咩分別..
發覺樓主只會回你想聽既意見 咁開po後做咩
搏認同自我感覺良好?

話女人就係雞係公廁既留言你想我回d咩?
我回中立分析叫我好好諗清楚果d都唔得?
希望講得出口
141d雞個閪分分鐘仲乾淨過你
攻擊樓主個d巴打 請你地有骨氣d
娶老婆千其唔好娶番港女
141d女岩哂你地d乾淨鳩

咁樓主同其他絲打講緊生理上污糟嘛
拍親拖條條女比人中出過,雞接客都要帶套
講事實姐 自己諗啦

Agger

拍拖都會戴套啦 大肚男友又唔一定會負責
就算真係安全期比中出 最多都咪又係同男友一個人扑
而家雞接客講緊接N咁多個喎 唔同年紀唔同size都有
同埋你同141d雞好熟咩 客人要戴套啫
但你又知d雞以前無比人中出過?

幫你諗埋答案
一定係141d雞個個都勁純情
拖都未拍過 比客破處個時已經有戴套
真係成世都無比人中出過

雖然樓主唔係處 但希望巴打講野前用腦諗下先
大家都知上連登勿認真 但都唔好人身攻擊人
同為女仔 望到成班巴打咁攻擊佢真係好心痛

多謝你 我都好無奈
同ex搞過就係雞係公廁
我只係想聽下中立分析姐
又比人話我只回自己想聽既野
話全世界女人係雞又話無資格介意,我可以回你咩呀?
拍拖扑野=有性有愛
叫雞扑野=有性無愛
但同時只係滿足自己嘅需要
你老尾你介意咪唔同佢一齊囉,問長問短想連登仔幫你批鬥?
朝早討論到依家

你可以出番去
希望講得出口
141d雞個閪分分鐘仲乾淨過你
攻擊樓主個d巴打 請你地有骨氣d
娶老婆千其唔好娶番港女
141d女岩哂你地d乾淨鳩

咁樓主同其他絲打講緊生理上污糟嘛
拍親拖條條女比人中出過,雞接客都要帶套
講事實姐 自己諗啦

Agger

拍拖都會戴套啦 大肚男友又唔一定會負責
就算真係安全期比中出 最多都咪又係同男友一個人扑
而家雞接客講緊接N咁多個喎 唔同年紀唔同size都有
同埋你同141d雞好熟咩 客人要戴套啫
但你又知d雞以前無比人中出過?

幫你諗埋答案
一定係141d雞個個都勁純情
拖都未拍過 比客破處個時已經有戴套
真係成世都無比人中出過

雖然樓主唔係處 但希望巴打講野前用腦諗下先
大家都知上連登勿認真 但都唔好人身攻擊人
同為女仔 望到成班巴打咁攻擊佢真係好心痛

咪撚妄想啦 柒到仆街
同埋照你意思 姐係你都認同比人中出仲污糟過雞啦

同埋咪撚成日扮弱者/受害姐啦女人
話樓主比人屌過比人中出過就係人身攻擊就係難聽說話?
上面班女人話人叫雞係loser係柒頭係無撚用就唔係?

仲有 呢件港女樓主淨係回認同佢既留言
其他意見一律唔覆 你心痛條撚咩

我回係呀全世界女人都係雞係公廁你滿意未
叫雞 = dirty
sp = 有性無愛接受唔到
拍拖 = 留返俾將來老公
青頭 = 咁大個人仲係青頭一定問題
搏認同自我感覺良好?

贊同你就中立分析根本你大部分係你自己預設立場嗰邊你先回,唔覺得你回嗰d有幾中立喎
「男人叫雞就緊係唔得啦」「你緊係走啦呢d男人唔要得嫁」全部都係呢類留言嚟嘅,中條屎忽咩
回咩係你嘅自由,不過唔該唔好亂用中立分析呢四個字
不過你又你堅持自己嘅價值觀,我有我哋討論啫冇嘢嫁
講真
飛左佢啦

總結佢智商真係有問題

屌唔好再同佢聯絡啦
On9架喎
要咩feel呀
宜家想食住家菜

佢真係咁講
搏認同自我感覺良好?

贊同你就中立分析根本你大部分係你自己預設立場嗰邊你先回,唔覺得你回嗰d有幾中立喎
「男人叫雞就緊係唔得啦」「你緊係走啦呢d男人唔要得嫁」全部都係呢類留言嚟嘅,中條屎忽咩

介唔介意根本就冇得揀既,介意就介意,唔介意就唔介意,一個人介意一樣野唔係考慮完自己有冇資先去選擇介意,但如果樓主係因為覺得隻雞污糟,我又咁問啦,你憑咩覺得一般女仔乾淨先,有啲一樓一會定期做身體檢查,因為要確保自己身體健康,因為呢個係佢地生財工具,你有冇做先?某程度上,隻雞仲安全過你。
你覺得男仔叫過雞係污糟冇錯,巴打覺得你唔係處係污糟都冇錯架喎,人人條尺唔同,你唔會喺呢度搵到你既答案架啦,答案喺你心中!

謝謝你
#777走冰加兩蚊 • 1h
對另一半太坦白唔係好事
有樣野叫生不由己

但有樣野叫相見好同住難
其中無人完美

樓主自己諗啦
每個人都有自己故事

我係回呢d,呢d唔中立唔撚通你中立?
你接受到佢碌鳩 俾隻雞含吹奶過?
插過d雞 再掂你
同埋我覺得遲下鬧交,佢實講句「你仲cheap過d雞」

我接受唔到就係因為d雞好撚污糟唔知比幾多條撚插過。。。屌

你講到自己未比人屌過咁
你比人屌過,你條仔一樣可以介意你個閪比你ex條撚插過,個子宮浪過你ex d精
你跟本就睇唔起d雞,覺得人地比更多ge男人屌過就污糟過自己低賤過自己
你自己比人屌過有咩資格嫌人。
雞都會戴套,拍拖扑野分分鐘唔帶內射
唔知邊個污糟d
搏認同自我感覺良好?

謝謝你
#777走冰加兩蚊 • 1h
對另一半太坦白唔係好事
有樣野叫生不由己

但有樣野叫相見好同住難
其中無人完美

樓主自己諗啦
每個人都有自己故事

我係回呢d,呢d唔中立唔撚通你中立?

係喎,唔好意思新回嗰d冇睇到

我中唔中立我自己唔評論,只係我覺得你開呢個post根本有預設立場,開嚟冇咩意思啫,純粹係搵d價值觀相取下暖咁解,如果令到你唔開心我都冇計,但係你留言番我咁多留言係冇講過女人點點點,我一直都係講緊1每個人都有自己選擇,啱就留唔啱就走,同埋講返俾d絲打知係有好多男人都有叫雞,
唔講唔等於冇,亦都有絲打唔介意呢樣嘢,就係咁
你有冇比人屌過?
你係處既就或者有資格介意既

姐全世界唔係處既女就唔可以介意男朋友叫過雞?

你唔答姐係你唔係處?

唔係 滿意未?

唔係就收皮喇

拿 一覆完即刻就已經有垃圾男人出現

同呢d人講一世都唔會明

屌,講到尾你都係想同d女人圍爐打碟姐
咁點解唔一開始開個po叫 : 有無人覺得男人叫雞好低賤
之後block晒d入黎搞事ge人,咁仲高效啦
講真
飛左佢啦

總結佢智商真係有問題

屌唔好再同佢聯絡啦
On9架喎
要咩feel呀
宜家想食住家菜

佢真係咁講

真係講中左
咁當你係咩呀?
私家雞呀?癡線架?
你同條友講我有信仰婚前唔扑得KO喇

我get到意思係你又乾淨啲又唔洗逐次計錢咁囉

姐全世界唔係處既女就唔可以介意男朋友叫過雞?

你唔答姐係你唔係處?

唔係 滿意未?

唔係就收皮喇

拿 一覆完即刻就已經有垃圾男人出現

同呢d人講一世都唔會明

屌,講到尾你都係想同d女人圍爐打碟姐
咁點解唔一開始開個po叫 : 有無人覺得男人叫雞好低賤
之後block晒d入黎搞事ge人,咁仲高效啦

條友明顯係有問題
啲人仲話佢係好男仔
其實點解你地會將叫雞同處女擺埋一齊比
擺明兩樣野黎
叫雞配叫鴨
處男配處女
問題而家係樓主冇叫鴨而條仔叫雞
冇得話樓主非處就唔介意得

而且個po本身係問
本身有啲好感 但有樣野唔鍾意 應唔應該接受佢姐
只係呢個問題比較敏感
個個都focus錯啦
其實講真 感情呢家野 最重要都係價值觀相同
其他價值觀唔同唔緊要 最緊要對愛情性愛既睇法一樣
就好似不婚主義同個恨嫁女最後都會分手一樣
貼錢先有女食
仲要係食d啊豬啊狗有少少錢都食得既女
太廢

話有ex有sp既女污糟過雞更加壞腦
淫極都有正職 點會做得比隻雞密同換人換得更多啊
其實點解你地會將叫雞同處女擺埋一齊比
擺明兩樣野黎
叫雞配叫鴨
處男配處女
問題而家係樓主冇叫鴨而條仔叫雞
冇得話樓主非處就唔介意得

而且個po本身係問
本身有啲好感 但有樣野唔鍾意 應唔應該接受佢姐
只係呢個問題比較敏感
個個都focus錯啦
其實講真 感情呢家野 最重要都係價值觀相同
其他價值觀唔同唔緊要 最緊要對愛情性愛既睇法一樣
就好似不婚主義同個恨嫁女最後都會分手一樣

好撚認同
用佢地個邏輯
以後處女老婆只有青頭可以聚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞