介唔介意男朋友以前叫過雞?

841 回覆
280 Like 100 Dislike
一個男人如果真係有錢
洗鬼叫雞咩屌
落magnum zentral包一張枱
大把女埋黎喇(even though 你係毒撚)

有人會覺得d雞乾淨過果d出黎玩開既女㗎

咁起碼唔係逐次計錢感覺冇咁差先

開張枱即係要開支酒啦,都千幾二千喎,如果最後d女係黎呃酒飲,咁咪又係食自己

其實仲有d私鐘妹既 見你又包枱又開酒應該一定坐埋黎撩你

嗰啲似display model 多,然後你就會係咁開酒,但其實班女已經係連飲都唔想飲,甚至偷偷地倒咗佢都會有
私鍾反而好似好少會咁樣撩
唔洗上黎連登問意見, 呢到父權論壇 反轉屌鳩你同雞無分別都得
利申 介意 一聽到呢樣野已經可以BYEBYE 唔會發展落去

絲打我同你一樣 今日無覆過佢

10個正常男人9個都叫過雞
無個個
一係真毒撚毒到雞都唔敢叫
一係MK或玩家成日屌女
再唔係就係講大話
唔洗上黎連登問意見, 呢到父權論壇 反轉屌鳩你同雞無分別都得

無個個
一係MK或玩家成日屌女
再唔係就係講大話

on9 大把人冇叫過雞

申利 未叫過
介意
唔係佢有無同過其他女人做 幾多女人做既問題
係佢接受到同一個無感情基礎既人做愛
佢連呢個底線都守唔住
第日佢都可以背住你同個唔鍾意既人做
樓主一早有答案就唔好拖人啦, 人地肯同你咁坦白就更加唔好拖

至於你話人dirty; 話人叫雞就等如可以接受有性無愛呢d說話就 唔覺得你比佢有咩咁高尚
女人嫌男人叫過雞=垃圾
男人話女人比太多手上過又係垃圾

咁既價值觀重好意思屌人父權
所以話唔好對女人坦白
你老豆成世人都一定叫雞啦
唔通又同你講咩 呀女
連登仔,成熟d啦
呢個係一個好撚現實既地方黎
番去問下老豆,有冇叫過雞

叫雞叫鴨好撚平常根本

不過你地唔會明
現實一句,你夠有錢,夠power
我老婆都會笠佢塊西上你度

呢個就係現實

agger
介意
唔係佢有無同過其他女人做 幾多女人做既問題
係佢接受到同一個無感情基礎既人做愛
佢連呢個底線都守唔住
第日佢都可以背住你同個唔鍾意既人做

根本女人漠視男人有性需要已經係大忌啦
唔好同我講打飛機解決
無追po 唔知有無人講過

連登好多垃圾覺得叫雞無問題
因為佢地根本無道德觀念

我自己覺得接受唔到既唔係同隻雞扑野咁簡單
而係背後有性無愛 用錢換性呢樣野
搵sp,ons,濫交,叫雞
一樣全部接受唔到
根本無感情基礎
你都可以同佢扑野
日後出軌機會都真係好撚大

相反 以往認真拍拖(非濫交)
佢同ex扑野就無問題
因為有性有愛 一段關係入面好正常

根本叫雞係個男人本身道德價值觀有問題

見咁多人用叫雞黎同ex扑野比較 真心覺得好on9
你有冇比人屌過?
你係處既就或者有資格介意既

姐全世界唔係處既女就唔可以介意男朋友叫過雞?

唔係處女憑咩要人地係處男/冇叫過雞?

因為佢地根本無道德觀念

一樣全部接受唔到
根本無感情基礎
你都可以同佢扑野

佢同ex扑野就無問題

agger

因為佢地根本無道德觀念

一樣全部接受唔到
根本無感情基礎
你都可以同佢扑野

佢同ex扑野就無問題

agger

轉撚個頭你班女又會屌:「男朋友扑過EX 好介意囉」
一個男人如果真係有錢
洗鬼叫雞咩屌
落magnum zentral包一張枱
大把女埋黎喇(even though 你係毒撚)

有人會覺得d雞乾淨過果d出黎玩開既女㗎

咁起碼唔係逐次計錢感覺冇咁差先

開張枱即係要開支酒啦,都千幾二千喎,如果最後d女係黎呃酒飲,咁咪又係食自己

其實仲有d私鐘妹既 見你又包枱又開酒應該一定坐埋黎撩你

嗰啲似display model 多,然後你就會係咁開酒,但其實班女已經係連飲都唔想飲,甚至偷偷地倒咗佢都會有
私鍾反而好似好少會咁樣撩

私鐘邊洗喺果d場揾食丫
幾時都話
寧願你呃我一世
如果介意就唔好接受佢啦 真係會有條刺
不過個個都講到叫雞好正路
條女唔係處就唔應該介意
老實講 我都係覺得要有愛先可以做
叫雞同個ex唔一樣
第時條仔話佢同隻雞冇野 淨扑
其實都係愛你
就真係好仆街啦
你都係G咋
叫雞果位男仔睇到呢個po既可以溝過第個了,樓主心入面已經有答案而且好firm,今次衰過下次唔好咁誠實

無個個
一係MK或玩家成日屌女
再唔係就係講大話

on9 大把人冇叫過雞

申利 未叫過

無撚用無樣先需要出錢叫返黎
又唔係同你一齊個陣叫雞
講明1樓1 d雞個閪分分鐘仲乾淨過你

無個個
一係MK或玩家成日屌女
再唔係就係講大話

on9 大把人冇叫過雞

申利 未叫過

無撚用無樣先需要出錢叫返黎

同意, 溝女食女要比錢果D傻仔黎

巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞